BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 7 miesiąc temu #353398 przez nikita
nosi pampki ale teraz jak jesteśmy na ogrodzie i jest gorąco to zakładam majteczki tylko :) co prawda są osikane po godzinie i trzeba zmieniać ale pupka mu oddycha przynajmniej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #353401 przez olka
hej dziewczyny!! :kiss: :kiss:
coś nam nasze forum w ostatnim czasie umiera :( :( szkoda... :(
u nas upał :P Jasiu drugą drzemkę zalicza, a gdy się obudzi idziemy na spacerek :woohoo:
wczoraj odebrałam prawko :side: :woohoo: i dziś byłam autkiem na pierwszych zakupach :lol: :lol: ale fajowo!!! :cheer: :silly:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 7 miesiąc temu #353419 przez nikita
olka super :ohmy: :lol:
forum umiera śmiercią naturalna niestety dziewczyny czytają ale nic nie piszą :( :( :(

12 lata 7 miesiąc temu #353420 przez ifka
siemka :) :)

U Was tez tak gorąco?? :lol: super :lol: .
Jutro chyba odwiedzamy Międzyzdroje :woohoo: , pierwszy wypad nad morze w tym roku :woohoo: .Ech...uwielbiam morze :):). Chociaż pływac ni w ząb :lol: :silly: .Lenka teraz z tata w piasku a ja......na necie :laugh:.Też jest jednym z cieniej ubranych dzieci.Jejku, przeciez jak dorosłym gorąco to co dopiero takim szkrabom w pampkach i jak biegają :ohmy: :dry: .A niektóre to w dresach i rajtkach :ohmy: :unsure: .

Mamy sukces "pijowy" .Lenka pije z biedonu ze słomką , o takiego: allegro.pl/bidon-kubek-z-rurka-370ml-zam...2280577794.html.Jest świetny :) .

Olcia zapominam zawsze, ale teraz już sie "walę w głowę" i..... JUPIIIIII, GRATKI ZA PRAWKO!!! :lol: :lol: :kiss: :kiss:.

Całujemy Was dziewczynki :kiss: :kiss:

[/url]

12 lata 7 miesiąc temu #353443 przez nikita
my tez mamy kubek za słomką ale niestety Ignaś nie za bardzo z niego chce pic a właściwie to go tak przechyla jak butelkę i wszystko wylatuje :)

12 lata 7 miesiąc temu #353444 przez nikita
a jak jest tak gorąco to czym smarujecie dzieciaki??
ifka ale ci zazdroszczę wyjazdu do Międzyzdroji

12 lata 7 miesiąc temu #353459 przez justyna84
Ifka ale ci zazdroszcze tak blisko morza mieszkac :dry: a ja siedze na tej pipiduwie i nawed nie mam sie gdzie wylegiwac na trawce chyba ze nap ole pujde i jak sie uda to idziemy do kogos na dzialke. Ja smaruje emulsia do opalania 30 .Oskar ma spalone uszka ;)

12 lata 7 miesiąc temu #353471 przez ifka
ja smaruje Lenkę tym: alejka.pl/nivea-baby-krem-ochronny-na-slonce-spf-30-75ml.html :) .Co prawda kiepsko się smaruje-zostawi lekki film :P ,ale oprócz tego jest ok :) .

Też się cieszę,że do morza blisko:).Za to ubolewam,że do gór kawałek drogi :silly: .

[/url]

12 lata 7 miesiąc temu #353473 przez justysiak83
Hej ho. U nas też 30 stopni dzisiaj, wręcz za gorąco. Czy wasze maluchy też zrzucają czapki z głowy? :) Bo u nas żadna nie wiązana czapka wytrzymuje na głowie 3 sekundy, po czym z rozmachem ląduje na chodniku :) nie nadążam podnosić.
My nadal pijemy z butki bo kubki niekapki i bidoniki póki co są również wywalane na podłogę.

12 lata 7 miesiąc temu #353484 przez justyna84
U nas tez jest sciaganie czapki ale jak sie mu przypomni to ja sciaga i prosto na ziemie :laugh: ja mu nei zakladam jak sciagnie dopiero po jakims czasie az mu sie zaraz nie przypomni czyli za godzine albo dwie :)to zas sciagnie :) .Moje dziecko wszyskim rzuca prowadzi mnie swoimi drogami(bo jeszcze nei chodzi :( ) jak mu nie pozwole to sie prezy i jest ryk :ohmy: i jest jeden wielki cyrk;) ,siada na ziemi kiedy mu sie podoba nie wazne czy brudno czy czysto on chce siedziec i koniec jak nei to pokazuje fochy :ohmy: . Dzisiaj mi nogi do tylka wchodza ;) .A najbardziej lubi auta .Ostatnio chodzil dookola auta a ja razem z nim ;) .Nie da sie zainteresowac czyms innym ma byc tak jak on chce :) ;) .My pijemy z niekapka

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #353489 przez sylka
Kuba został odbutelkowany :) nad ranem i wieczorem mleko pije z kubeczka lovi :) Pierwszy krok ku dorosłości za nami :lol: :lol: A na spacerkach pije z kubeczka ze słonka z BabyOno.

Co do balsamu to mam taki w spray, używaliśmy go w zeszłym roku i jeszcze jest ważny. Byłam z niego zadowolona bo dobrze się wchłaniał i nie pozostawiał sladów.

Oluś super że odebrałaś juz prawko i zakupy zmotoryzowane zaliczone :D

12 lata 7 miesiąc temu #353499 przez nikita
ja kupiłam krem w tamtym roku i nie wiem gdzie go wsadziłam muszę poszukać i sprawdzić datę o taki
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #353512 przez justysiak83
NIkita ja też mam taki ale go nie lubie bo ciężko się rozprowadza. Muszę sobie kupić taki w sprayu jak ma Sylka.
Kurcze ale u nas gorąco, mamy otwarte okno i balkon a i tak ledwo dycham :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #353522 przez Sikoreczka
U nas też upał :)

Justysiak chodzi już Dominiś? bo Kuba jeszcze nie :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka