BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #351901 przez justyna84
Ja nie uzywam ziol prowansalskich i kazdych innych podobnych sa mocno aromatyczne beee...
Ale jak kto lubi :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #351911 przez sylka
Kuba lubi wszelkie zioła bazylię oregano czy paprykę itp

12 lata 11 miesiąc temu #351948 przez Sikoreczka
dzięki syka :) ja zrobiłam bardzo podobnie tylko zamiast kaszy dałam bułke tartą jutro dorobie sosik i będzie na obiadek :)
Ja zawsze robiłam w sosoe pomidorowym a teraz mnie naszło na koperkowy :)

12 lata 11 miesiąc temu #351987 przez sylka
Wczesniej też dawałam bułke tarta a teraz mannę bo są delikatniejsze :)

12 lata 11 miesiąc temu #352198 przez nikita
och ale jestem zła chciałam jechać do mamy na dwa dni i pytałam sie T czy będzie potrzebował astre przez te 2 dni bo nią chciałam jechać a on powiedział ze tak, wiec został mi bus a busem nie chce jechać ja tu dzisiaj wstaje patrze a astra stoi!!!!!!! i wez dogadaj sie z facetem :angry: :ohmy:
u nas piękna pogoda 20 stopni :) ale wieje strasznie :(

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #352234 przez justyna84
U nas tez powiewa chłodkiem ;) ale z dnia na dzien bedzie coraz to pekniejsza pogoda :lol: Dzisiaj bylam w pepko i byly fajne ubranka i nietore tak tanie ze az zal nei kupywac ;) ale oczywiscie nei kupilam bo nie mialam czasu w sobote pojade to malemu nic nei odmuwie :laugh:

nikita i co nie jedziesz do mamy .
A ja zaluje ze nei mam działki albo domu ze swoim placem ;) fajnei by bylo terazz tak posiedziec
bombel ale ci zazdroszcze ;) :).A tak wogole to gdzie sie podziewadz am nadzieje ze juz sie wylegujesz na trawce :blink:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #352258 przez nikita
no właśnie miałam jechać wczoraj i wrócić dzisiaj!! a w niedziele mamy jechać na grila do mamy a jak ja pojadę jednym to T będzie musiał przyjechać drugi i nawet sobie piwka nie wypijemy i chyba nie pojadę teraz tylko poczekam do niedzieli :( :( :(

edit
po zastanowieniu jade do mamy papa :)

12 lata 11 miesiąc temu #352275 przez sylka
Byliśmy dziś u ortopedy skontrolować chód. Wszystko w porządku :) Pytałam o to że czasami Kubuś stawia nózki do środka to lekarz powiedział że na tym etapie chodzenia to się zdarza ale z tego co widzi to chodzi prawidłowo jednak jakbym dalej się martwiła to zaprasza za 6 mies. Nie robi tego notorycznie a takie sporadyczne stawianie możliwe jest do 3 r.ż. Kubie tak się spodobał gabinet że nie chciał wyjśc tylko sobie po nim biegał :) Zaliczylismy też laboratorium i pobieranie krwii. MAły siedział spokojnie i patrzył co Pani robi z jego paluszkami. JAk zwykle nie płakał tylko się uśmiechal i zadowolony wybiegł z gabinetu :)

U nas tez cieplutko tylko wiaterek wieje.
W Pepco kupiłam małemu czapkę z daszkiem, ale niestety dziś mimo słoneczka deko za chłodny wiaterek na taką czapeczkę. Będzie w sam raz na zapowiadane upały.

Zamówiłam sobie tez sukienkę na chrzest ;) musze tylko kupić jeszcze jakieś nowe buciki :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #352505 przez megi23
Hej laski nogi mi odpadaja lydki bola ja od 9 do 16 lazilam najpierw w pracy i oczywiscie wszedzie z malym ale wzielam mleko i kaszke sok ilubisia i pieluchy wiec dalam rade a malego to ja dzis nie poznaje taki grzeczny byl ze szok w pracy super pokazal ze chodzi szczeny im opadly :laugh: pozniej bylam w galeri i pepco no ale pokupuje w pepcko jak z S pojade na zakupy bop tez widzialam fajne kompleciki na lato ale bawl sie w basenie z pilkami i poderwal laske taka moze z 2 czy 3 latka viktoria wspinal sie jak szla obok a ppzniej ona nie sluchajac mamy swojej podeszla do niego a on banan na buzi za chwile laska do niego weszla i sie bawili hehe moj maly podrywacz :silly: po sklepach polazilam kupilam mu bluzke bodziaka kr rekaw a sobie sweterek cienki kurtke chcialam lub plaszcz ale nie zapielam nic w cyckach... Kupmele z pracy powiedzialy ze widziwiak ze ja plaska jak deska i brzucha nie mam a spodnie mi z dupy leca heehe taaaa pozniej maly wypil sok lubisia zjadl w pracy godzinke spal i zjadl mleko wzielam go do sali jak zaspi dam fotki najlepiej lozko wodne i swiatlowody mu podeszl a jak wychodzil dorwal cos ala gtgrzechotke muzyczna i nie chcial mi oddac alee byl wrzask heeh jak weszlam do domu to padalam a on wchlonal zupe i kluski ode mnie gdzie on to miesci :laugh: iiii juz nie drze sie jak wychodze sam sie w lozeczku bawi lub chodzi no nie moje dziecko :ohmy: :silly:

apropo ortopedy jak przyjade w sierpniu do mamy to tez ppjde z malym..

12 lata 11 miesiąc temu #352560 przez mely10
dzeiwczyny pomozcie mi.
Nelka uderzyla sie glowa o blat w kuchni,ma guza i siniaka na czole,czytalam ze po uderzeniu glowa nie wolno klasc dziecka spac przez nastepne 3 godziny!ale jak mam to zrobic jak ona juz zmeczona,przeciez jest 21 godz juz!!!!!macie jakas rade????

12 lata 11 miesiąc temu #352577 przez megi23
Przez 2 godz nie mozna klasc no chyba musisz sie z nia bawic....a jak guz wyszedl na wierzch to dobrze to nie ma wewnetrznego...
a o ktorej sie uderzyla teraz???
Kup lod w sprayu dobre na siniaki u nas sie sprawdza ostatnio maly glowe rozcial i mial mega guza pomogl
i sprawdz reakcje na swiatlo oczek czy sie zwezaja...

12 lata 11 miesiąc temu #352587 przez sylka
Kuba jakiś czas temu maił guza od uderzenia w wannę. Prawie nie płakał. Poszedł spac w sumie od uderzenia po 40 min i nic mu nie jest. Nie czekałam 2 godz. Guz zszedł a sinaik żółty też już schodzi.

12 lata 11 miesiąc temu #352603 przez mely10

12 lata 11 miesiąc temu #352631 przez megi23
E to ja mozesz klasc spokojnie

12 lata 11 miesiąc temu #353387 przez nikita
ale cisza :ohmy: :ohmy:
dzień dobry :lol:
byliśmy dzisiaj na zakupach w mieście bo robi sie ciepło a my nie mamy ciuszków :ohmy:
u nas 28 stopni ubrałam małego w koszulkę z kr. rek. i spodenki kr.
a inne dzieci w długich rękawach i w długich spodniach masakra jakaś tylko jedno dziecko starsze od Ignasia było tez tak ubrane :ohmy: :ohmy:
kupiliśmy kapelusik, koszulkę, 2 pary spodenek, majteczki a i sandałki :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka