- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a teraz planuję kupić jakieś chyba z Bartka z usztywnianą piętą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- arturek
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuza 14.03.2011
u nas równiez baaaardzo ciepło ,zuzia tez w bodziaku chodzi i kapeluszu ,smaruje ja Dax dla dzieci ale kremem i fajny jest szybko sie wchłania i fajnie pachnie:)
Mam problem z Zuzia bo nie chce pic mleka,od wielkiego dzwonu wypije rano mleko ,kiedy piła do kąpieli a teraz rano i max 12o:(a o kaszkasz to juz mowy nie ma... i cos nie bardzo chce tez jeść, niestey.Powiedzcie mi ( sorki ze tak bezposrednio)
ale jakie kupki robia wasze dzieci? takie juz twadsze czy takie wolniejsze jeszcze?Kurcza zuzia takie wolne te kupy robie ,nie wiem czy to tak powinno być...
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
nikita napisał:
Olcia zapominam zawsze, ale teraz już sie "walę w głowę" i..... JUPIIIIII, GRATKI ZA PRAWKO!!! .
sylka napisał:olka super
Oluś super że odebrałaś juz prawko i zakupy zmotoryzowane zaliczone
a dziękuję, dziękuję
a w ogóle witajcie
u nas też upał ale tylko się z tego trzeba cieszyć Jasiek przez to jakiś mniejszy apetyt ma, ale wcale mu się nie dziwię... więc nikita, Ignacemu może przez upał nie chce się jeść
Arturek, u nas kupki różne, czasem twardsze, czasem luźniejsze, ale to chyba w zależności od tego co Jasiek akurat zjadł.
Jutro wybieramy się do Gdańska do ZOO no i chociaż na troszkę nad morze trzeba skorzystać skoro pogoda piękna i ma się dłuuugi weekend
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Justysiak, mamy je w spadku po synku szwagierkiSylka gdzie kupiłam te spodenki co Kuba ma na zdjęciu w piaskownicy?
Arturek Kuba raz zrobi takie bobki twardsze a innym razem papke to zalezy co zje i ile w ciągu dnia wypije. Ta papka nie jest taka mocno rzadka jak u noworodka. A próbowałaś podać Zuzi mleko smakowe są bananowe czy waniliowe.
Justyna Kluski kładzione z danio robi się tak: 1 zóltko łaczysz z mąką pszenną i dodajesz danio waniliowe (150g) jak widzisz ze ciasto za lużne podypujesz znów deko mąki - ja robię to na oko. I małą łyżeszką wykładasz na wrzątek i gotujesz póki nie wypłyną. POdajesz same lub z musem owocowym, swojskim gęstym sokiem
Kubusiek jeszcze ucina 2 drzemkę zasną w czasie powrotu z Kościoła. Rano zjadł bułke słodką i pół zwykłej.
- Karol
- Wylogowany
- gaworzenie
- 15.02.2011r. cudowny SKARB Karolek ♥
U nas Karolek już sam chodzi I ogólnie jest fajnie W święta wielkanocne mieliśmy urodziny Karolka Karolek dostał rowerek i huśtawkę od chrzestnych
Chciałam Was zapytać co dajecie swoim dzieciom do picia w te ciepłe dni ? Bo my tylko na soczkach z BOBO FRUIT jedziemy Nie wiem co mogę jeszcze podawać . Herbaty zwykłej nie chce pić nie wiem czy jakieś owocowe dać ?
odpiszcie buziaki paa
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A do śniadania robię mu słabą herbatkę malinową z herbapolu.
Byliśmy dziś na fontannach i dużym placu zabaw Kuba skubany sam wspinał mi sięna drabinki, podwieszane siatki, wchodził do metalowych bębnów-tunelów. Był w swoim żywiole myslałam że nie da rady sam się wspinać a on nawet próbował wchodzić na ścianę wspinaczkową Wygimnastykowałm się za wszystkie czasy biegając pod mostkami, linami itp
Najlepsze że Kubulek sam bawił się w piasku a ja w odległości kilku metrów z trawnika zerkalam na niego. Co jakiś czas się odwrał pomachał mi i dalej się bawił zadowolony. To samo z bieganiem z piłka ganiał za nią kopał i niepatrzył że ja dalej jestem
Nie jest zazdrosny jak mam chrzestnicę na rękach tylko się śmieje i pokazuje dzidzię.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
apropo jedzenia mojemu upal nie przeszkadza wchlonal na ogrodzie pomidorowke jogurt z owocami skrzydelka chlebek popil woda z sokiem malinowym i zjadl tubke i oczywiscie wieczorem swoje mleko zageszczone kleikiem;-)
jejku widzialam te przepasc masakra zalewu nie bedzie przez 2 lata super heh
aaaaa widzialam sie. Z kolezanka co bedzie miec blizniaki jej maz jak sie dowiedzial na usg wyszedl powietrza lapac maja byc dwujajowe beda robic 3D usg nastepnym razem to moze plec bedzie jedno lezalo grzecznie a drugie ledwo bylo widac bo takie wiercace hehe biedna jest non stop jej krew pobieraja juz ma siniaki ale mowi ze nawet dobrze sie czuje termin ma na pazdziernik:-)
aaa dalam malego dzis do piaskownicy z jego nowym sprzetem lopatka i wiaderko nie byl zadowolony hehe za to grabek z rak do spania nie wypuszczal a jak ktos chcial mu wziac to plul S mu chce kupic wywrotke z wadera co chlopaki maja bo ta juz ma 3 lata i sie rozlatuje adzis posadzilam malego do niej i wozilam i byl happy
- Karol
- Wylogowany
- gaworzenie
- 15.02.2011r. cudowny SKARB Karolek ♥
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolek ja podaję zwykłą zimną przegotowaną wodę