BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345725 przez justyna84
Czy ktos wie jak wyglada i ile kosztuje takie wyslanie duzego wozka np.DHL-em ?Czy cena zalezy od wagi ? Czy ja musze go zapakowac a moze oni to robia np.za dopłata :unsure:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #345766 przez nikita
justyna wejdź na ich stronę tam wszystko powinno pisać, :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345778 przez sylka
Przeważnie od wagi i wymiarów przesyłki, jak wymiary przekraczają standardowe u danego przewoźnika to wtedy jest wyższa opłata z tytułu przesyłki niestandawdowej. Zapakować musisz raczej sama. Popatrz na allegro u sprzedajacych to niej wiecej zobaczysz ile koszt wysyłki. Ceny przewważnie niewiele sięróznią pomiędzy przewoźnikami i musisz się zorientowac czy do miejsca zamieszkania kupującego dany prewoźnik wogóle dociera.
Ja ostatnio sprzedawałam fotelik-nosidełko waga ok 4 kg i zaplaciłam 20 zł na przesyłkę w firmie Opek

12 lata 8 miesiąc temu #345807 przez justyna84

12 lata 8 miesiąc temu #345831 przez nikita
justyna nie wysyłaj do póki nie będziesz miała kasy, nie rób takich rzeczy!!!!!

12 lata 8 miesiąc temu #345850 przez sylka
Jak sprzedaje na allegro to czekam az kase bede miała na koncie w banku dopiero wysyłam i wczesiej sprawdzam po podaniu adresu przez kupującego czy kurier z danej formy tam dojeżdza tzn czy firma ma tam zasieg a jak poczta listem poleconym to wiadomo że dojdzie :)

12 lata 8 miesiąc temu #345859 przez justyna84
Jeszcze nic nie wysłalam :laugh: narazie prubuje sprzedac wózek w okolicach mojego miasta ale wlasnei pytaja sie mnie czy jest mozliwosc wysylki ;) ,no i jak tu zapakowac 20 kg wozek ;) ;) :laugh: .Jak go nei bede umiala sprzedac to bede musialaa go poslac zeby sie pozbyc ;)

12 lata 8 miesiąc temu #346122 przez arturek
hej
Justyna ja nie wiem i raczej nie pomoge,jeszcze nic na allegro nie sprzedawałam,nie wiem jak to działa.
Dziewczyny ile wasze dzieci spia??Zuzia spi tylko raz koło południa ok 2 h i to wszytsko o,od wielkiego dzwonu na spacerze ,ale powiem wam straszie mi sie ten dzien ciagnie jak ona nie spi po południu,
W czw idziemy do szczenienia,teraz tpo chyba juz ta szczepionka jest bezpłatna? dobrze kojarze?

12 lata 8 miesiąc temu #346143 przez nikita
hej
poszukuje zmywarki pod zabudowę możecie jakąś polecić :unsure:

12 lata 8 miesiąc temu #346147 przez sylka
arturek napisał:

hej
Justyna ja nie wiem i raczej nie pomoge,jeszcze nic na allegro nie sprzedawałam,nie wiem jak to działa.
Dziewczyny ile wasze dzieci spia??Zuzia spi tylko raz koło południa ok 2 h i to wszytsko o,od wielkiego dzwonu na spacerze ,ale powiem wam straszie mi sie ten dzien ciagnie jak ona nie spi po południu,
W czw idziemy do szczenienia,teraz tpo chyba juz ta szczepionka jest bezpłatna? dobrze kojarze?

szczepionka przeciwko odra+rozyczka+swinka jest bezpłatna.
Kuba spi ok 2 godz. o 12-13 zaszpia i spi od 20.30 do 7

12 lata 8 miesiąc temu #346161 przez Sikoreczka
U nas też jest tylko jedna drzemka ok 12 - 12.30 i też ok 2 godz. Spanie ok godz 20 do 6 - 7.30

12 lata 8 miesiąc temu #346251 przez megi23
Hej moj ma 3 nieraz drzemki a nieraz 2 po godzinie teraz tutaj spi od 20 czy 21 do 6 a jak sie uda do 7 rano a drzemki tez ma roznie od 8 do 9 teraz mial od 15 do 16 lub od 13 do 14 poprzestawial tu wszystko
ja czekam na kuriera z fotelikiem w koncu zamowilam ma byc dzis i sie ruszyc z domu nie moge mam nadzieje ze do 12 bedzie wczoraj mialam problem z karta do bankomatu wiec na kasie wybieralam pieniadze ale od razu mi reklamacje zrobila i do 1m dni ma byc nowa.... Mam nadzieje dzis poszalec na zakupach bo nie pada

nikita nie pomoge bo nie mam kuchni nawet a co dopiero zmywarke :silly:

12 lata 8 miesiąc temu #346462 przez megi23
Hej my juz po spacerku i tyle co wrocilismy przyjechal kurier z fotelikiem a fotelik rewelacja nie zaluje ze tyle kasy dalam do tego dostal organizer na fotel w aucie mpke co odglosy wydaje i nakladki na szybe z kubusiem puchatkiem maly juz przymierzal super glowke przytrzymuje :-)

12 lata 8 miesiąc temu #346509 przez nikita
megi a jaki kupiłaś??

a mam pytanko, dajecie słodkie maluchom i ile na dzień :unsure:
bo Ignacy uwielbia petit bery i nie wiem czy mu za dużo nie daje czasami :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka