- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdjecia dodam w wolnej chwili, tylko niemam za wiele i zbyt dobrych bo to nie my robilismy naszym aparatem tylko dalismy gościom Kuba dostał dużo prezentów i wszystkie trafione- szczególnie te wybrane przezemnie Codziennie teraz gramy w gry lub bawimy się klockami
Mam nadzieję, że ciotki niezbyt uciażliwe są
Agi mam nadzieję, ze czarna seri minie i będzie lepiej. Super że Ami trafiła na świetną psycholog. Czyli te wszystkie kłopoty spowodowało niezdiagnozowane wczesniej słabe napiecie mieśniowe?
A lekarka dałą coś Ami na nawodnienie?
Nas w srodę czeka kontrolna wizyta u neurologa. Tylko formalnośc ale jak mieliśmy iśc to już pójdziemy. Mody nadaje jak katarynka Dziś na przystanku gdy czekalismy na autobus liczył samochody. Naliczył ich 52 szt A z jakim zawzięciem je liczył
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Aguś dobrze że wybraliście się do tego specjalisty, ale nic mi to nie mówi o tym przedsionku.
Oby kolejna wizyta wykazała znaczną poprawę
A w tą nadwagę Ami to nigdy nie uwierzę Jakaś dziwna ta lekarka, no już bez przesady, dobrze że Wasz lekarz dał inne zalecenie co do żywienia.
Trzymam za Was kciuki i za Amusię, ciekawe co ma wpływ na taki przedsionek, że mogę być z tym problemy?
Dobrze że udało się uniknąć szpitala po tej całej diecie Pani dr.
A co było Majeczce, czemu też groził jej szpital?
Aguś co do wyniku Dośki to nie wiem bo wynik był opisany ale nie było tam podanych norm a w necie nie sprawdzam. Poczekam do piątku bo mamy alergologa więc mu je pokażę.
Sylka super, że urodzinki udane i Kubuś z prezentów zadowolony
My mamy neurologa z małą 27 lutego i mam lekkiego stresa, bo niektórzy lekarze zawsze coś znajdą nawet jak jest dobrze Ale miejmy nadzieję że mnie uspokoi
Kurczę mąż ma cały ten tydzień nocki. Ale dziwnie, nie ma go całą noc, zaraz wychodzi bo ma na 22, wraca o 6 no ale wiadomo że będzie spał pół dnia. Ech musimy się przyzwyczaić do tej pracy zmianowej.
Śpijcie dobrze kochane i dzieciaczki też, dobranoc
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Agi dobrze ze Ami juz zdiagnozowana, u nas bylo na odwrot Tymek mial wzmozone napoecie 4 konczynowe , a obnizone osiowe, wiem co znaczy szunka i trafna diagnoza nim soe obejzysz a Ami bedzie zdrowa i trzymam kciuki bu czarna seria znikla juz..,ale lekarka, dobrze ze poszlas do swojego, ehh zdrowka dla Ami
Agus przyzwyczaisz sievdo zmian meza
Sylka super ze imprezka udana i prezenty trafione
Tymek gada wiecej np zna cyfry i alfabet ale nie chce mowic, zrobilam mi literki wycielam i codziennie jedna sie uczymy mowic ,chodz mowe rozwija dalej w kierunku pana robotki powtarza np co on wyviaga z komodki np klej nozyczki kartki i farby, jak cos vchce go u mamy zapisac do logopedy by mnie nakierowala jak mu pomoc w mowie
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
póki wszyscy siedzą w klinice to mam chwilkę
megi u nas też rządzi Pan Robótka
Paulina szaleje z nożyczkami i udaje że robi to co on ale później jest sporo sprzątania bo tnie wszystko na wióry
Dziś jedziemy z zaproszeniem do chrzestnych, na końcu, ale tak wyszło. No i po drodze do dziadków T bo mieszkają piętro niżej.
U nas od nocy leje deszcz i teraz też ponuro.
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaproszenia rozwiezione więc mamy spokój
Ciocia z kuzynka najprawdopodobniej wracają dziś do domu, teraz są na kontroli w klinice po tym zabiegu i się okaże co i jak.
Do nas przyszła zima Sypie śnieg i zapowiadają że tak ma się póki co utrzymać
Miłego dnia dziewczynki gdziekolwiek się podziewacie
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak,widzę,że monologi musisz prawić...
Piszę z telefonu,więc przepraszam za ewentualne błędy,ale inaczej mogłabym się w ogóle nie odezwać,bo w dzień czasu brak i nawet kompa nie włączam.
Sylka,Kubuś zdrowy,do przedszkola chodzi? Napisz tu raz jeszcze co dostał,może nas zainspirują te prezenty. Tort super! Czym nadziewałaś?
No i już mnie Hania woła na herbatkę. To sobie popisałam Może jeszcze później mi się uda.
Miłego!
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiu co do Majki , to w trakcie przyjmowania antybiotyku , dokładnie na 5 dzień dostała wysokiej gorączki . Gorączka ta utrzymywała się 3 dni i noce .Sięgała 39.9 i nie udawało jej się zbić poniżej 38.5 ani paracetamolem , ani ibufenem , ani okładami
Dr zlecił badania i jakby gorączka utrzymała się jeszcze jedną noc , to pilnie szpital . Gorączka była niewiadomego pochodzenia .Nie była to 3 dniówka na którą liczyłam , bo wysypka się nie pojawiła .
Wreszcie udało się i spadła , obyło się bez szpitala , ale było bardzo blisko .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylka pewnie , ze wizyta u neurologa to czysta formalność . Kuba jest ekstra I jak pięnie liczy !!! niesamowite .
My to jesteśmy daaaleko w tyle .
Agusiu trzyma kciuki za neurologa Oby wszystko było ok .
Oj ja też się boję , ze jak Mąż zmieni pracę , to cieżko będzie mi się przyzwyczaić do zmian nocnych Ale mimo tego dyskomfortu liczę , ze się uda
Ale super , ze Paulinka tak nożyczkami działa sprawnie . U Amelki jeszcze na to poczekamy , ale teraz już ciśnienia nie mam , bo wiem , ze to nie zależne tylko od niej .
Dzięki diagnozie jestem spokojniejsza i wiem , ze wszystko pracą osiągniemy .Może później od rówieśników , ale jednak
Oj u nas też prawdziwa zima przyszła !!!! wczoraj pojechałam do diabetologa w deszczu , a wracałam w śnieżycy !
Czasu mam zdecydowanie za mało dnia mi brakuje ostatnio .
Do tego Maja nie próżnuje i ćwiczy chodzenie , czym doprowadza mnie do zawału serca
Miłego dzionka Kochane
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No widzisz Gosiu tak znowu się złożyło że muszę pisać sama ze sobą Wszystkie gdzieś pouciekałyście ale mam nadzieję że z czasem w miarę możliwości powracacie
Aguś aj aj aj z tym układem przedsionkowym. Człowiek nawet nie miał pojęcia że takie coś ma tak ogromne znaczenie. A powiedz mi to może wyjść w wieku kilku lat właśnie czy można było jakoś wcześniej to rozpoznać? Będzie wszystko super, czas i ćwiczenia zrobią swoje i wszystko się wyrówna. Dobrze że wiecie co i jak bo pewnie mimo wszystko mniej się teraz martwisz i denerwujesz tym wszystkim, a postępy będą
U nas przygotowania do chrzcin. Ogromnie się cieszę że wzięliśmy katering bo jak pomyślę o tych całych przygotowaniach to się odechciewa. Jedynie obiad robimy sami bo z kateringu to bardzo drogo wychodzi.
Wczoraj przyszły kozaczki dla małej bo chyba jednak zapowiada się zima na 23go.
Zamówiliśmy małej tą żyrafkę Sophie mam nadzieję że jej się fajnie przyda i sprawdzi.
Aguś jej Majunia już chodzić zaczyna, świetnie. Idzie tak ja moja Linka, dokładnie 10 kwietnia zrobiła pierwsze samodzielne kroki czyli miesiąc przed roczkiem A u Was roczek też już za pasem.
Miłego dnia kochane
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu torcik nadziewałam kremem z bitej śmietany i mascarpone. Kubusiek zdrowy chodzi do przedszkola od poniedziałku, bo wcześniej ferie mieliśmy.
Wogóle to jego kolezanka oznajmiła ze Kuba to jej narzeczony Wszedzie razem sie bawia, chodza za raczki daja buziaczki! Tym sposobem mała Zuzia upolowała sobie mojego małego mężczyznę.
Z prezentów dostał książeczki oraz:
allegro.pl/rysuj-z-czuczu-kreatywne-zaba...3-4-i3888888975.html
allegro.pl/haba-gra-wedkowanie-lowienie-...awa-i3957051051.html
allegro.pl/gra-monza-raid-wyscig-rajd-ha...awa-i3939011285.html
allegro.pl/sklep-lego-duplo-10511-samolo...nia-i3949891041.html
allegro.pl/lego-duplo-5647-duzy-traktor-w-wa-i3954450422.html
www.sklepy24.pl/sklep/hapik_pl/produkt/s...trol-3237-radio/6879 na akumulator
www.ebay.com/itm/The-Learning-Journey-Ma...t-Math-/350628890439
jakieś jeszcze autka ze znakami drogowymi, ubranka z Angry Birds z h&m, plecak z ptaszorami szczoreczke elekrtyczna Oral B z Zygzakiem dla dzieci 3 +.
Gry planszowe i czuczu bardzo polecam. Nie ma dnia by się tym nie bawił
Agi wyobrażam sobie co z Mają przechodziłaś, bo u nas prawie zawsze tak cięzko gorączka spada :/
Ami raz dwa nadrobi wszystko Grunt to dobra rehabilitacja i ćwiczenia
Maja już tupta Jej jak ten czas mija
U neurologa ok My zostalismy pochwaleni jako rodzice, że ćwiczyliśmy i spowodowaliśmy, że Kuba się odblokował i zaczął mówić Dr pochwaliła metodę nauki alfabetu i życzyła Kubie dalszych sukcesów, bo stwierdziła że z liczeniem i literkami idzie jak burza.
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super, że u neurologa tak dobrze poszło, Kubuś to mądry chłopczyk a przedszkole pewnie dodatkowo robi swoje
A ja równy rok temu zrobiłam test ciążowy, który wyszedł pozytywnie A 14.02 dałam go T razem z kartką walentynkową, chociaż przyznał że się domyślał że już robiłam i wyszedł pozytywnie
a to wynik tego testu dzisiaj, w czapie na chrzest
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba fajne prezenty dostal
Agi bedzie dobrze a Ami nadrobi i przegoni wszystkich
Oj Gosia Tymek te chce ze mna wszystko robic
Fajnie Agus ze juz wszystko przygotowane a wynik testu jest slodki do schrupania
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka,czyli taki standard bym rzekła,ja zawsze przekładam tym właśnie. Teraz bym chciała zrobić z białą czekoladą,bo mi bardzo smakowało tylko muszę się dopytać szwagierki jak dokłądnie robi tą masę.
Prezenty rzeczywiście w ilości znacznej Czu Czu jest super,ale moja Hania nie jest nim zainteresowana Mamy po Michałku,ale Hania nie chce z "nim pracować" Michowi kupujemy w dalszym ciągu co jakiś czas nowe egzemplarze.
Hania w ogóle zaczyna mnie martwić
Agusia,świetna fota I do twarzy Dorotce
Mówisz,że u Was zima? A u nas wiosna pełną gębą. Jak się wymieniamy z tą pogodą Teściowa mówi,że tulipany powschodziły nam na ogrodzie. Kurcze,zmarzną jak zima jeszcze przyjdzie i nic z nich nie będzie,a rodzice kupili mi na prawdę piękne okazy
Agi,Majeczka jest niesamowita. Jeszcze z takim obciążeniem szła A Amelka szybko nadrobi. Najważniejsze,że wiecie na czym stoicie,jak ćwiczyć,w czym rzecz.
Miłego dnia!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi wytrzymaj jeszcze, to już niedługo, chociaż doskonale Cię rozumiem bo ja drugą ciążę też miałam o wiele cięższą na końcówce.
Gosia no właśnie dziś znowu wiosna u nas, tzn słonko piękne ale dosyć chłodny wiatr. Znowu pogoda wariuje.
Ostatnio chcemy ją sadzać na nocnik a ta histeria, płacz,krzyk że nie chce nocnika. Jak się uspokoiła to się jej pytam o wszystko bo też mam wrażenie że ona nie wie kiedy jej to wychodzi, a ona że wszystko wie o rozumie ale..."ja wolę pieluchę mamo, bo jest mi wygodniej" ...ręce mi opadły i poddałam się. Niech sobie łazi w tej pielusze i niech jej obszczypie tą dupę całkiem tylko wiecie już mi jest zwyczajnie wstyd jak gdzieś idziemy, czy to do lekarza czy do znajomych, rodziny a ta z tą pieluchą
Miłego wieczorku