- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Sylka ja wiem właśnie, bo ja od dziecka u okulisty jestem i spędziłam tam większość czasu, ja byłam po opieką kliniki okulistycznej w Katowicach, jest znana na całą Polskę, tzw klinika Gierkowej i wszystkie te sprzęty są mi doskonale znane.
Muszę ją zapisać gdzieś gdzie robią komputerowe badanie wzroku.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie szczepiłam dzieci na żadne dodatkowe szczepienia. Michu chodzi do przedszkola już jakiś czas i przynosi tylko katary,chociaż wspominałam kiedyś,że mieli "epidemię" jelitówki. Michu miał tylko rozwolnienie,a Hania tylko jeden wieczór wymiotowała(chyba,że to jednak było po kluskach-no tego to się nie dowiem),także nie jest źle. Jakoś wszystkie "choroby" przechodzą łagodnie.
I dzisiaj standardowo jak zawsze Czyli Hania czysta osłuchowo,leciutko ma gardło zaczerwienione. Ma małą infekcję wirusową. W dzień inhalacje z samej soli,na noc Pulmicort(całe szczęście,że mam jeszcze 6 pojemników,bo to kosztuje prawie 100zł)i Mucosolvan jak podawałam. U nas panuje przede wszystkim wirus zapalenia krtani szaleje,tak mi powiedziała pediatra. Zdziwiona i zachwycona była Hani mową,bo ta tak ładnie prosiła,żeby usiąść na stołku. Myślała,że ma skończone 2 latka. W przyszłym tygodniu na bilans
Dzisiaj ładnie dała się zbadać. Uszy i gardło bez problemów Mam nadzieję,że podobnie będzie na bilansie. Osłuchała ją z przodu,a ona "juś konieć". Pani doktor mówi "nie,jeszcze plecki",a Hania "no dobzie".
Teściowa chyba czuje się lepiej,bo widziałam dwie michy farszu i "pierogi się lepią". Pomogłabym bo to akurat lubię robić,ale tak strasznie mi się chce spać
Hanuśka dała takiego czadu w nocy Nie kaszlała jak poprzedniej nocy,ale nie mogła spać,coś jej ewidentnie przeszkadzało Myślałam,że sobie pośpię jak chłopaki już pojadą,ale okazało się,że wizytę mamy na 9.40 i niestety,także oczęta mi się nieco kleją
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
S dzwonil ze zalatwia ubezpieczenie a po niedzieli przeglad auta ..
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Agi Maja słodka a jaka Ami już spora i jak sie zmieniła. Włoski podrosły
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hania też miała oczka zakrapiane przed badaniem.
Dziewczynki,pamiętacie zaproszenie z Myszką Miki? Więc na szybkiego zrobiłam wersję dla dziewczynki(w tym przypadku Hani)
Zrobiłam foto komórką i wysłałam gościom wraz z tekstem ze środka,mówiącym o godzinie i dniu imprezki
Hanula odkąd się obudziła ma tak paskudny humor że już słów na nią nie mam. Teraz się trochę uspokoiła,wyciszyła,ale to tylko dlatego,że ogląda teledyski piosenek dla dzieci na youtube
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I w ogóle jaki Ty miałaś ten inhalator? Taki: allegro.pl/inhalator-nebulizator-philips...ily-i3130193886.html
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja narazie tylko na chwile ..pozniej wszystko na spokojnie poczytam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka,powiedz mi,ten Twój inhalator ma wymienny filtr? I czy w ogóle trudna jest wymiana tego filtru? No i czy można go łatwo potem dokupić? Orientujesz się?
I w ogóle jaki Ty miałaś ten inhalator? Taki: allegro.pl/inhalator-nebulizator-philips...ily-i3130193886.html
Gosiu tak mam ten model. Filtr jest dołączony chyba jako dodatkowy tak jak pisze (taki biały słupek) Nie wymieniałm/ wkładałam nic na razie wiec nie wiem jak z wymiana i gdzie go się wogóle wkłada musze sie doszukać. Z zakupem filtra nie mam pojęci jak jest.
Zaproszenie cudowne
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia zaproszenie fajowe
Natko no niezłe te artykuły
Czekamy na wieści co u Was
Ja coś zjadłam i jest mi strasznie niedobrze
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak współczuje samopoczucia.
Kubusiek dziś w dzien poszedł spać w majtaskach i sucho było Zrobił siusiu przed i po drzemce
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś warsztaty Mamo To Ja w Katowicach, mam nadzieję że rodzice poradzą sobie z położeniem Linki spać
U nas nad ranem strasznie lało, ale mam nadzieję że zmyło cały śnieg
Miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie sloneczko , ja czekam na kuriera
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze że ustawiłaś mamę do pionu. U mnie rodzice już tyle razy byli przeze mnie besztani i upominani że już robią to co ja uważam za słuszne, hahaha a przynajmniej się starają
A powiem Wam że moje dziecko się chyba starzeje, a wnoszę po tym, że rano nie mogę jej wyciągnąć z wyra Słyszę ją że np. obudziła się po 7 ale do 8 się wyleguje i nie zawoła. Tak jest już od jakiegoś tygodnia. A dziś jak do niej weszłam, no bo musi brać to lekarstwo co 12 godzin, to szybko zamknęła oczy i zaczęła pochrapywać, hahaha ależ mnie rozbawiła