- /
- /
- /
- /
- /
- Kwietniowe mamusie 2011 come back
Kwietniowe mamusie 2011 come back
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
śliczna królewna i jakie ładne włoski ma a uśmiech powalający
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Buziaczki przesyłamy
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pogoda psia Leje,leje,leje... na dwór wyjść nie można,ach... A dzieciaki w domu jakieś nerwowe się robią. A ja też jakieś doły łapię. Straszne to,normalnie wszystko czarno widzę
Byłam w tygodniu dwa razy na zumbie i muszę przyznać,że świetna sprawa Endorfiny się wydzielają przy tym jak nie wiem co,ale potem niestety trzeba wrócić do rzeczywistości i do codziennych problemów.
PM,Haneczka prawdziwe śliczności i włoski-po prostu piękne. Ach,żeby moja Hańcia miała chociaż połowę tego co Twoja...
Baby,jeszcze troszkę i wszystko będzie grało Będziesz mogła więcej poleżeć i skupić się na Młodej
Moja Hania też jest straszną akrobatką. Włazi wszędzie,a jak nie ma jak wejść to nic. Coś sobie zawsze przyciągnie i wlezie-potrafi dziewczyna dopiąć swego na moje nieszczęście,bo muszę mieć ją stale na oku. Poza tym się rozgadała aż miło. Mogłabym powiedzieć,że tak raptownie. Gadała głównie po swojemu trochę normalnie,a teraz powtarza wszystko i nie ma rzeczy której nie potrafi nam wytłumaczyć. Jedno mnie tylko dziwi. Nadal nie mówi słowa "Michał",a przecież słyszy je non stop od "poczęcia",że tak powiem.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj położyłam malutką do łóżka i mąż też się położył. M czytał to młoda żeby nie było że ona nie to też wzięła książkę i leżeli jak dwa klony na plecach przykryci po pachy i każde swoją książkę trzymało nad głową. Widok bezcenny ale jak chciałam zrobić zdjęcie to mi aparat zdechł. Musze to znowu upolować.
Buziaczki :* :* :*
Wracam do pracy
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nasza Hania nagminnie wyciąga książki z półek i rozwala po całym pokoju. Ma kilka ulubionych z którymi do nas przybiega,przestępuje z nogi na nogę i mówi:"tytamy"
A tak poza tym znowu dała w nocy czadu. I tak jest co noc,to już standard. Nie wiem co jej odbiło,a tak pięknie mi spała Zęby czy co? Już mi ręce opadają,sił brak,oczy na zapałkach...
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
a wcześniej przez tamten tydzień wstawał mi rano o 5:00, 4:30 a nawet 4:15 było jasno w pokoju bo biała roleta a okna mamy od wschodu i sie budził, ale zakładamy teraz na roletę koc na noc i było lepiej wczoraj wstał o 7:10 no to dzisiaj nadrobił koncertowaniem nocnym
acha od wczoraj mamy nową atrakcję basen z piłakmi wreszcie rozłożony szleństwo na maxa, jeszcze piłek trzeba dokupić bo okazało się, ze 500szt to mało ale podjedziemu jutro do sklepu i dokupimy w sobotę odwiedzi nas koleżanka z córką to będą mieli radochę
PM miłej pracy i poluj na fotę
niepotrzebnie chwaliłam znowu wyje grrrr
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hania nie chce pić,nie chce na ręce,nie chce w łóżeczku,na łóżku,czasem nawet smoka(gdzie do zasypiania musi być),po prostu jeden wielki znak zapytania.
My mamy dinozaura z Ks'Kids z 100 piłeczek i już ubaw na całego. Teraz aktualnie znajduje się w piwnicy,ale chyba czas go wyciągnąć.
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PM,to tylko takie "kiedyś" bo mamy nadal 4.
Jutro mamy szczepienie,ale nie sądzę,żeby miało miejsce,bo Hania jeszcze trochę kaszle. Zbaczymy co tam nam powie miła pani doktor.
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
u nas stoi nadal na 6 ząbkach ale dolne dwójki i wszystkie czwórki ostro atakują, bo wszędzie dziąsełka opuchnięte, ciekawe ile to jeszcze potrwa
przesyłam wirtualne bułeczki drożdżowe z powidłami śliwkowymi lub dżemem truskawkowym co kto lubi
doprowadziłam piekarnik do porządku więc mogłam wczoraj upiec coś pysznego na mężowe urodzinki
za to w sobotę będziemy robić grilla 8 osób sie zejdzie do nas plus 2 dziewczynki 2 latka i 18 miesięcy, więc będę szaleć w basenie z piłkami na zewnątrz piaskownica, więc mam nadzieję, że nudy nie będzie
co podajecie zwykle na grilla? jakieś pomysły chętnie odgapię
u nas będzie kiełbaska, kurczak marynowany w maślance i a'la karkówka (typową cieżko dostać) w marynacie z ketchupem, musztardą, olejem i przyprawami, do tego sałata lodowa, pomidor, ogórkek i czerwona cebula z winegretem (taka sałatka) zastanawiam sie czy coś ejszcze robić... no poza słodkościami oczywiście, bo z tego to pewnie jakieś ciasteczka albo bułeczki zrobię i shreka (mąż zamówił sobie heheh)
- czekoladka2904
- Wylogowany
- rozmowna
- www.poomoc.pl - wystarczy kliknąć
Ja tylko na moment, wkleję obiecane fotki
Chłopaki kochane moje trzy;):**
Jaś śmieszek, a wyżej myśliciel:))
moje dwa urwiski;);**
Jeszcze w dwupaku:)
Rodzinnie:))
pozdrawiam cieplutko
A i te zdjęcia, które dałam radę podglądnąć są cudowne - a Wasze skarbki słodziutkie Jak znajdę wiecej czasu to coś skrobnę - teraz trochę zajęcia mam, dzieci, domek i dzisiaj i jutro chcę soki z malin i czarnych porzeczek zrobić, bo w zimie są nieocenione! A i powoli załątwiamy chrzciny w lokalu i zaproszonka muszę popisać... Same rozumiecie.. Pracy po uszy, ale kobieta silną jest Damy radę kobitki! Nawet przy trzech chłopakach, jak ja to mówię - zamiast mnie na rękach nosić bom jedyna kobitka wśród nich to ja ich najpierw wynoszę w ramionach To oczywiście żartem - przybrałam zasadę, ze lepiej się śmiać niż płakać
Jasieczek śpi w nocy i budzi się co 2-3 godz. na jedzonko, w dzień już ma swoje godziny kiedy śpi kamieniem, a kiedy go noszę i siedzę przy nim - ogólnie taki pieszczoszek z niego - bardzo lubi, jak ktoś przy nim ciągle jest
Ciumam!
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
podobni są do siebie jak na braci przystało
słodziutki brzusio