- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Kwietniowe mamusie 2011 come back
Kwietniowe mamusie 2011 come back
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaczyna się weekend,więc pewnie będzie całkiem puusto
My jutro idziemy na kociołek do kumpla,na gulasz meksykański Mniam... tyle,że chyba z łobuzami. Ale coś się wymyśli. Niańkę do Hanuli znajdziemy w okolicy,a Miśko... zaprowadzimy go do garażu i chłopak będzie w siódmym niebie
A na niedzielę jest przewidziany seans u kolegi Pewnie będzie też coś pysznego...
Obawiam się,że przy takim weekendzie dwie godzinki fitness w tygodniu to zdecydowanie za mało
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
I co obiecałam poklikać, wstawić fotki i doopa.... Ale mnie nie linczujcie. Postaram się nadrobić.
Jakaś ostatnio zalatana jestem a wszystko dziwnie przeciw nam.
Ale skrobnę coś dziś na 100%. Weekendowe puchy będą to po będzie co poczytać.
Tym czasem miłego dnia i weekendu
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Znajoma poszukuje jakiegoś fajnego ubranka dla chłopaka na roczek 86/92 rozmiar i buciki 20/21 będę wdzięczna za info.
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dzisiaj gorąco było,ale cały dzień na dworze byliśmy,wróciliśmy tylko na zupkę i naleśniki i znowu w drogę. Chyba łobuzy będą spokojnie spać?! Mam taką nadzieję
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Ale mi narobiłaś smaka naleśnikami. Jutro Maja je naleśniki
Muszę ten wątek rozhulać, bo kicha tu masakryczna.
Siedzę w pracy na nocce. Blee....
- andzia8555
- Wylogowany
- budujemy zdania
sorki że ostatnio mnie długo nie było ale jestem strasznie zalatana.
Najpierw byłam z Wiktorkiem w tym Legolandzie a potem na weselu na Sycylii
Opowiem później bo teraz walcze z chorobami
Ja mam angine 39,5 stopnia i niczym nie mogę zbić temperatury, dreszcze i te sprawy masakra drugi dzień biore antybiotyk może będzie lepiej.
A na dodatek Wiktor od soboty ma gorączke i bóle głowy. Wczoraj byliśmy u lekarza i ma podejrzenie zapalenia opon mózgowych. Czekamy do jutra jak będzie miał gorączke to idziemy do szpitala. Tak więc u nas jakaś masakra.
Odezwe się później...... Miłego dnia
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
no i od niedzieli mamy papużkę !!!!!
wleciała nam przez okno do kuchni i zaczęła łazić i zjadać co znalazła postanowiliśmy ja sobie zostawić, pewnie komuś uciekła ale szukanie właściciela na osiedlu domków byłoby jak szukanie igły w stogu siana... więc odpuściliśmy sobie, zakupiliśmy klatkę i mieszka z nami a Adi ma radochę bo codziennie przychodzi do Florka (tam ma na imię) i mu macha na dzień dobry a potem jeszcze kilkaset razy w ciągu dnia
z ciekawostek to jeszcze się pochwalimy, że od kilku dni chodzimy bez pieluszki w samych majteczkach a wpadki zdarzają sie baaardzo rzadko oczywiście na wyjście z domu zakładamy pieluszkę, bo nie ma nocniczka pod ręką, ale w domu majteczki
w poniedziałek mam wreszcie umówione USG w szpitalu, więc dowiem się co u młodej słychać i mam nadzieję, że dziwnym sposobem nie została młodym bo ubranka mam typowo dziewczyńskie kupione poza tymi co po Adim mi zostały ale dużo z tego sprzedałam więc niewiele mam...
Dave Majusia jak zwykle słodziutka i Gosia ma rację jedną fotką nas nie zadowolisz
też nabrałam smaka na naleśniki i chyba zrobię
ale to jutro bo dzisiaj jadę po łóżeczko itp, udało mi sie tanio wyhaczyć łóżeczko (co prawda nie białe ale trudno) z materacykiem - nowym, 5 workami ubranek głównie dziewczęcych, 1 workiem zabawek i wanienką, jadę to dzisiaj odebrać - trochę niefajnie, bo dziewczyna straciła maluszka i dlatego sprzedaje, bo nie chce, żeby jej to stało w domu... ma starszą córeczke i część rzeczy po niej a część nówki
Gosiu jak łobuziaki spały? Adi trochę mniej spokojnie bo strasznie gorąca noc była po wczorajszym upalnym dniu, i mimo otwartego okna, nieprzykrywania się i spania w samym podkoszulku i pieluszce było ciężko, ale dotrwaliśmy do rana
lecę i postaram sie wpaść póżniej, ale nic nie obiecuję
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Baby,Misko spał super,ale Hania to standard. Już mi nerwy puściły,wyć mi się chciało i nawet do głowy mi przyszła myśl(straszna),żeby wrócić choć na jeden dzień do czasów,kiedy byłam wolna i nie miałam dzieci
Ja nie wiem co się z tą moją Kluską dzieje Noc w noc się budzi przed północą(najczęściej)i daje takiego czadu... ani ręce,ani łóżko,ani jej łóżeczko,ani woda,no kompletnie nic. Bywa,że budzi się jeszcze raz potem. Już mam maksa. Wczoraj w nocy ledwo się do niej doczłapałam takie miałam zawroty głowy. Dzisiaj mąż ją ululał,ale zazwyczaj biorę to na swoje barki,bo on przecież musi do pracy wstać,chyba że to weekend to wtedy teoretycznie ja mam wolne.
Dzisiaj znowu gorąco Już się ubrałam na krótko i jak tylko Hania wstanie i zje zupę to idziemy na dwór.
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Co do Hanuli - nie wiem o co kaman i jak pomóc.
Mój mąż pojechał dziś na ryby więc siedzę sama w domu. Zagryzam chrupki kukurydziane od Młodej i jakoś tak mi smutno...
Jutro przyjeżdża teściowa
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Gosiu nie wiem co poradzić w sprawie Hanuli, Adi miał podobnie i samo przeszło
teraz czasem ma tak, że miauczy, mruczy przez sen, coś pojękuje ale śpi i sama nie wiem co robić... mnie to budzi ale on śpi dalej
koniecznie dbaj o siebie i witaminki jakieś zażywaj, albo tak jak Dave pisze może badania ogólne zrób
a do lekarza idź koniecznie z "tym", ja miałam w wieku 15 lat i nic poważnego, ale przynajmniej byłam pod opieką lekarza
ostatnie kilka dni miałam dość intensywne więc wczoraj poszłam na zrobienie tipsików a co tam laska robiła za darmo, bo się uczy, to skorzystałam z okazji
Dave współczuję wizytacji
uciekam do prasowania, bo ogromniasta góra mi urosła, a nie wzięłam sie jeszcze za pranie ciuszków młodej... jestem przerażona ilością tego co mam jeszcze zrobić, leci mi 31 tydzień, przy Adim miałam już wszystko gotowe, nawet torbę spakowaną a teraz lipa... nie mam poprane, poprasowane, komody nie kupione jeszcze, jest tylko łóżeczko i to nie skręcone, a o rzeczach do szpitala to nie mówię, bo nic dla siebie nie kupiłam, a koszule nocne leżą jeszcze w polsce jeszcze sie okaże, że będę wszystko kupować w aptece przy szpitalu hehehhe
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas kolejny upalny dzień. Wczesnoporanny spacerek załatwiony. Misiek w piaskownicy,a ta moja Kluska w biegu. Boooże,że to nie posiedzi sekundy ... Teraz śpi,Micho ogląda "Pioruna",no a ja klikam
Zamiast Dave(nie myśl sobie,że Ci odpuściłyśmy) wstawiam ja:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
mam nadzieję, że zdążę heheh no cóż apteka pod szpitalem jest to jakby co jest alternatywa mąż już doświadczony to da sobie radę w razie "W"
nieeee ta moja mała bestia porozrzucała właśnie po salonie wyprane rzeczy.... 1,2,3,4.... może dam radę uciekam do niego
Edit: miałam jeszcze pytać czy wasze rozrabiaki też tak koniecznie chcą sie same ubierać? moje dziecko samo zakłada majteczki i spodenki, częśto tył do przodu i nie da sobie poprawić uparciuch jeden no
- ulcia85
- Wylogowany
- rozmowna