- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Kwietniowe mamusie 2011 come back
Kwietniowe mamusie 2011 come back
- ulcia85
- Wylogowany
- rozmowna
Julia tez gadula caly czas gada po swojemu,czasami cos zrozumiem a u w was w domu tez jest takie kongo w domu?bo ja moge codziennie sprzatac a efektow nie widac,wszedzie zabawki,jedzenie,masakra jakas
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asz_ka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Melduję sie i ja
Na początku Dave gratuluję Ci z całej serca i trzymam kciuki żeby wszystko było ok z resztą napewno będzie
Nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego dlatego pokrótce napiszę co u nas....
Wykańczanie mieszkania cały czas trwa, ale mam coraz większe obawy czy wyrobimy się do października... jak nie to najwyżej przeprowadzimy się juz tam we czwórkę bo niestety nie jesteśmy w stanie pewnych rzeczy przeskoczyć i w dodatku na wszystko strasznie długo się czeka np. drzwi 9 tygodni, parkiet 8 tygodni :/
Zosia nie mówi jakoś dużo ale cały czas próbuje póki co umie mama, tata, baba, dziadzia, dzidzia, Zosia, tak, nie i jajo aha i uwielbi śpiewać, jak jedzie w wózku cały czas sobie tam cos nuci po swojemu stan uzębienia 12 zębów mamy wszystkie jedynki, dwójki i czwórki
Brzuch rośnie mi jak na drożdzach i w tej chwili już mam większy niż z Zosią na koniec ciąży z resztą Franek napewno będzie większy od siostry bo wczoraj byliśmy na USG i waży już 2150g a Zośka w tym samym czasie ważyła zaledwie 1720g więc chyba ciuszki na 50 cm tym razem się nie przydadzą
Ulcia u nas w domu też masakra można codziennie sprzątać a efektów po chwili i tak nie widać
Mam nadzieję ze Was nie zanudziłam swoimi długimi wypocinami
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
niestety remonty i wykańczanie mieszkań czy domów to masakra jakaś, niby wszędzie wszystko jest ale jak juz potrzeba kupić to i tak się czeka długo na wszystko...
ja sie coś dzisiaj od rana dziwnie czuję, jakaś taka podminowana jestem, miejsca sobie znaleźć nie mogę, do tego leciutkie plamienie się pojawiło... coś mi sie to nie podoba... podobne plamienie miałam dzień przed porodem Adiego... oby to nie to, bo rano mąż wylatuje do Polski i wróci dopiero w czwartek...
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
A ja nareszcie w domku. Męczona, obolała po pracy. Mam ludziowstręt
Odliczam zmiany, które jeszcze mam do odrobienia. I zamartwiam się o moją Kruszynkę.
Ach.... już bym chciała 04.09 - wizyta u gina.
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
buziaki kochana i też odpoczywaj ile wlezie Twoje maluchy teraz najważniejsze to większe i to mniejsze
a u mnie no cóż po konsultacjach z naszą wspólną koleżanką położną okazuje się, że szyjka najprawdopodobniej zgładzona i zaczyna się rozwierać... pewnie to przez stres i nerwy związane z wyjazdem Krzyśka i pobytem teścia u nas no cóż pozostaje mi tylko odpoczywać i czekać na rozwój sytuacji, ale jestem dobrej myśli i wierzę, że córcia posłucha Tatusia i poczeka na niego a najlapiej jak poczeka do soboty bo jeszcze komody musimy skręcić i zdąży sie zakończyć 36 tydzień wiec trzymajcie kciuki
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Trzymam za Was kciuki
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Wyniki bety odebrane to się buźka śmieje
A jak Ty się czujesz??
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
ale strasznie tęsknię za mężem a dopiero drugi dzień go nie ma... ryczę jak głupia jakby go miało miesiac nie być co najmniej ale ja tak nie cierpię się z nim rozstawać, a przy Adim muszę sie jakoś trzymać bo inaczej on to bedzie czuł i też bedzie przeżywał
kurcze wróci już w czwartek popołudniu a ja i tak mam strasznego doła
fajnie, że wynik taki dobry teraz tylko spokojnie do wizyty i mam nadzieję, że szybko dostaniesz zwolnienie, żebyś sobie spokojnie odpoczywała i mogła dbać o siebie i Majeczkę
- andzia2490
- Wylogowany
- gadatliwa
- zanim się urodziłeś byłam gotowa za Ciebie umrzeć.
Baby hormony buzują a do czwartku raptem 2 dni przy Adim szybko zlecą Faktycznie do porodu juz ciut ciut więc zaciskaj nogi
Dave super,że wyniki dobre tak jak pisze baby bierz zwolnienie i dbaj o siebie, wszystko będzie dobrze
a my już znowu w toku pracy ale urlop bardzo pomógł bo tez miałam już mega ludziowstręt a teraz już ok
Bartusiowi wreszcie przebiła się górna dwójka i idzie kolejna, nareszcie bo bidulka wszystko je i musi gryźć dziąsłami
ostatnio zrobił sie teki łobuz,że nie mam już siły wspina sie na wszystko a w wózku to minut nie posiedzi wciąż trzeba za nim latać i ciągle wspina się na ręce
Byliśmy wczoraj na ostatnim szczepieniu, waży 10,700 kg i ogólnie wszystko ok
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
faktycznie coraz bliżej ale do soboty muszę dotrwać i już wcześniej sie nie wybieram do zadnego szpitala itp, po prostu przed sobotą nie rodzę i koniec hahhahh
Krzysiek dziaiaj pakuje paczke z ciuszkami wózkiem itp, jutro jeszcze coś ma pozałatwiać a w czwartek leci więc jakoś mija powolutku ten czas juz przekroczył półmetek więc blizej niż dalej
Adi śpi (odsypia nockę a ja leżę i odganiam skurcze moze jakieś czary odprawię albo coś żeby sobie poszły na te kilka dni
o wiem umieszczę ogłoszenie oddam skurcze w dobre ręce
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Baby - zaciskaj udka. Dobrze będzie
Jeszcze trochę i mąż będzie przy boku, to Cię odciąży i będziesz mogła więcej odpocząć. A teraz tyle ile możesz to się oszczędzaj.
A ja dziś szybciej pracę skończyłam. Ufff.... jeszcze dwie zmiany
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
swoją drogą bardzo ładny suwaczek u Ciebie zawitał
fajnie byłoby gdyby młoda w sobotę ruszyła w drogę na zewnątrz bo mąż ma teraz wolne do niedzieli to potem nie wracałby do pracy tylko posiedział w domu i nie byłoby problemu z wzywaniem go z pracy itp... no ale niestety tego się nie da zaplanować
fajnie, że wcześniej wyszłaś z pracy zawsze trochę więcej odpoczynku