BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #682349 przez Suzi
Agat, a ma napis CLASSIC ? Jest taki prosty w kształcie czy profilowany?
zabka super :) taka Zabka to mi sie podoba.

U nas constans, Miki pięknie śpi, na moich kolanach a cycusiem w buzi.....juz mam rozmoczonego i zmemłanego do granic....chyba mi sie gangrena wda :P :silly:
Śpi maksymalnie 5 minut jeśli mu zabiore i odloże go do łóżeczka.......

Malż mi chce dać dziś wychodne na trochę....chyba nie wie co robi....mam mieszane uczucia :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #682351 przez Dave
Suzi - no mąż to chyba sobie samobuja strzeli. Tylko przemyśl to, bo mąż mężem, ale może szkoda męczarni Młodego jak będzie płakał za cycusiem.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 9 miesiąc temu #682352 przez ilonah
A my na dworku przed domem odpoczywamy, Emilka śpi a ja odpoczywam. Zjadłam kilka pierogów z truskawkami bo mamuśka mim przyniosła i nie mogłam się oprzeć a teraz mam nadzieję, że małej nic nie będzie.

11 lata 9 miesiąc temu #682353 przez ilonah
A my na dworku przed domem odpoczywamy, Emilka śpi a ja odpoczywam. Zjadłam kilka pierogów z truskawkami bo mamuśka mim przyniosła i nie mogłam się oprzeć a teraz mam nadzieję, że małej nic nie będzie.

11 lata 9 miesiąc temu #682354 przez ilonah

11 lata 9 miesiąc temu #682355 przez ilonah

11 lata 9 miesiąc temu #682360 przez ilonah
Ups ale zaszalałam, widać mi także telefon szwankuje ;-)

11 lata 9 miesiąc temu #682361 przez ilonah
Ups ale zaszalałam, widać mi także telefon szwankuje ;-)

11 lata 9 miesiąc temu #682559 przez Dave
Dzień dobry,

wczoraj zdechł mi net i nawet dobranoc nie miałam jak napisać.

Ale widzę, że nie straciłam zbyt wiele. Cisza u nas :laugh:

Ilona - ja to już surowe truskawy wcinam, nawet prosto z krzaczka :lol: :lol:

y wczoraj calutki dzień na polku. Karmienie, przewijanie, gawędzenie i spanie wszystko było :laugh:
A popołudniu jak Młody padł, to go o 7,30 musiałam zwinąć z polka i obudzić, żeby się raczył wykąpać. Poszalała chwilkę z poszedł dalej spać :side:

Miłej niedzieli :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #682566 przez ilonah
Dzień dobry

Mi wczoraj strona zp w ogóle się nie ładowała więc może to u nich był jakiś problem.

My wczoraj z Emilką też cały dzień na dworku spędziłyśmy, dziś zamierzamy podobnie bo słoneczko pięknie świeci i żadnej chmurki na niebie i temperatura już 25 stopni.
Wczoraj zgrzeszyłam i podałam małej na noc mm, bo tak mnie strasznie brodawki bolą, że już nie dałam rady karmić, w nocy miętoliła piersi i to dłuuuugo i znowu dziś mnie bolą, kurcze znowu czeka mnie wizyta w poradni laktacyjnej. Nie chciałabym przestać karmić Emilki jeszcze ale ból odbiera całą przyjemność i ona tak długo wisi mi przy piersi na przykład teraz karmiłam 45min.

A Wasze maluszki jak długo jedzą?

11 lata 9 miesiąc temu #682567 przez Dave
Już wiem dlaczego tu taka cisza.

Wczoraj to nie mój net zdechł, a forum padło :dry:

11 lata 9 miesiąc temu #682580 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) wczoraj po calym dniu miałam taką ochotę wejść na forum i Was poczytać a się forum nie ładowało, :( Wczoraj cały dzień na świeżym powietrzu, :)
Gardło mnie coś ostatnio boli, Mały jakąś chrypkę ma, mam nadzieję,że mu przejdzie a jak nie to jutro do lekarza, mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze ;)
Nocka spoko, jak zwykle :blink:

Trzeba się teraz szybko ogarnąć póki Mały śpi , i wybrać się z nim na spacerek na mecz do taty bo pogoda przepiękna :blink:

Ilona, ja to najczęściej karmię tak do pół godziny, chociaż zdarza się czasem nawet godzinę, jak Tomeczek bawi się cycusiem :dry: wczoraj mi je trochę zmolestował , ale dobrze,że przerwa w nocy taka długa to się zregenerowały :blink:

Miłego dnia :) :)

11 lata 9 miesiąc temu #682589 przez agat
Nie było mnie wczoraj przy kompie od popołudnia, ale widzę, że nic nie straciłam.
Byliśmy wczoraj z młodym na balu 3 klas w szkole, stado babek obstąpiło wózek z każdej strony, wszystkie piały z zachwytu ;) Myślałam, że Adaś się wystraszy czy będzie marudził a on patrzył na nie i rozdawał uśmiechy :)

Nocka była fajna, ale tym razem ja ją zepsułam, bo byli u nas znajomi i siedziałam do 1 , więc na własne życzenie się nie wyspałam.

Dziś obiad u teściów nas czeka.

Mój Adaś krótko wisi na cycku, 10 min to jest max. Nie wiem czy tak intensywnie ssie czy co, ale chyba się najada.

Suzi zapomniałam odpisać, mamy smoczek Avent classic.

11 lata 9 miesiąc temu #682612 przez Dave
Ilona - Mati też króciutko pije, jakoś może z 10 min. Czasem na dwie rundy, bo popije a potem jeszcze dokładka, ale też krótko. No ale jak Mati je to aż w drugim pokoju słychać jak połyka :woohoo:
Na brodawki szczerze polecam maść Purelan, nie znam nic lepszego. Skoro emi tak wisi na cycusiu to można stosować prewencyjnie.

Madzia - oby to nic takiego i żeby wizyta u lekarza była niepotrzebna.

Agat - ale rozerwałaś się trochę. Coś za coś :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #682769 przez Dave
Co tu tak cicho?

Dziewczyny, mąż mi rano uświadomił, że jutro nasza 3 rocznica ślubu. Jutro jedzie na rybki, będzie w środę. Macie jakiś pomysł jak uczcić naszą rocznicę :cheer:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka