- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mamy zniżkę 50% i chyba grzech było by tego nie wykorzystać. A marzy mi się odpoczynek od garów i zwykłej codzienności.
Mateo śpi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Urszula
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
- Otrzymane podziękowania: 0

Dave ja bym pojechała i cieszyła się wspólnym czasem z rodzinką

Uciekam do dzieciaczków miłego dnia

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Nocka spoko, a teraz Emilka buja się w bujaczku, spać nie ma ochoty. Piękny słoneczny dzień nam się zapowiada a ja mam smutasa bo mąż mi wyjechał na 3 dni - oby szybko minęło.
My nie planujemy wyjazdów wakacyjnych w tym roku, nie mamy ochoty z takim maleństwem gdzieś dalej się wybierać, poza tym maleńka jest bardzo absorbującym dzieckiem i nawet jak byśmy wyjechali to nie bardzo byśmy odpoczęli

Miłego dnia
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
I w tym roku już nie będzie musiał mąż tak ze mną walczyć i namawiać. Zgodzę się i gdzieś wyskoczymy.
Choć z dwójką to znów będzie inaczej, ale Majce też przyda się odskocznia

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

U nas nocka klasyczna, czyli pobudka o północy, o 3 i o 5. O 3 mieliśmy atrakcję z powodu zwrócenia większości posiłku :/ O 5 oczywiście pobudka już na dobre. Wzięłam go do łóżka, trochę pomachaliśmy nóżkami, bo brzuszek męczył i przedrzemaliśmy jeszcze ze 2 godzinki.
Adaś jak na razie pogodny, trochę pogadaliśmy, wyłaskotałam go, zjadł i właśnie padł w leżaczku. Jak się obrobię to wyjdziemy na spacerek.
Creaturko ja też podejrzewam, że cyrki przy cycku to z powodu brzuszka. Nawet pediatra mi mówiła, że podczas jedzenia, szczególnie na początku jelitka zaczynają intensywnie pracować i zdarzają się mocne skurcze, które są bolesne dla dzieciaczków.
Ktoś pisał o Karmi, ja piję często. To klasycznie kawowe mi nie podchodzi, ale malinowe już o wiele lepiej

Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

U nas piękna noc bez qp i dodatkowych atrakcji

Uleńko, jak super ze tyle piszesz ostatnio

Rodzinka super, dziewczyny jak maliny, Elizia na tym zdjęciu w kapelutku wyglada jak Włóczykij z bajek o Muminkach

Dave, ja juz wspominałem, ze na lipiec i sierpień wyjeżdżamy we trójkę a moze i starszy syneczek da się zabrać, nad nasze polskie piękne morze. Trochę mnie przeraża podróż, bo Miki nie dał się poznać jako wielbiciel fotelika i podróżowania, a to, bagatela, 500km do pokonania

Cieszę, sie jednak na ten pobyt, tym bardziej ze tatuś Mikusia bedzie z nami cały czas więc bedzie łatwiej ogarnąć małego okupanta no i wreszcie mam nadzieje chodzić na spacery, bo tam jest cisza i pustkowie, więc nawet jak bedzie syrena na spacerze, to nie ma sie przed kim wstydzić

Uwielbiam to miejsce i juz nie mogę sie doczekać

creaturko, tak musi być jak piszesz odnośnie tych cyrków przy cycusiu, u nas one dokładnie trwają przez pierwsze kilka minut po rozpoczęciu ssnia, Miki jest sztywny i napięty, rzuca sie jak ryba w sieci, ewidentne denerwuje, stęka i pręży, fakt, ze na początku mleko leci wartkim strumieniem i pewnie go trudniej polykać, ale w miarę upływu czasu wszystko sie uspokaja, ufff. U nas tez pomaga jak mały nie leży bezpośrednio na mojej ( ciepłej) ręce, wtulony jeszcze dodatkowo w zgięcie w łokcia, bo,to potęguje uczucie gorąca a najwyraźniej tego nie lubi. Podkładem mu pod główkę poduszkę, a rękę trzymam pod nią.
Reszta póżniej, juz sie naspał
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Karmi też lubię, choć jak dla mnie za słodkie. No ale jakoś sobie trzeba umilać wieczorki

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Jaka ja niewyspana dzis jestem,aniolek moj obudzil sie o 3 i zadowolony, musialam go zabawiac chyba godzine w koncu nie wiem kto pierwszy zasnal ja czy on.
Potem pobudka o 6 oczy ledwo otworzylam, oj te piwko na noc to jednak byl zly pomysl.
Co do Karmi to ja sie balam pic jak cyca dawalam, za to raz napilam sie piwka Bawaria bardzo dobre 0 % rozne smaki i nie mialam wyrzutow sumienia ze cos szkodze malenstwu, a w pobudzenie laktacji przez Karmi nie wierze.
Ale sluszalam ze kobietki pija Karmi tak samo jak niektore w ciazy pija i rodza zdrowe dzieci, no ja za tym nie jestem. To moje zdanie na ten temat. Tez zalezy ile tego Karmi sie wypije, jedna szklaneczka po cycusiu napewno nie zaszkodzi

My w wakacje jedziemy do Zywca mamy tam juz sprawdzone miejsce i dom wynajety takze bede miala dobrze z malutkim dzieckiem i plakac bedzie mogl do woli bo uslysza go tylko owieczki he he
wczoraj kupilam pampersy premium 3 sa super suche

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Mój Miś się obudził i właśnie podpięty do wodopoju jest

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

kaikai, no to dokładnie jak i unas, tylko u Was Dawidka słuchać będą owieczki, u nas bobry, bociany, mewy i sarenki, których masa hasa po okolicznych łąkach

Dziś Miki kończy 7 tyg

Aa, no i podobno dziś w realu promocja na pampersy 3, megapaka, 189 szt za niecałe 100 zł

Dave, co do brzuszkowych niewygód Matiego, które jak piszesz zaklócila Wam noc, to moze to ta Twoja kolacja, której Ci tak strasznie zazdrościłam

A propos naszego wakacyjnego gniazdka, to zabierzemy Mikusia do miejsca skąd się wywodzi........

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Zobaczymy, powolutku i sukcesywnie wszystko trzeba jeść

Ja teraz śmigam tylko prawą ręką

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Właśnie zaliczyłam odbicie z wkładką prosto w dekolt

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kaikai pierwsze słyszę o tym piwku, o którym piszesz. A Karmi u mnie trochę pobudza laktację