BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #428780 przez klaudia_286
ja tylko zdazylam korytaz na dole umyc i schody na dworek i musialam konczyc bo padalam eh masakra.a tak fajnie bylo do 8 tyg nic jakos tak spokojnie a teraz... ehh

Moje malenstwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #428813 przez ppaulinka1990
pociesz się że objawy "ciążowe" utrzymują się tylko do 12 tygodnia:) Więc wiecej za Tobą niż przed Tobą:)
a ja własnie gotuje brokuł, do tego sos serowy i makaron kokardki:D:D mm pycha:D

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #428817 przez klaudia_286
smacznego,ja dziś miałam ochote na tortille i jadlam a teraz chipsy normalnie tak jak bym ich nigdy nie jadła hehehe tak mi smakuje

12 lata 3 miesiąc temu #428820 przez ppaulinka1990
ja najbardziej uwielbiam chipsy paprykowe lays:):) mmmm...pyszotka:D ale ostatnio dawno nie jadłam bo nawet mnie nie kusi:D

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #428821 przez ppaulinka1990
Dziękuje:)

12 lata 3 miesiąc temu #428822 przez klaudia_286
ja mam ser i cebula mmmm

12 lata 3 miesiąc temu #428855 przez HERI
To ja z opóźnieniem, ale też mam plan żeby zakupić taką podusię :) A na Allegro nawet znalazłam tańszą wersję :D

allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-d...190-i2626853652.html

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #428869 przez agi-p
Ppaulinka objawy ciążowe nie utrzymują się tylko do 12 tc :( Zazwyczaj bywa tak , ze więszość z nich mija np mdłości , wymioty , ale niestety nie u wszystkich . Sa kobiety , które cała ciąże miewają takie czy inne objawy :(
A prawda jest taka , że jedne objawy się kończą , a inne zaczynają :P

Heri no prosze i już jest tańsza wersja poduszki :) Pewnie jak się dobrze pogrzebie , to się jeszcze coś znajdzie :) Tylko ta widze nie ma poszewki do wymiany . To fajna sprawa , jak sie zabrudzi , to ściągam poszewkę , zakładam nową , a tamta do prania :)

o i widze Heri , ze już pięknie wkroczyłaś w 3 miesiac :)

12 lata 3 miesiąc temu #428880 przez klaudia_286
hey,ja poleżałam ale trzeba w piecyku napalic zeby sie wykompusiać eh h nie moge sie doczekać rana

12 lata 3 miesiąc temu #428881 przez lilarosa
hej
czytam was juz od dawna (nie tylko ten watek), sama jestem w 21 tyg ale jakos nie kusilo mnie zeby zakladac konto ale dzis nie wytrzymalam i zaozylam bo musze cos napisac...
a mianowicie do Ciebie klaudia_286, szczerze mowiac chyba nie ma drugiej osoby tu ktora by tyle narzekala co Ty... w kazdym Twoim poscie jest tylko "ehhhhh", to ja sie wcale nie dziwie ze wszystkie te przypadlosci spadaja na Ciebie bo swoja postawa sciagasz je na siebie... ja tez mialam mdlosci, wymioty ale nie uzalalam sie nad soba... i podziwiam was dziewczyny ze macie na tyle cierpliwosci zeby wiecznie niezadowolona klaudie pocieszac...
to tyle co chcialam napisac

12 lata 3 miesiąc temu #428892 przez malwinsien
Hej dziewczyny :)
Ja zaczynam dzisiaj 11 tydzień i powiem wam, ze mimo przeziębienia od pary dni mam duuużo energii :) Nareszcie!!! Także dziewczyny to wszystko zaraz chyba i wam minie :) Dzisiaj byłam nawet w pracy i stwierdziłam, że teraz z chęcią bym do niej pochodziła no ale L4 wystawiono :)
Ja mam USG 11 dni :) Ale będzie piękny ludzik mam nadzieję :)
Poduszka świetny pomysł do karmienia. Pierwszy raz ją widzę :)
A co sadzicie o poduszce do spania dla ciężarnych??? Wygodniej???

12 lata 3 miesiąc temu #428896 przez HERI
agi-p napisał:

Ppaulinka objawy ciążowe nie utrzymują się tylko do 12 tc :( Zazwyczaj bywa tak , ze więszość z nich mija np mdłości , wymioty , ale niestety nie u wszystkich . Sa kobiety , które cała ciąże miewają takie czy inne objawy :(
A prawda jest taka , że jedne objawy się kończą , a inne zaczynają :P

Heri no prosze i już jest tańsza wersja poduszki :) Pewnie jak się dobrze pogrzebie , to się jeszcze coś znajdzie :) Tylko ta widze nie ma poszewki do wymiany . To fajna sprawa , jak sie zabrudzi , to ściągam poszewkę , zakładam nową , a tamta do prania :)

o i widze Heri , ze już pięknie wkroczyłaś w 3 miesiac :)

No jakoś nie przeanalizowalam tej poszewki :) dobrze że mi zwrocilas uwagę :) lepiej poszukam... Hihi :)

A co do 3 miesiaca - na ostatnim usg wyszło że dzidzius jest o 2 dni starszy niż by to wynikało z OM, no i tak sobie Zostawilas suwaczka... Zobaczymy czy Sie to potwierdzi na wizycie w środę... Ciekawe czy już mi kartę założy...?

Mąż już jakoś troszkę lepiej, zaczął przynajmniej coś jeść ix rozmawiać ;)
Serki za błędy ale piszę z tel :)

12 lata 3 miesiąc temu #428910 przez ppaulinka1990
jesli chodzi o ten 12 tydzien to napisalam tak mniej wiecej, bo wiem ze niektore objawy zanikna a niektore zostana, ale warto liczyc ze wszystkie znikna:D:D hehe

12 lata 3 miesiąc temu #428913 przez HERI
Nadzieję zawsze warto mieć ;)

12 lata 3 miesiąc temu #428923 przez klaudia_286
szukam jakegoś pomysłu na kolacje bo rodzinka mi sie zjedzie może macie jakieś pomysły??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka