BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #428926 przez ppaulinka1990
Może zrób jakąś zapiekankę:)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #428930 przez klaudia_286
tak myślałam ale tym się tak nie najedzą hihi:P

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #428932 przez ppaulinka1990
albo jajka w majonezie ze szczypioreczkiem:) Do tego ugotuj pare parówek, pokrój pomidorka z cebulka, chelebk i niech wcinaja:D:D

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #428934 przez klaudia_286
to potem moze być na przekąske wiesz to są urodziny więc tak troszke posiedzą
ale dzieki

12 lata 3 miesiąc temu #428945 przez agi-p
Malwinsien super , ze u Ciebie też power powrócił :) U mnie też dziś super dzień i mam nadzieje , że tak pozostanie :)
A to suwaczek Ci chyba źle pokazuje tygodnie .
Ja tą podusze , którą Wam pokazałam używam właśnie do spania :) Rewelacyjna sprawa i niesamowita wygoda :)

Heri myslę , ze karte Ci założy , a jak nie to się upomnij :P
Super , ze Mąż lepiej sie czuje :) Oby zwiastowało to poprawę na dobre :)

Klaudia ja serwuję jak mamy gości skrzydełka z piekarnika z pieczonymi ziemniaczkami lub jak to urodziny to jakiś bogracz , no i oczywiście całą mase przekąsek ,koreczków i sałatek :) Zapiekanki też robię często np z tuńczykiem i makaronem...pychota :)

Ja dziś się napracowałam , ale mimo to siły nadal we mnie są :P Na jutro mam kolejne rzeczy zaplanowane i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

12 lata 3 miesiąc temu #428952 przez klaudia_286
Dzieki pomyśle coś napewno wymyśle :P

12 lata 3 miesiąc temu #428954 przez ppaulinka1990
Aaaa:) to poważna sprawa, myslalam ze tak tylko wpadli w odwiedzinki:):)

Jakieś mięsko może upiecz, jakas salateczke:)
Juz sama nie wiem:D
Też zawsze mam z tym problem

12 lata 3 miesiąc temu #429020 przez ppaulinka1990
Dziewczyny czytam co trzeba dla dzieciaczka i juz mnie to przeraza, boje sie ze zapomne o czyms albo nie zdaze kupic...;)najchetniej zaczelabym kupowac juz teraz ale mam jakies obawy i hamulce, wiec poczekam jeszcze troszke:)
Tak się cieszę na te wszystkie malutkie rzeczy, slodkie kocyki, spiworki itd:D:D:D

12 lata 3 miesiąc temu #429040 przez malwinsien
Malwinsien super , ze u Ciebie też power powrócił U mnie też dziś super dzień i mam nadzieje , że tak pozostanie
A to suwaczek Ci chyba źle pokazuje tygodnie .
Ja tą podusze , którą Wam pokazałam używam właśnie do spania Rewelacyjna sprawa i niesamowita wygoda

AGI suwaczek działa dobrze :) np. ty masz 7 tyg i 6 dni to znaczy ze kończysz 8 tydzień a jak ci wskoczy 8 tyg to będziesz w 8 tygodniu, bo suwaczki pokazują ile ma nasz dzidziuś a nie w którym jesteśmy tygodniu :) Przynajmniej ja to tak rozumiem :)

12 lata 3 miesiąc temu #429044 przez agi-p
ppaulinka rzeczy dla Maluszka troszkę kupić trzeba , ale nie ma paniki . Żyjemy w cudownych czasach , gdzie wszystko dostepne jest od ręki . Nawet jak czegoś zapomnisz , to dokupisz i po problemie :) A te wszystkie listy to i tak na wyrost . Połowa rzeczy okazuje się bezużyteczna , a tych potrzebnych brakuje :P Sama dojdziesz do tego co jest dobre i potrzebne , ale to juz jak będzie Maluszek z Wami :)

Ja niby już dwie córcie mam ,ale i tak lista była modyfikowana kilka razy :P Okazało sie np , że to co na Paulisię dobrze działało , nie sprawdza sie przy Amelce . Albo to co polecały koleżanki nie było odpowiednie i nie spasowało Amelce i tak w koło :P

Nic się nie martw . Jesteś Mamusią i z Maleństwem będziecie się siebie uczyli wzajemnie :) Na początek kup podstawy , a reszta wyjdzie w praniu :)
I mysle , ze hamulec niedługo Ci się zwolni :) Będziemy szalały wszystkie na zakupach :) Ja zacznę zaraz w 2 trymestrze :)

Spokojnej nocy :)

12 lata 3 miesiąc temu #429048 przez agi-p
malwinsien napisał:

AGI suwaczek działa dobrze :) np. ty masz 7 tyg i 6 dni to znaczy ze kończysz 8 tydzień a jak ci wskoczy 8 tyg to będziesz w 8 tygodniu, bo suwaczki pokazują ile ma nasz dzidziuś a nie w którym jesteśmy tygodniu :) Przynajmniej ja to tak rozumiem :)

Wiesz co , mi pokazuje dobrze . Sprawdzałam na haczewki.pl , a tam dokładnie wszystko pisze. Niby niektórzy posługują się definicją , ze jak pisze , ze jest np 7 tydz , to już mówią , ze jest 8,bo chodzi o skończone tyg czy coś takiego . Ale w szpitalu jak jest 7ti6d , to inaczej nie napiszą i dla nich to 7 , a nie 8 tydz .

A pogubić się można :P

12 lata 3 miesiąc temu #429106 przez MoNiaaa
witam

ja po wizycie dowiedzilalam sie ze na usg widac narazie pusty pecherzyk i nie wiem co o tym myslec troche sie martwie ale za tydz mam przyjsc znowu na usg
do tego mam nadzerke :(
i jakies chorubsko mnie zlapalo ledwo funkcjonuje a w pracy czeba siedziec :(

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #429108 przez klaudia_286
Witam :)
Ja się szykuje bo za pare chwl wizyta alez sie denerwuje,wiec jak wróce to dam znać co i jak :P:P

12 lata 3 miesiąc temu #429109 przez klaudia_286
Monia-
Bedzie dobrze napewno za tydzień już będziesz widziała maluszka napewno :)

12 lata 3 miesiąc temu #429111 przez agi-p
Dzień dobry :)

Moniaaa nic się nie denerwuj . Wiesz przecież , ze u Ciebie owulacja się przesunęła , wiec maleństwo jest młodsze , niż wynika z OM . Za tydzień już zobaczysz i maleństwo i pewnie serdusio :) Nadżerkę wyleczysz spokojnie . Dała Ci jakies globulki czy inne leki ?
A przeziębienie lecz babcinymi sposobami . Najlepiej byłoby poleżeć i się porządnie wygrzać , ale wiem , ze nie ma takiej opcji u Ciebie :(
Glowa do góry , z Dzidzią wszystko jest bardzo dobrze :)

Klaudia trzymam kciuki za wizytę :) Daj znać jak tylko wrócisz jak się miewają Twoje 3 maleństwa :) I koniecznie powiedz o tych zawrotach głowy .

Miłego poranka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka