BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #429114 przez MoNiaaa
niby wiem ze owulka sie przesunela ale jakos sie martwie ze jednak nie ma dzidzi dolka zlapalam z tego powodu :(( teraz to mam stresa dobrze ze za tydz juz nastepna wizyta a jak dalej nic nie bedzie?
a nadzerke mowila ze narazie nie bedziemy leczyc :unsure:

klaudia owocnej wizyte i wysep zdjecia :)

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #429120 przez klaudia_286
monia ja nadzerke mam jeszcze zanim urodzilam corke potem lekarz mi powiedzial ze jest za wczesnie po porodzie zeby tak cos grzebać bo takie cos czasami usuwa sie przy porodzie,a teraz jak bylam to też ją nadal mam takze nic sie nie martw

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #429121 przez MoNiaaa
szczerze to nadzerke mam gdzies bardziej chodzi mi o ten pusty pecherzyk :(

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #429123 przez klaudia_286
w moich na poczatku tez nie bylo widać nie martw sie bedzie dobrze ,dobra uciekam bo zawioze małą do przedszkola i po wyniki musze jechać i o 9 mam wizyte :)

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #429126 przez agi-p
Moniaaa dużo kobiet na początku widzi sam pęcherzyk . Wychodzi an to , ze za wcześnie do lekarza poszłaś , bo teraz się jeszcze bardziej martwisz . Dobrze , ze za tydz kolejna wizyta :) Ja też jak byłam u tej pierwszej lekarki , to wyszłam zdołowana , a teraz wszystko jest dobrze :)

12 lata 3 miesiąc temu #429130 przez HERI
Moniu a pamiętasz jak mnie na pierwszej wizycie lekarz wyrzucił bez badania? Stwierdził, że nie daj Boże nic nie zobaczy, nie będzie serduszka a ja się tylko stresować będę.... Teraz widzę, że dobrze zrobił...
Za tydzień napewno już zobaczysz Dzidzię :) Także nic się nie martw i nie denerwuj bo to ani Tobie ani Dzidziusiowi nie służy... :)

12 lata 3 miesiąc temu #429132 przez MoNiaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #429137 przez agi-p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #429138 przez monika1984lodz
Monia może być po badaniu albo z nadzerki- jeśli nie przestaniesz plamić to leć na ip.
co do pęcherzyka, jak ja poszłąm na pierwszą wizytę to w sumie nic nie było widać nawet pęcherzyka a teraz moja córcia już roczek ma.

A tak w ogóle przepraszam,zę się wtrąciłam., podczytuje sobie Was zasmi i bardzo zaciskam kciuki za Wszystkie mamusie :) i Gratuluje Fasolek :)
Rośnijce zdrowo :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 3 miesiąc temu #429140 przez MoNiaaa
dzieki monika mam nadzieje ze ze mna bedzie tak samo i zobacze maluszka za tydzien ale przez ten tydzien napewno bede sie martwila co i jak :( jeszcze to p[lamienie

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #429200 przez asia26

12 lata 3 miesiąc temu #429204 przez MoNiaaa
MOIM ZDANIEM KAZDY MA PRAWO POWIEDZIEC CO CZUJE NAWET JAK SIE UZALA NAD SOBA FAJNIE SIE TU ZGRALYSMY I MI NIE PRZESZKADZA JAK KTOS NARZEKA SAMA POCZEBUJE SIE CZASEM WYGADAC I NIE UWAZAM TEGO ZA COS ZLEGO :)

A MI UDALO SIE DZIS WYJSC WCZESNIEJ Z PRACY ZA NIEDLUGO JADE DO DOMKU SIE WYGRZAC BO OKROPNIE SIE CZUJE :(

DZIEKI DZIEWCZYNY ZA OTUCHE OBY DO PONIEDZIALKU:)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #429218 przez agi-p
Moniu super , ze wyrwałaś sie wcześniej do domku :) Teraz wiecej odpoczynku , babcine sposoby i będziesz jak nowa :) A do poniedziałku szybko zleci , zobaczysz :)

Wiecie , ze ja naprawdę nie pamietam kiedy mam wizytę :P :P :P Normalnie musze poszukać karteczki z datą :P

Asiu i powiało optymizmem :) Super :) A jak Ty się czujesz ? Mdłości dalej Cię męczą ? Mi troszkę popuściło i od razu lepiej się czuje :)

A ja dziś mam niespożyte siły i energię . Zrobiłam już tyle rzeczy,że sama sobie sie dziwię :P A ciuchów dla znajomych to mam 6 wielkich siatek :P Aż mi przejrzało w szafach :)

12 lata 3 miesiąc temu #429232 przez asia26

12 lata 3 miesiąc temu #429240 przez ppaulinka1990
Monia nie martw się, ja na pierwszej wizycie tez nic nie widzialam...;( juz byłam zalamana ze jednak nic z tego, poplakalam sie ale znowu zrobilam test wyszedl pozytywny i wtedy juz cierpliwie czekalam na wizyte:) Na drugiej widzialam juz serduszko i moją najukochansza fasolke:):):):):)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka