BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #755393 przez Dave
creatura - dŁugo by pisać. Milion razy tak się znerwicowałam, a jak wróciłam to można było ze mnie wykręcać pot.

Pomijam, 20 minut szukania miejsca parkingowego. Potem schody, schody, schody, wszędzie schody. Co prawda miałam tylko 2 cele - Rossmana i papierniczy.I miałam dosyć.

W sklepie wąsko, ludzie się na Ciebie lampią jak na jakieś stworzenie z innej planety, mając na twarzy taki wyraz - babo, skądy Ty się tu wzięłaś i jak śmiesz z dwójką dzieci pchać się do sklepu i t z wózkiem. Jak sobie wyobrażasz kupowanie czego kolwiek, lepiej sieć w małą "szarańczą" w domu. Mówię Wam ja piernicze kosmos.

Potwm powrót, tu Młodemu trzymanie butli i przysłanianie buzi od słońca, Majos też coś tam chciała. Kierowanie i zmiana biegów lewą ręką, ruch jak w ulu. Bleeeeee......

A mądraliński mąż siedzący w ciszy i spokoju w domu!!!!!!!!!!!!!

Dobra, ale dałam radę. Załatwiłam wszytsko i JESTEM Z SIEBIE DUMNA, BO SAMA DAłAM SOBIE RADę!!!!!!!!!!!!!! i mam wszystkich głęboko w poważaniu.

Myślę, że wypad na galerię byłby spoko.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #755403 przez Suzi
Dave, cóz znaczy młodosc :laugh: mozna góry przenosic jak widac :side:
ja tam bym umarła po czyms takim :silly: albo jeszcze w trakcie :ohmy:

no ale swego czasu, majac maluczką dwójeczke tez sie biło rekordy zrecznosci i wytrzymałosci :lol: , matka Polka potrafi :blink:

a w kwestii postawy męża to ja sie Dave nie wypowiem bo tylko @#$%^&&**&^^%%78@@@##$!! to mi się ciśnie na usta :angry: :evil: :X :angry: :evil: :evil: :X :P

11 lata 6 miesiąc temu #755427 przez joasia10015
Dave (ja z majówek :) )faktycznie SZACUN :ohmy: Nie wiem w jakim wieku masz dokadnie dzieci ale ja też mam dwójkę i takie wspolny wyjazd graniczy zawsze z CUDEM :silly: Oprócz tego ja jestem całe tygodnie sama w domu z tymi moimi potworkami (4 tyg.bez tatusia,2 tyg. z tatusiem )i czasem mam ochotę uciec daleko stąd B)
Tak więc trzymaj sie dziewczyno -a mąż hmmmm -powiem jak moja kochana SUZI #&*&$@@@@)(*(*!)(@(*#*^#&^%%&%%$%$&%$&%%%@%@& :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
POZDRAWIAM :blush:

11 lata 6 miesiąc temu #755428 przez Dave
cos mi ostatnio jakis diabel chlopa omotal!!!!

Asiu-pozdrawiam:-) moja szarancza ma 2,5 i 5 miechow. ja siedze sama po kilka dni i czasem bym chciala rzucic wszystko, zrobic runde do okola domu i od razu lepiej.
a co najlepsze moje male gady, jak jest ktos to sa fajne i grzeczne,ale wystarczy ze síe zamkna drzwi, to one dawaj koncertowo.

ide spac i tyle.

a suszy mnie jak nie wiem co. chyba wypocilam dzis wszelkie swoje plyny.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #755444 przez Dave
dzień dobry!

Aż wolę nie pisać, ale napiszę ;) Od kilku nocy Młodziak budzi się tylko raz. No tak prawie, bo przebudzenie jest jak idziemy spać ok.23, potem o 4,30 no i jeszcze pobudkowo ok. 7. Chociaż dziś pochlipał i jeszcze śpi :side: :side:

11 lata 6 miesiąc temu #755467 przez agat
Dave u mnie było identycznie czyli pobudka ok 23.00-0.00, potem 4.00-5.00 i ok 7 pobudka. Od 3 dni niestety są pobudki co 1-1.5 godz i to takie z płaczem :( Raz nakarmię, raz dam smoka, raz chwilę polulam, ale wstać trzeba. Nie wiem czemu mu się odmieniło :( Teraz właśnie zapada w swoją pierwszą drzemkę, a ja chyba z nim, bo jestęę zombiakęę :/

Dziś mamy usg brzuszka i główki.

11 lata 6 miesiąc temu #755473 przez Dave
Agat - no to kciukasy zaciśnięte i czekamy na wieści.

11 lata 6 miesiąc temu #755492 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) :)
my dziś drugi raz na usg bioderek.

Miłego dnia :) :)

Dave ogromne wyrazy szacunku dla Ciebie :blink: :) :)

11 lata 6 miesiąc temu #755500 przez Dave
Madzik - to czekamy na wieści.

U mnie słonko świeci ale zimno jak jasny gwint :cheer: :cheer: :cheer:

11 lata 6 miesiąc temu #755513 przez anafora21
Dzień dobry, u nas ziiimno, poonuro.
Ktoś mi dziecko podmienił. Ciągle płacze i płacze, nic nie mogę zrobić. Oczywiście w nocy też nie najlepiej. Gryzie wszystko tak jakby dziąsła swędziały ale nic tam nie widać.

Dave- nie wiem jak u Ciebie z karmieniem ale u mnie znów masakra. Karmię na siłę. Jest płacz, płacz, płacz.

11 lata 6 miesiąc temu #755520 przez ilonah
Dzień dobry

Dave niezła babka z Ciebie, szacuneczek :side:

Emisia zalicza pierwszą drzemkę. U nas podobnie pobudki o 23-24 i później 3-4 i wstajemy o 7 :) Byłam już dzisiaj w pracy, pozałatwiałam co miałam załatwić i teoretycznie wracam do pracy 12 listopada a fizycznie pojawię się tam dopiero 2 grudnia :)
Ależ zimno na dworze dziś.

11 lata 6 miesiąc temu #755533 przez monia89
Dave ale TY hardcorowa kobitka jesteś :P Szacun! ja dopiero raz sama z Antosiem gdzieś pojechałam :)
Powodzenia Agat i Magda na badaniach.

11 lata 6 miesiąc temu #755535 przez monia89
U nas piękna pogoda wybieramy się dziś na mega spacer po wsi (niestety).

11 lata 6 miesiąc temu #755544 przez ilonah
Znalazłam fajny opis rozszerzania diety naszych maluszków, jest tam napisane co, kiedy, i w jakich ilościach :)
babyonline.pl/niemowle_rozszerzanie_diety_artykul,4852,1.html

11 lata 6 miesiąc temu #755555 przez agat
U nas to rozszerzanie diety idzie jak krew z nosa. Adaś raptem parę łyżeczek skubnie. Najfajniej mu wychodzi zamykanie buzi "na kłódkę", ewentualnie plucie :P Chociaż wczoraj przez parę minut nawet otwierał buźkę i zjadł bez szemrania troszkę. Ale o 150 czy 180ml nie ma nawet mowy. No a pediatra radziła niedługo mięsko już wprowadzać.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka