BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #755008 przez Suzi
hej :)

Jasinku, witaj w klubiepieciomiesieczniaków :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

u nas dzis super nocka, Miko zasnal po 22 ale pierwsza pobudka o 6 :lol: papu i dalej spanko do 9.15 :woohoo: :side: :woohoo: , teraz drzemka nr 1 :blink:

kaikai, ja myslalam o tym indyku i wymysliłam,ze moze lepsze w smaku byloby miesko z udzca zamiast piersi, bo piers mdła :P

Monia, na szczescie Lidl to nie jedyne miejsce z ubrankami dzieciecymi :silly: :blink: :woohoo: fajnie antosik na tronie sobie siedzi :)

ja tez zamówiłam i juz mam krzesełko takie jak Agat, ale tapicerka Bear 2, bo kuchnie mam w podobnej tonacji kolorystycznej :side: , ale póki co zupka najlepiej wchodzi na kolankach tatusia lub siostry i oni tez skutecznie blokuja niszczycielska działalnosc rozbieganych raczek, które tylko czyhaja zeby złapac łyzeczke i wystrzelic zawartosc po kuchni, lub z zapałem grzebia w buzi sprawdzajac ile zupki sie w niej miesci (na garsci :silly: )
czy wasze dzieci cos pija oprócz mleczka? jesli tak to z czego? smoczek czy kubeczek?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #755010 przez kaikai
Antos jaki zadowolony :)

Nabial wprowadza sie po 11 miesiacu,tak jest we wszystkich schematach zywienia.

11 lata 6 miesiąc temu #755017 przez kaikai
Suzi tez tak myslalam nad udzcem :) bo tego kurczaka jakos nie mam przekonania po tych wszystkich programach w tvn.

To chyba tylko my jeszcze krzeselka nie mamy,jakos zebrac sie nie mam kiedy i pojechac do sklepu.

Ja ostatnio nie zakladam Dawidowi sliniaka do jedzenia bo on ciagnie go do buzi i caly jest upaprany w zupie i ubranko i tak brudne. Teraz ubieram go w taka bluzeczke co juz jest za mala tak jest nam wygodniej.

11 lata 6 miesiąc temu #755056 przez Magdalena9t
Kaikai nie jesteś jedyna,my oczywiście jeszcze nie mamy :silly: :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #755067 przez monia89
Nasz tron daje się rozbroić i potem mamy krzesełko i stolik.
Dzięki kakai koleżanka dawał córce po 7 m-e specjalne jogurty więc nie wiem co ona wymyśliła.
Suzi no nie jest jedyny na szczęście :) Ja daje koperek jabłko z melisą (wogóle nie działa uspokajająco :P ) i od 2 tyg soczki z gerbera i hipa ale z hipa są lepsze bo są mniejsze i mają więcej smaków.

11 lata 6 miesiąc temu #755091 przez ilonah
Monia Twój Antoś też świetnie siedzi na krzesełku i uśmech ma zabójczy :lol:

Nom musiałam jakoś tą moją Emilkę 'ogarnąć' przed przyjściem niani, teraz czeka mnie jeszcze wprowadzenie kaszki i obiadku jako regularnych posiłków zamast piersi. Właśne wróciłyśmy z Emśką ze spacerku, super pogoda jest, słoneczko świeci tylko wiatr troche wieje ale było super, bo dziś po raz pierwszy mała jechała w spacerówce i wszystko ją interesowało i mega zadowolona była :)

11 lata 6 miesiąc temu #755096 przez agat
Buziaczki dla Jasia :*

Fajowo nasze dzieciaczki wyglądają na swoich "tronach", Adaś też na swoim właśnie zasiada, a ja obiad tworzę.
Creo, UR gr8 :) Adamie wypił 200ml kaszki na soczku wg Twojego przepisu :) U mnie na sitku były fusy z kaszki, next time postaram się by było ich mniej.

A co do jogurtów to są takie na mm a nie na mleku, chyba w świątyni diabła (czyt. w rossmanie :P )

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #755180 przez kaikai
znalazlam fajne krzeselko na allegro chyba podróbka chicco bo jest identyczne , takie zamowie Dawidkowi
allegro.pl/Shom2.php?item=357265227&ars_...et_idy=7&aule_id=102

11 lata 6 miesiąc temu #755222 przez monia89
Kaikai nie da się otwotzyć linku.
Dzięki ilonah :) A to już niani swoją pociechę oddajesz???

11 lata 6 miesiąc temu #755266 przez ilonah
Emiśka śpi, zasnęła przy cycusiu :) Muszę poszukać jakieś łóżeczko turystyczne bo szykuje mi się kilka wyjazdów i wezmę ze sobą malutką, macie jakieś godne polecenia albo na co zwrócić uwagę kupując?

Monia od połowy listopada wracam do pracy więc muszę jakoś Emilkę poustawiać.

11 lata 6 miesiąc temu #755283 przez Dave
Jestem i ja :lol:

Dzieciaki popadały. Dziś mi sie ćwiczyć nie chce.

Byłam dziś z maluchami sama na mieście. Ja pitole :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: CÓż za wyzwanie.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 6 miesiąc temu #755323 przez Suzi
Agat, why??????????? rossmann swiatynia diabła :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy:

11 lata 6 miesiąc temu #755327 przez Dave
Suzi - chyba dlatego, że można tam kupować, kupować i kupować :silly: :silly: :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #755364 przez creatura
Monia, ale słodziaczek z Twojego Antosia :woohoo:

Agat, no i sukcesik :lol: . Jak mi zostaje ma sitku, to przecieram to łyżeczką do butelki i "shake da ting Miss Annabella" :blink:

Dave, jak to ogarnęłaś? Musiało być wesoło :S

Dziś próbowaliśmy brokuła z ziemniaczkami - nie bardzo podeszło :dry: Jutro starcie drugie.

Dobranoc :)

11 lata 6 miesiąc temu #755386 przez agat
Dave napisał:

Byłam dziś z maluchami sama na mieście. Ja pitole :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: CÓż za wyzwanie.

Szacun!

Suzi napisał:

Agat, why??????????? rossmann swiatynia diabła :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy:

Dave napisał:

Suzi - chyba dlatego, że można tam kupować, kupować i kupować :silly: :silly: :silly:

Yeahhh, rossman kusi i zniewala :P :P Zawsze, gdy idę po szampon wychodzę z balsamem, szminką, lakierem do paznokci... a często bez szamponu :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka