BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #772438 przez agat
Alezemniedekiel, alezemniedekiel, alezemniedekiel :/

Zrobiłam Creomoniowe ciasto marchewkowe i co? Nie poczekałam aż całkowicie ostygnie, tylko na takie letnie jeszcze położyłam mascarpone i rozpłynęło się :P Część wsiąkła w ciasto, część rozlała się na blat a część zlizałam :P :P

No dekiel :P

Młody śpi, kosmiczne akrobacje wykonywał w łóżeczku, ale po jakimś czasie się zmęczył, położyłam go na boczku, dałam smoczek i pieluszkę i zasnął :)

Azja ja już @ mam, teraz jestem pewna. Od lipca, co miesiąc, ok 20-go pojawia się. Wcześniej to raczej plamienie było, ale od 2 mies już normalny okres. Tzn nienormalny, bo skąpszy i bezbolesny, ale zawsze.

Ło matko, za dużo tego mascarpone, aż mnie mdli :P

Aaaa zapomniałam. Byliśmy dziś na tej kontroli, z dupcią moją małą wszystko ok, widzimy się za 3 miesiące :) W nagrodę kupiłam sobie sukienkę (bo przecież to ja się niuniem w szpitalu opiekowałam i dupkę pielęgnowałam :P :P :P :P
O taką:
http://static.topsecret.pl/public/foto/full/SSU0793CE_0.jpg#KOLOR_6

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #772459 przez Dave
Agat - ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: Następnym razem już będziesz mądrzejsza :side:

super, że dupcia ok. No i kieca mega :lol: :lol: Ale fotę poprosimy na oryginale :) :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #772513 przez ilonah
Wow kiecka niezła Agat :) Mam nadzieję, że pupciowe przygody już za Wami.

Emilka grzecznie śpi już od dawna a ja jeszcze na zakupach byłam jak maleńka zasnęła. Lecę się kąpać bo mężuś już w łóżku i nosem kręci, że mnie jeszcze tam nie ma. Dobranoc

11 lata 5 miesiąc temu #772521 przez Dave
A ja jeszcze klikam. Ciągle coś do zrobienia jest.

Boziu daj mi jeszcze ze 4 godziny doby jak dzieciaki zasną :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #772538 przez Azja
Agat super ze z dupcia wszystko ok :) kreacja niezla :)

Dave mam nadzieje ze nasze schizy ciazowe to tylko schizy:) :P

Creatura mam dla Ciebie przepis na chleb, ale musze najpierw go na kompie przepisac, a to chyba juz jutro, probowalam zjecie zrobic ale kiepska jakos wiec chyba bys nic nie doczytala

dobra uciekam zeby jeszcze spospac troche przed pierwszym tankowaniem :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #772541 przez Dave
Azja - schizy, schizy :) :)

Ja zaliczyłam przed chwilą międzylądowanie :side: :side:

11 lata 5 miesiąc temu #772556 przez Dave
uciekam gspac,bo nie wiem ile mi snu zostalo.

dobranoc

11 lata 5 miesiąc temu #772560 przez Magdalena9t
Witam późną porą, B
przepraszam,że Was zaniedbuje :( ale jakoś ostatnio czasu brak a jak już coś się znajdzie to brak sił.
Tomeczek niedawno zasnął. Mieliśmy dziś szczepienie. Nawet Tomuś był dzielny,jak pediatra badała go stetoskopem po pleckach to się ładnie chiochotał :)
Waga 7720, i 74 cm długi :)

Lecę się myć bom wymęczona, oby Tomuś dziś łądnie pospał w nocy :cheer:
Dobranoc :)

11 lata 5 miesiąc temu #772565 przez Suzi
creMoniu, dzięki :kiss: ale poki co muszę zrolować ociekający jęzor i wziąc na wstrzymanie, bo mascarpone krowie jest.... :( no chyba ze wpadnie agat i mi zliże, to resztę juz mogę :silly: :lol: :silly: :blink: chociaż i jaja a konkretnie bialko Młodego tez uczula :(
Ale KIEDYŚ wypróbuję, na bank! :laugh:
Moja ciotka to jeszcze dodaje orzechy włoskie, kandyzowaną żurawinę, morelę i pokruszoną gorzką czekoladę do środka, oba się nie rozpływa tylko tak fajnie mięknie, mniam mnia mniam , no czaderska wersja tez :lol: :blink: :lol:
Istne marchewkowe szaleństwo- a ta karmelizowana to jako dodatek do obiadku?

Dziś u nas była ładna pogoda dopiero od 14, więc spacerowalismy po zupce, tak w ogóle to malo spał dziś Mikulec bo tylko dwie drzemki po poł godz więc go wykąpalismy o 20.30 i zasnąl juz 21.15!!!! Wprawdzie było juz miedzyladowanie ale krótkie i śpi dalej.....poki co :silly:

Agat, no kieca ze księzna Kate by się nie powstydziła :lol:

Mikuś przekroczył magiczną ósemkę :blink: :side: :lol: , dziś ważył 8070g, ubranka nosimy od 68 do 80 :ohmy: , gdzie sens gdzie logika???
Nie mam się kiedy do sklepów wybrać zeby mu coś dokupic, narazie lecimy na tym co ma, szcześliwie jest trochę darowizn :side: :blink:
Ząb coraz śmielej błyska z buzi, łyżeczka do zupki pocharatana od zewnątrz :silly: , na cycusiu tez NIESTETY :cheer: poczułam, ojjjjjjj :ohmy: :huh:
Mam nawet zdjatko z zębolem, ale kurrrrrka, nie umiem nadal z tego sprzętu zaserwować B) , no dekiel dekiel, ze powtórzę za koleżanką A :blink:

A weekend samotny :( , małż ze starszakiem wyjezdzają, corka...h,mmm, juz ma przebogate plany,wyjściowe oczywiście.... :P :huh:
ehhhhhh życie, moze babcię wezwę?

Dobrej nocy :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #772585 przez Dave
dzien dobry:-)

11 lata 5 miesiąc temu #772590 przez agat
Dzień dobry :) Adaś oczywiście wstał punkt 7, na szczęście tylko 2 pobudki szybkie miał w nocy, więc mu wybaczam :P

Suzi jeszcze czuję posmak mascarpone, więc sorry, ale chyba Cię nie wesprę w zlizywaniu masy z ciasta :P
Ja i księżna Kate? Chyba w wersji księżna 5 rozmiarów więcej ;) A propos rojal famili, widziałyście jakim uroczym szkrabem jest malutki Dżordż? Słodziutki niczym nasze kwietniówczątka :)

Ciekawe jaki będzie dziś dzień, na razie mgłaaaaaaaaaa.

11 lata 5 miesiąc temu #772607 przez monia89
Witajcie
Agat super że dupencja już ok!
A kiecka zajebista! Ale nie na moją dupę :/
dziś uderzamy z młodym na zakupy bo jakoś luzy ma w szafce po ostatniej segregacji ubranek no i ja muszę coś sobie kupić bo moje rzeczy dzielą się na opiete tu i ówdzie i na namioty pociążowe :(

11 lata 5 miesiąc temu #772648 przez Dave
Madzik - wow, no to Tomeczek jest długi i szczuplutki :laugh:

Suzi - ja też weekendowo samotna, ale towarzystwa mam dośç - Maja i Mati mo go zapewnią :)

ooo... moi towarzysze juz mi nie daja posta dokonczyc...

11 lata 5 miesiąc temu #772651 przez ilonah
Dzień dobry

U nas dziś znowu 3 międzytankowana, czyżby jakiś kolejny skok się zapowiadał :unsure: :blush: Ale od rana humorek Emiśce dopisuje, gada na całego, słychać ba-ba-ba i ta-ta-ta oraz jakieś zachywty i achy :silly:
U mnie też póki co mgła ale ma być 20°C więc jak się wybierzemy na spacerek po drzemcento będzie na pewno już spoczko. No ja na bierząco kupuje Emilce jakieś ubranka i jeszcze dostała worek ciuchów po braranicy więc ma w czym chodzić, a ubranka coraz częściej zakładam jej na 74.

11 lata 5 miesiąc temu #772658 przez Dave
Mateusz chyba się na drzemkę wybiera:)

Z ciekawośç weszłam na wagę z Matim i co mi wyszło???? Kto zgadnie??
Oczywiście o moją wagęnie pytam, bo z tym to o dżizas!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka