BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 2 tygodni temu #804147 przez Dave
Dzień dobry po raz drugi o przyzwoitszej porze:)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #804149 przez agat
Dzień dobry :) Pobudka u nas o przyzwoitej porze, ale w nocy kilka razy musiałam wstawać. Adasiowi się kupy poprzestawiały i od ponad tygodnia codziennie rano świeżo po przebudzeniu robi, także wstając do niego mam ręce pełne roboty :P

Słonko świeci za oknem, ale chyba jest mroźno. Miłego dnia :)

11 lata 2 tygodni temu #804151 przez ilonah
Dzień dobry u nas pobudka przed 8 :) Emilka dała rodzicom pospać :) W nocy dwie pobudki na międzytankowania były. Dziś chyba cały dzień w łóżku spędzę żeby to pzeziębienie jak najbardziej wyleczyć przed jutrem, o ile to możliwe. Mężuś szaleje z Emiśką w kuchni.

Miłego dnia

11 lata 2 tygodni temu #804152 przez Azja
dzien dobry

po wczorajszych wojazach Jasiek dzsi pospał do 6.30 :)teraz ma pierwsza drzemke, wczoraj miło spedzilismy wieczór u znajomych, Jasiek był grzeczny, wiec wieczór udany, ja tylko jakas nie dospana :/

chyba lece sie położyc, poki Mlody spi :)

11 lata 2 tygodni temu #804188 przez Dave
U nas nocka jakaś dziwna, ale w sumie pospane.

Kurde rano Młody walnął kupę z krwią, potem też. Byly tam nawet takie jakby kawalki błony śluzowej (sorry za opis). Do pediatry nie mogę sie dodzwonić.

11 lata 2 tygodni temu #804191 przez agat
Kurde ciekawe od czego taka kupa. Chyba może być alergiczna, ale pisałaś, że nic nowego nie jadł. Mam nadzieję, że dostaniesz się do lekarza.

11 lata 2 tygodni temu #804195 przez Dave
Agat - no w sumie to wole żeby to alergia byla niż coś innego.

Najpóźniej jutro do lekarza pójdę. Zobaczymy jak będzie z obiadkiem (marchewka + dynia) nic więcej mu nie dam. Bo ogólnie to niezbyt ma ochotę na mleko, jeszcze pierś to tak, ale w dzień to u mnie już sahara. W nocy sobie popija.
Zasnął i wypil 120 ml mleka, niby ono nie zbyt dobre przy takkich rewolucjach, no ale coś to dziecko musi jesć.

Jeszcze się zastanawiam czy to aby nie włąśnie na Bebiko uczulenie??? Ale pił wcześniej i nic nie było.

Notuję sobie wszystko co pije, co zje i kiedy jaka qpa go nawiedza.

11 lata 2 tygodni temu #804207 przez Azja
Dave nieciekawie z ta kupka, u nas dalej te kupki raz zielone raz normalne, troch e długo jak na zeby, ide we wtorek do pediarty to sie zapytam moze zmienie mleko, sama juz nie wiem ;)

11 lata 2 tygodni temu #804213 przez Dave
No właśnie ja też myślała, że te różne kupy to na zęby, ale też długo a dzis to już przesada.

11 lata 2 tygodni temu #804303 przez agat
Heloł. Już po obiadku u teściów, Adaś dostał od chrzetnej bodziaka i samochodzik policyjny, a od babci mamonę :) Nie było źle, ale teściówka raz mi ciśnienie podniosła, gdy chciała dać Adasiowi delicję i zdziwiona, że protestuje, bo przecież "on tak się biedny patrzy jak my jemy..." <facepalm> Niereformowalna kobieta.

Młody teraz drzemkę ucina.

Dave, jak sytuacja pieluchowa Matiego?

11 lata 2 tygodni temu #804307 przez Dave
Agat - na froncie cisza, ostatnia qpa byla o 9.50. O 11.00 wypił 120ml mleka, potem zupkę, o 16.00 150ml mleka. Mało tego ale co zrobić więcej nie chce.

A do teściowej, to ja nie wiem niby wychowały już dzieci, a zachowują się tak jakby je z dziczy wypuścił :dry:

11 lata 2 tygodni temu #804360 przez pauluska
Dziewczyny ja odnośnie fotelików to Ty chyba Suzi jak dobrze pamiętam byłaś oglądać a miałaś w planach Recaro Polaric nie mogę znaleźć co o nim pisałaś my bierzemy go pod uwagę ale nie mamy gdzie przymierzyć :/ mogłabyś jeszcze raz coś o nim powiedzieć ? ;)

11 lata 2 tygodni temu #804367 przez Azja
my tez dzis po wizycie u teściowej, moja zawsze sie pyta czy moze cos dac Jaskowi do jedzenia, ale za to mnie wnerwia w innych sytuacjach i dzis mi równiez przez moment ciśnienie podniosła B) eh szkoda gadac taki chyba urok tych tesciowych :P

dzis mi siorka powiedziała ze kolezanki synek jak miał ząbkowanie to przez kilka tygodni robił rzadkie i zielone kupki, to moze i u nas nie przez mleko,tylko jednak na żąbki, sama nie wiem, bo moze jakby było przez mleko to by go brzuszek bolał a on w sumie zachowuje sie normalnie, poczekam do wtorku na wizyte ;)

11 lata 2 tygodni temu #804385 przez Dave
pauluska - posprawdzaj dobrze, bo Recaro są strasznie wąskie, ciasne.

Azja - no łudzę się że to na zęby, tym bardziej że dziś się rzuciła na przełącznik światła, taki na ścianie (miałam go na rękach).

11 lata 2 tygodni temu #804389 przez agat
Młody śpi, mąż na gierce, powinnam poprasować, ale nie chce mi się okrutnie :/

Dave, no ciekawe skąd te kupki, ciekawe co doktor powie. Może rzeczywiscie na zęby, ale z krwią?

Oj te teściówki teściówki... :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka