- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)

U nas byla taka kanonada, ze umarlego by obudzilo, więc Mikuś sie obudził, ale na spokojnie, poprzytulalam go i zasnął, nie był na szczeście przestraszony

My poucztowalismy z raclette, pyyyyyychota, wlasnie zrobiliśmy sobie "poprawiny"zamiast obiadu

Poszlam spać o 3 bo Miki nietypowo o 2.30 zarzadal jedzenia, wiec go dostał i poszlismy dopiero wtedy spac na dluzej, poprawil mleczkiem o 7.30 i dospalismy do9.40

Teraz juzesmy po spacerku i zupce, poganial nas 2godziny a sam spał, wiec troche zmarzlismy, dlatego z radoscia wrocilismy do domku na raclette :lol
Mam nadzieję, ze wszyscy zadowoleni z Sylwestra.?:
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

Jeszcze dzis chodza niedobitki i strzelaja, pewnie przespali kiedy pora byla

Moj pies to wariacji dostawal pomimo wczesniejszej dawki hydroxyzynki

My tez dzis na obiad powtorka z raclette, tez nam pyszne wczoraj wyszlo

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Widzę rozpisujecie się o tych raclette jakie dokładnie macie zestawy do tego ? Bo znalazłam mnóstwo i cenowo również chętnie bym kupiła jak opisujecie że takie to pyszności

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Mam kupila w. Lidlu, tam od czasu do czasu sie pojawia, wiec to moje to nie jest jakis ostatni krzyk mody, ale dziala

kaikai, dobry pomysł z tą hydroxyzyną, szkoda ze nie pomyślelismy wczesniej bo nasza staruszka od zmysłow odchodzila

U nas tez sie jeszcze dziś snują jacyś niedobici i strzelają, chyba wyjdę i im "postrzelam"w końcu dzis to juz nielegalne, ale smarkacze miary nie znają

Szkoda ze u nas nie ma strazy miejskiej, a policja nie ogarnia wszystkiego

Aaa, mialam jeszcze owiedzieć, ze genialny makowiec bez ciasta zrobilam, znalazlam przepis juz przed świetami, ale ze mama robila swoj to ja juz nie dublowałam makowca i doczekałam do Nowego Roku z wypróbowaniem i jest EXTRA, jak ktos lubi mak a niekoniecznie ciasto ( tuczy

www.olgasmile.com/makowiec-bez-ciasta.html
Ja oczywisice nie bylabym sobą gdybym nie wprowadzila pewnych udogodnień i modyfikacji, ale udał się w 100% . Mak wzięlam ten z puszki bakalland i dodalam jeszcze suchy mielony i na wierzchu polalam czekoladą, mniam mniam mniam
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

Hydroxyzyne w syropie wet mi przepisal dla psow w tamtym roku, nalewam na talerzyk Bubie a ona zlizuje bo lakoma jest wiec problemu nie ma

Fajny przepis musze zrobic bo mi tej masy makowej tez zostalo.
Moj niunio juz spi, wczesnie jakby balowal cala noc

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Powróciliśmy do domowych pieleszy, jestem mega niewyspana (Adaś miał w nosie moje nocne harce i budzil się jak zwykle o 7, czasami urządzając też godzinne przerwy w spanku w środku nocy

Teraz robię pranie, jutro będa pewnie kolejne 2.
Fotki będą jak zgram na kompa.
Suzi pytałaś o kota - był u moich rodziców, fajerwerki jej nie straszne

Aaaa mamy z koleżanką postanowienie noworoczne - zapisujemy się na zumbę

Sorki, że tak chaotycznie

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Emilka dziś po raz pierwszy 'zasiadła' na swój nocnik i nawet zrobiła siku

Bardzo leniwie nam dziś dzień minął, z mężusiem nawet z domu nie wychodziliśmy bo Emilka była na spacerku z dziadkami. Rano dała nam pospać prawie do 9 ponieważ miała w nocy godzinną przerwę w spaniu z powodu głośnych fajerwerków więc we trójke powitaliśy Nowy Rok i oglądaliśmy sztuczne ognie - Emisia patrzyła z ciekawością

Wiecie co Emiśka jak coś jest nie po jej myśli to jak leży na plecach to rzuca się, podnosi bioderka i główkę i opuszcza i tak parę razy i denerwuje się- ma charakterek.
Spokojnej nocy.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Oj, zaległości mam, ale dla mnie doba ostatnio za krótka.
Mati ma kolejny antybiotyk, bo tamten nic nie zdziałał. Maja też ma antybiotyk więc u nas chorowicie się rok skończył i zaczął. Mam nadzieję, że szybko się im poprawi.
No i przy okazji wszystkiego dobrego w nowym roku.
NIe mam czasu klikać, bo w dzień dzieci dokazują a i wieczorem im do spania nie spieszno.
No to się zameldowałam więc lecę dalej.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

super ze Wam sie imprezki udały, my z M w domku urzedowalismy, ale było równie przyjemnie, myslałam ze do połnocy nie wytrzymam, tak mi oko kolo 9 opadało

M wczoraj sie bał z Jasiek sie obudzi jak beda strzelac, a Jasiek nawet oka nie otworzył, a strzelali ze hoho

DAve nieciekawie z tymi cholernymi chorobami, gratuluje nastepnego zabka, u nas tez cos idzie ale nie chce Mlody pokazac, ale chyba go bardzo swedzi bo nawet kanape dzis gryzł (albo moze ostrzył dotychczasowe zeby hihi)
Ilonka no ma Emisia charakterek, Jasiek tez probuje wymuszac i ostro nas testuje, ale w takich sytuacjach wymusza płaczem

czego ja jeszcze nie spie

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Jak tam nocki:)
U nas (ciiiiiiichooo) jedna pobudka na mleczko. Z czego Mati padł o 19.30 a jest 7.40 i jeszcze smacznie śpi. O 6 dostał antybiotyk, ale go to nie wzruszyło. Oj, jakbym chciała żeby tak już zostało, jedna pobudka to by było super

Teraz wiem co muwiłyście o uciakaniu podczas przzewijania, ile ja się muszę na denerwować

Ok. idę z Mają śniadanko jeśç i szykuję się do jakiejś opowieśçi żeby zjadła antybiotyk. Się człowiek musi nakombinować

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas noc tradycyjnie z dwiema pobudkami na jedzonko ale przyzwyczaiłam się już do tego. Jak wychodziłam do pracy to Emisia płakała za mną, nie pomogło to, że zostawała z tatusiem, chyba zaczyna nam się okres płaczu za mamunią

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
nocka ok, teraz kawaler ma drzemke

Dave u nas w nocy (nie wiem od czego to zależy) sa dwie albo jedna pobudka na jedzonko

czy Wasze dzieci bawia sie zabawkami, znaczy czy potrafia posiedziec albo poprostu pobawic sie zabawka duzej niz 10 minut?? bo Jasiek ostatnio to tylko zabawke łapie w przelocie na 2 minuty a tak to "lata" od jednego miejsca do drugiego, a ja za nim

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/