- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Ten co teraz mamy jest ok tylko ma takie swiatlo ze Dawid sie przebudza w nocy ale przynajmniej dobra temperature pokazuje.
U nas nadal czekamy na wyniki bo lekarze nie wiedza co mojemu misiowi jest. Bylismy rano w CZD na badaniach a teraz w domu czekam na telefon o wynikach i jedziemy na wizyte. Mam nadzieje ze cos sie wyjasni.
Dawid caly czas ma goraczke w nocy 39,8 a w dzien po czopkak okolo 38.
Trzydniowka zostala wykluczona, moze to zapalenie drog moczowych. No zobaczymy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Na razie jednak nie mam głowy do lekarza, bo Adaśko chory

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
U nas kupki sa normalne.
Agat gratuluje pozytywnego testu

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Kurcze, jakieś badziewie nam męczy Adasia i Dawidka - bardzo niedobrze

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mamamili.blogspot.com/2013/07/sciezka-sensoryczna.html
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Z gorączką chwilowo lepiej, zobaczymy co będzie dalej.
- linda
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Creo- fajna z Was rodzinka

Ja mam termometr Braun do mierzenia w uchu,przy wyborze kierowałam się opiniami właśnie,wydaje mi się być dość dokładany,ale czasem trudno zmierzyć-tak właśnie jak Creo mówi.
zdrówka dla chłopaków!
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Ja dziś zabiegana od rana byłam, udało się na forum wskoczyć - cud. Ciekawe czy z tel mi też tak dobrze pójdzie. Ale szczerze to jakiejś zmiany nie widzę.
ok. lecę i wpadnę później, jak doczytam w łóżku wcześniejsze posty.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

Creo gratulacje dla Leosia

coś cisza na forum ostatnio

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja dziś wkurzona jestem, brat z bratową mnie wyrolowali z prezentem niespodzianką dla mamy, mąż wyjechał na cały weekend i jeszcze się z nim przez telefon poprztykałam. W pracy też tyle roboty ostatnio, że ledwo wyrabiam się żeby na czas zdążyć do domu. Niech ten dzień już się skończy

Zdrówka dla Adasia i Dawidka, zmykam spać.
- linda
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1

wyobrażam sobie jak zasuwa z tą wielką świnią

Ilonko mam pytanko,pisałaś że korzystałaś z dodatkowej przerwy na karmienie,jak to formalnie załatwiałaś jakiś wniosek do kadr?
Dobranoc
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

No, wejście na forum graniczy z cudem, ostatnimi czasy

Ja mialam wczoraj nienajlepszy dzień, najpoerw na spacerze z Mikim zlapał mnie atak częstoskurczu ( mam to swinstwo ze dwa razy w roku

Po dwoch godzinach musialam jechac na rezonans kręgoslupa, TO dopiero czad! Miala ktoras z Was kiedys robiony rezonans ? Techno party przy tym to zabawa w gluchy telefon....

Jak stamtąd wyszlam i odzyskalam troche słuch, to sie poczulam taka zestresowana i nie wiedzieć czemu glodna, ze jak wyszlam ze szpitala to wzrok moj padlł na usytuowaną na przeciwko cukiernię, wpadlam tam , zakupilam 5 ( !!!!!!!!!!!!!) ciastek,
Jedno pozarlam przed samochodem (dla scislosci -wierzch czyli budyń z truskawkami, spodem podzielilam sie z gołębiami, zeby było zdrowiej

A propos ciastek, to przepiękne slodkosci CreMoniu przygotowalaś, z pewnością przepyszne, nie to co z tej cukierni

Po tym dniu nadawalam sie tylko do recyklingu lub na przemiał, wiec nawet nie mialam sily siegnąć po kompa....
No ale juz dzis bylo ok, za to nie dawalo sie wejsc na forum...
Widzę ze bliżniak znow nam uciekł...

Mikus chodzi chetnie ale za raczkę, jest nader ostrożny i nawet jak sie puszcza to zaraz bęc na pupę, chociaz do mnie, jak siedzę obok niego na podlodze czasem kroczek zrobi, ale trudno to nazwac chodzeniem..... Czyli rozumiem ze zostalo nam zaszczytne ostatnie miejsce w tej kategorii??

Za to obserwuję wzmożony rozwoj intelektualny syna (postawil na intelekt

A dzis bawilam sie z nim tak ,ze podawalam mu kulke z baseniku kulkowego i w ostatniej chwili kiedy juz juz mial ja ode mnie brac, zabieralam i mowilam "nie dam!" Strasznie sie z tego zaśmiewał

Akurat Mikuś mial w raczce kulkę, wiec ona do niego zeby jej dał, on oczywiście natychmiast wyciagnal do niej raczkę z kulką, ona po te kulkę a on....? W ostatniej chwili schowal za siebie z dzwiekiem ktory przypominal moje "aaaaa, nie dam!"

Podaje rzeczy z kosza, ktore trzeba rozwiesic po praniu, wyciaga sztućce ze zmywarki i podaje zeby wlozyc do szuflady, wreszcie zainteresowal sie ksiązeczkami.... To jest dla nas zasadnicza zmiana

Aaa, no i umie zejść z lożka bezkolizyjnie, tylko mu rzucam haslo- "nozki i pupka" (ze najpierw ma spuścic nożki i pupkę ) to sie obraca na brzuszku i ladnie schodzi

No, tom się rozpisala

creMoniu, pięknie się prezentujecie na zdjęciach, tort wspanialistyczny, u nas imprezki roczkowe dopiero przed nami

A wozek.....chyba zaraz bedzie dla Pudzio-Leosia za maly.....

Agat, zdrowka dla Adasia, te wspolczesne termometry są wkurzające, mają niewiadomo po co milion funkcji, jeszcze kuranta i wodotrysku im tylko brakuje, a temperaturę mierzą niewiadomo skąd, chyba z kosmosu i za kazdym razem inna

Juz te stare , rtęciówy byly w sumie lepsze...

Dzisiaj dopadlam na bazarku truskaaaaawki, facet twierdzil ze to jego wlasne ńie zadne zamorskie, no wiem ze oczywiście mogl tak mowić, ale po zeszlorocznej wstrzemiężliwości karmieniowo-alergicznej kupilam nawet te, malo slodkie ale......truskawki

Nie wiem co mi sie stalo, bo ja nigdy nie bylam AŻ takim fanem truskawek...

A w domu sobie wymyslilam ciag dalszy mieszajac je z pokrojonym bananem i polalam jogurtem naturalnym, pokropilam z wierzchu syropem z agawy i posypalam chrupkami błonnikowymi -normalnie.......NIEBO w gebie

Azja, u nas tez dzis spacerki dwa, mimo ze ciagle nas jakieś chmurzyska ganiały, jedną ulewę przetrwalismy w sklepie

Mikusia namiętnościa w czasie jazdy wozkiem jest zrzucanie butow.....ciagle i ciagle to robi

Ciagle nas ktoś goni z jego bucikiem, albo mowi -"OOOO, zaraz buta zgubi maluszek! "
wczoraj kupilam mu kolejne buty -trampki!
HNo, myslę sobie, i tu Cie mam, tego juz nie ściagniesz

Na pierwszej prostej nie miał juz pierwszego trampka, po nastepnym zakręcie drugiego..........

Poddaję się, nokaut!!!
Czy Wasze maluchy też wojowały / wojują z obuwiem???
Normalnie Piast Kolodziej sie w nim odezwał! Na bosaka bedzie chodzil..... Nie znosi butow i juz

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Gaszę!
Choc niewykluczone ze zaraz sie jakiś nocny Marek wykluje i mi zapali, no ale.....
Zatem -pstryk!
Dobranoc

Edit: no i juz widzę dwa przyczajone marki nocne...... Madzia, Agat, widzę Was

A tu .......juz zgaszone....

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Byli u nas znajomi prosić na wesele. Kurde najbardziej oczekiwana impreza roku w naszej paczce a ja w ciąży

A propos ciąży, zapisałam się ddziś do gina na NFZ na... 25 czerwca. Chyba więc czeka mnie znowu chodzenie prywatnie :/
Adaś całe popołudnie i wieczór był pogodny, temp nie przekraczała 37, kupy się uspokoily a po zasnieciu na noc powtórka z rozrywki. Gorączka i 3 kupy (w tym jedna 5 min po podaniu czopka-w wielkim ryku). Śpi teraz maluch ze mną.
Gaszę!