BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 2 miesiąc temu #963746 przez Alex_87
Anabelle dobrze pisze, Creo ja na Twoim miejscu jakbym miała taką możliwość to bym się zatrudniła. Bez przesady za coś trzeba żyć, a przeciez nic złego nie robisz, oni w tych zusach srusach gorsze przekręty robią.
Najgorsze jest to, że taki szaraczek zawsze musi trząść portkami, i powiedzcie mi gdzie w tym kraju jest ułatwienie dla ludzi którzy chcą mieć dzieci??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #963749 przez Azja
Ogarnę obiad i wrzucę mojego bekona :P

Anabelle polecam freya ja jestem bardzo zadowolona. Jak odnajdą cm to się zmierze :silly:

Suzi a jak u Was z jedzeniem? Jasiek się trochę poprawił wrócił do wagi z przed choroby juz nawet nadrobil. No może obiady to nie jest to coś co uwielbia ale ogólnie jest poprawa z jedzeniem.
Ostatnio znalazłam w szafce komosę ryżowa co kiedyś kupiłam na próbę i Ugotowałam Młody tak się zajadał ze byłam w szoku :)

10 lata 2 miesiąc temu #963751 przez Magdalena9t
Hej dziewczyny, ale mam do nadrobienia :woohoo:
wróciliśmy dziś do domu od wtorku byliśmy u mojej mamy, w środę miałam wizytę, moja gin zleciła badania, usg na 20 lutego, to w końcu sobie pooglądam :) a pomyliły mi się dni i najpierw w poniedziałek jechałam 40kilasów i środa znów :P więcej napiszę wieczorem , bo trza się rozpakować, pare dni a tyle bagaży :P :silly: :silly:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #963758 przez Azja
no własnie najgorsze jest ze w zusach, czy nawet w rzadzie posłowie takie przekrety robia, a oni sie kobiet w ciazy czepiaja, zobaczcie afere amber gold tyle ludzi okradli, na taki miliony i nikt nie umie z tym porzadku zrobic, a tu ciezarne kontroluja, smiechu warte, a w ogole polityka pro rodzinna w naszym kraju to porażka :evil: :woohoo: :sick:

prosze bardzo moj bekon

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu #963759 przez Azja
a tu jeszcze Jasio pogromca pawi w parku

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu #963769 przez Anabelle
Azja super zdjęcia i szczuplutka jesteś.
Cholerka, żebym się w tej freyi 70 zapieła :D
Zamówię zaraz 70GG
mybra.pl/product-pol-5413-Rosie-biustono...a-rozowo-czarny.html
mybra.pl/product-pol-5411-Dotty-biustonosz-do-karmienia.html
Moje połatane Allesy po Antku to nie był najlepszy pomysł, już mam lekko poranione pod pachami :( Robią mi się też bułeczki nad stanikiem.
Zamówię te dwa staniki z freya, zwrot i wymiana są gratis tam, to sobie zmierzę i zdecyduję. Co prawda freya akurat ma te modele bez fiszbin, ale ludzie na blogach stanikowych zachwalają. jeszcze rosalie freya ale to taki beżowy :P a ja chce coś kolorowego :D

czatuje na cake lingerie ale że stanik 250 zł kosztuje, to zaczekam do 2-3 msc karmienia i wtedy zamówię. Na razie próbuje z freya ;)

10 lata 2 miesiąc temu #963801 przez creatura

Azja, piekny brzuszek, rzezywiście już fajna piłeczka, ale zgrabna jesteś mimo to. I jaka pupcia ;) :P A twarz gdzie?????? ;) :) :) :) Ale czad z tymi pawiami :woohoo: u nas tylko w zoo, a zimą chyba zamknięte...............Jasiulek ma bardzo delikatną urodę :kiss: :kiss:

Dziewczyny co wy z tymi rozmiarami. Ja noszę B, ale to chyba dlatego, ze zawsze kupuję w sieciówkach, bo na mikro-cycki wszędzie się dostanie, może jakbym poszła do sklepu z prawdziwego zdarzenia, to wyszło by, że mam inny rozmiar.

10 lata 2 miesiąc temu #963817 przez agat
Creo w cyckonoszowym sklepie na pewno byś z jakimś D wyszła ;)

Niezłe ceny ma Freya... Że też musimy tyle płacić, by nam cycki nie opadły :angry: Normalnie aż same opadają jak takie ceny widzą :P

Przyszła dziś moja (a raczej jagódkowa) wyprawka z RMFu :) Podoba mi się :)

Misio, rożek, pieluszki, chusteczki, śliniak, zestaw kosmetyków Ziajka, kaczuszka i kubek :) I wszystko w porządnym grubym pudle :)

Azja super piłeczka, szczupło wyglądasz. I mamy chyba takie same lodówki :P :P
Jasio jak zwykle uroczy :) Pawie? U nas w parku co najwyżej wrony i gołębie :/
Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #963819 przez monia89
Hej.
Creo ja bym sie nie zastanawiała tylko korzystała. Ja sama z Antkiem tak zrobiłam.
Azja fajny brzuszek i Jasiulek :-) ciekawa jestem co u Ciebie siedzi w brzuszku.
Agat fajna wyprawka.

10 lata 2 miesiąc temu #963827 przez agat
Jeszcze kilka fot rodzinnych ;)

10 lata 2 miesiąc temu #963828 przez Alex_87
Creo to ja bym się w ogóle nie zastanawiała, przecież to oni Ci muszą udowodnić, że nie pracowałaś, a nie Ty im, nie masz co się przejmować, nawet jeśli po miesiącu byś musiała z powodów zdrowotnych iść na zwolnienie.
a co do staników, to ja właśnie kiedyś nosiłam A/B a trafiłam w końcu na porządny sklep i tam mi przeskoczyło na D/DD :P
echh też kiedyś polowałam na te freye ale w końcu finansowo się nie wyrobiłam.

Azja brzuszek extra, taka piłeczka Ci wyskoczyła do przodu hehe

Agat dzieciaki to chyba do Ciebie podobne :)

10 lata 2 miesiąc temu #963832 przez tysiiiak
Azja super brzuszek :) ciąża jak nic :D myślę że na tym samym etapie co Ty będę miała podobny wielkościowo tylko mój w tej ciąży jest taki bardziej rozlazły niż piłeczka :P

Agat fajowa wyprawka :) nawet pod względem pamiatki :) dzieciaczki masz boskie i faktycznie do Ciebie podobne :) a Adaś na pierwszym zdjęciu to już identyko Ty :D

10 lata 2 miesiąc temu #963881 przez Azja
Agat dzieciaki super. A Ty wyglądasz kwitnaco. Tylko Ci dzieci rodzic :) wyprawka super.skad ja to znam ze kot tez musi wszystko sprawdzic :laugh:

Pawie uNas w parku są. W końcu to park Czartoryskich z pałacem ;) Jasiek na pawie wola kury :laugh:

Ceny staników masakra. No ale co mamy zrobić. Ja chętnie z kimś się zamienię na miseczkę c :)

Dzięki za pochwały mojego brzucha ale jak on będzie rósł w takim tempie jak w tym tyg to obawiam się ze się niedługo w futryny nie zmieszcze
:cheer:

Chyba zaraz pójdę spać bo jakaś dziś śpiąca jestem :silly:

10 lata 2 miesiąc temu #963889 przez Anabelle
Ja zawsze myślałam że mam 75D/E haha
Ale człowiek to jest głupi :P dopiero jak założyłam normalny stanik to zobaczyłam gdzie te cycki powinny "patrzeć" :D No i jaki dekolt hehe - samemu można się zakochać :P

Ale jak napływa pokarmu to jest masakra, bo normalnych staników nie robią w rozmiarach 70GG (brytyjskie) czy 70J (polskie).

Jednak operacji biustu sobie nie zrobie, wiec wole kupować dobre staniki.

Ja wezme 1 freya do karmienia bo one nie mają fiszbin, a jak sie pokarm ustabilizuje to albo zainwestuje w cake lingerie z fiszbinami, albo kupie freya z fiszbinami i przerobie na karmnik przez doszycie gumki.

Azja ty już spać idziesz, a my z Antkiem siedzimy :P
Jakiś niezmordowany jest ;)

10 lata 2 miesiąc temu #963911 przez agat
Moja Jagodzia nadal nie śpi :blink: :blink: :blink: Brzuszek ją boli, ale chyba już jej przeszło, a spać nie chce :/ Adaś już chrapie od 2 godzin a młoda ciągle na rękach jak nie u mnie to u męża bo inaczej krzyk. A wczoraj po 20 ładnie zasnęła...
Czekam tylko aż zaśnie i sama lecę spać.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka