- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Leo elegancik

Creo a robisz w domu mleka roślinne? Bo ja się ostatnio zaczytałam w tym, nie wiem czy Tymek nie ma skazy przypadkiem. Mleko i pochodne uwielbiam, więc trochę mnie przeraża gdybym miała z tego zrezygnować. Ciekawe czy takie roslinne z powodzeniem by zastąpiło to krowie.
szukam jakiegoś stroju dla małego na chrzest, planujemy dopiero w czerwcu, ale szukam inspiracji, nie chce takiego typowego garniturku jakoś mi się nie podobają. tak myślę nad jakimiś fajnymi jeansami i szelki do tego, no i jakaś fajna koszula.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja muszę coś dla młodej kupić, jedną sukienkę ładną mam, może w sumie ją wykorzystam.
My dziś u teściów na obiedzie. Adaś strasznie się zwył przy zasypianiu, znowu jak pytałam czy coś boli to raz na plecy raz na nogę pokazywal. Nie wiem o co chodzi, w ciągu dnia lata i skacze i nie widać by cokolwiek mu dokuczalo. Może rzeczywiście te piątki mu zaczynają wychodzić i taki ogólnie marudny. Cholera wie. Z tym jego bólem to ciężko coś stwierdzić, bo jak płacze to boli go wszystko na co wskażę.
Z Jagódki buzią już lepiej, goi się, jeszcze na szyjce tylko trochę jest. Mam balsam Cetaphil-nawilżający dla niemowląt, do skóry wrażliwej, alergicznej, atopowej. No i jakąś emulsję sterydową, ale dosłownie kilka razy mam jej uzyc.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Agat - a czemu suwaczka dla Jagodzi nie masz?!
JAGÓDKO Ty nasza czarna! Lap buziaka za pierwszy miesiąc

ANTOSIU łapaj i Teoje należne

Ten drugi komplecik Monia jest swietny

Alex - w czerwcu potrafi byc nieziemsko upalnie....my chrzcilismy Mikiego 22 czerwca, bylo chyba ze 40 stopni, dobrze ze w kościele było sporo chlodniej....w takim stroju jak Monia zaprezentowala chybaby sie upiekł i wsciekł.... Moze raczej koszulkę weź z krotkim rekawkiem a spodnie jak najciensze....Miki mial po prostu bialego cienkiego pajaca....zadnych tam stylowych strojow, no ale on mial wtedy 8 tygodni a. Tymon bedzie juz poważny gość

Dave - to ja juz wiem po kim Majos ma te oczyska!

Żbiniu - wzruszylas mnie! To mlode pokolenie wie jeszcze kto to był Kapitan Żbik???? OMG! Wszak to superbohater ( peerelowski

A w kwestii moich zdjęć slubnych..ekhem khem...nie mam wersji cyfrowej bo wówczas takich nie było wiec musialabym robić zdjecia zdjeciom

A zresztą, gdzie tam ja i moje czasy do Waszych zdjeć, sukien, przyjęć i calej tej oprawy....najbardziej żaluję, ze wtedy nie robiło sie jeszcze zdjęć plenerowych....to dopiero po paru latch od mojego slubu sie zaczęlo i przyznaję, pomysl na 5!
Leos jak zwykle do schrupania

Kaikai - fajna kolyska...ja wprawdzie kupilam lozeczko z funkcja kolyski ale NIGDY nie skorzystalam z tejze funkcji, wręcz prżeciwnie, blokowałam na sztywno zeby ani "drgła"

No wlasnie, podlączam sie do pytania Creo, co u Twojej siostry i jej Malenstwa slychać?!
Oookropny ziąb dzis , slonca ani deczka, brrrrrrr. Po wczorajszym przepieknym dniu, to co dzis nastało- to masakra. Przeszywający mokry ziąb. Na spacerze odliczalam kazda minutę do konca, al teraz sie nie moge od kominka odkleić

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Mam ktg na izbie przyjęć bo robiło mi się słabo. Miałam też uderzenia gorąca i zimna. Mały bardzo mało się rusza. Podpieli mnie a mąż krąży z antkiem.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Buziaczki dla Jagódki i Antosia

Agat, ooooo przypomniałaś mi o Cetaphilu, my go dostaliśmy w tych skrzyneczkach gratisowych na porodówce i był super. Uff, dobrze, że Jagódce schodzi to dziadostwo, czyli to od Ziajki?
Suzi, mam mgliste pojęcie, kto to był Tytus Romek I Atomek, ale mój małż to już gada o tym komiksie przy każdej rozmowie o bahaterach z dzieciństwa - on starszy ode mnie 6 lat, a brata ma starszego od siebie kolejene 6 lat i w domu kolekcjonowali

Alex, czasem robię mleko kokosowe, albo kupuje w rossmanie ryżowe, robiłam Leosiowi jaglane z sokiem jabłkowym jak gdzieś po 6 miesiącu na kolację. Kokosowe i ryżowe do kawy się nadaje, do zup i sosów kokosowe lepiej pasuje do zabielania.
Super obydwa zestawy, Alex, Zara, H&m i Next mają praktycznie przez cały rok coś eleganckiego w ten deseń.
Suzi, to ja czekam na zdjęcia zdjęc

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

echh nawet nie wiem za bardzo co mam jeść bez tego nabiału

Suzi dobrze, że mi zwróciłaś uwagę, że juz zapomniałam, ze w czerwcu moga być upały

Bella jak tam sytuacja??
Moje dzieciaki już śpią od 20, jeśli chodzi o Zuzkę to zrozumiałe, ale Tymek

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Miesiąc z małą minął, z jednej strony poród i pobyt w szpitalu pamiętam jakby to było wczoraj, a z drugiej duży brzuch i ciąża to dla mnie taki odleeeegły temat.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Te spodenki były do kolan. W zestawie był jeszcze sweterek, ale w ogóle go nie zakładałam.
Ja się muszę przejść do kościoła, zgłosić małą do chrztu i upewnić się, ze nie musimy robić nauk.
Tytusa, Romka i A'Tomka miałam w domu, ale średnio pamietam, tam chyba małpa była? A o kapitanie Żbiku wiem tylko tyle, że w numerze Zapalniczka z pozytywką rozpracowywał miedzynarodową szajkę przemytników diamentów

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja już na tyle nie pamietam co to ciąża i poród, że czasem przechodzi mi przez myśl trzecie dziecko

My nie robiliśmy nauk przed chrztem, bo akurat wakacje były, a wtedy nie robią nauk, ciekawe czy teraz nam odpuszczą z racji drugiego chrztu, chociaż to i tak tylko jedno spotkanie.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Poprzedni biskup nam wprowadził takie nauki, gdyby jeszcze to było fajnie prowadzone to spoko, ale jak jest większosć z was wie.
Anabelle!!!