- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
U mnie jeszcze 2 tygodnie do wizyty... nie mogę się doczekać .. !!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
to kto ile dzis pączków zje ?? Łasuchy ja pomimo ze ostatnimi czasy nie jem pączków, ale pewnie na 2 sie skusze, no w konczu jak tradycja to tradycja, a bezglutenowych napewno u nas nigdzie nie kupie
Suzi z tym noszeniem na rękach to oczywiscie zart, mi ystarczy zeby chociaz po sobie troche sprzatali, bo jak pojda w slady tatusia i bede miała 3 bałaganiarzy w domu to bede na szczotkce wisiała
Creo super wygladałas, a ten Twoj usmiech, powinnas w reklamie wystapic
Monia typy imion sa teraz tylko sie na cos zdecydowac, ale pewnie dopiero jak sie urodzi to sie wybierze
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
No i Jaś będzie miał brata, super
Trzecia będzie córeczka
Ja też chciałam brata dla Dawida, ale teraz już się nastawilam na moją córeczkę.
Codziennie przeglądam ubranka. P to już ma dość tych różowych szmatek
W sumie synka wychowuje się dla przyszłej żony, a córka zawsze przy matce jest
Gdy ja będę stara to moje starsze córki już też pewnie schorowane będą
Chociaż Daria mi zostanie do pomocy
Creo śliczne wygladalas, welon cudny
Mi się dziś śniło, że jednak cc mi chcieli zrobić.
Już na stole lezalam i znieczulenie nie działało
Jednak lekarz stwierdził, że moje serce źle wychodzi na ekg, " pływa" i miałam rodzić naturalnie.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Wiecie co chciałam przekonać męża do diety bezglutenowej, ale on stwierdził, że to jakieś wydziwianie, i że pewnie nas nie stać żeby tak wszystko bezglutenowo jeść. Więc może przynajmniej zacznę od jakiegoś chleba bez glutenu hehe.
Agat trzymam kciuki, żeby u Jagody to nie było nic związane z alergią, mojego Tymka tez zsypuje co jakiś czas, obstawiam jakieś mleczne produkty, nie przeszłam na dietę całkowicie beznabiałową, a krostki z policzków zniknęły, przez tydzień nie jadłam jajek, mleka i sera żółtego w czystej postaci, teraz będę musiała sprawdzić czy to któreś z tych typów. Ale w sobotę mam urodziny chrześniaka, a chce żeby Tymi ładnie wyglądał hehe.
Suzi no to najważniejsza decyzja za Twoją córką (chodzi mi o wybór sukni nie o wybór męża ofkors )
Ja jednak się cieszę, że ślub i wesele już za mną no i jedne chrzciny, Tymkowi dopiero w czerwcu robimy a później to tylko Komunia dzieciaków i śluby hehe zleci jak nie wiem
Azja gratuluje synusia
echhh wezwali mi męża w nocy do pracy, musiał jeździć za tymi ciągnikami w nocy :/ no ja rozumiem że oni strajkują, ale żeby normalnie nie móc dojechać do pracy i paraliżować tak ruch, dezorganizują wszystkim ludziom życie :/ szkoda, jeszcze, że w piątek tego nie zrobili, jak na trasie MMz-Wawa są mega korki, bo słoiki do domu wracają swoją droga chyba nigdy tyle razy w wiadomościach nie mówili o moim mieście hehe
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ci z traktorami stali u mnie od skrzyżowania przy KFC.
Gimnazjum mojej Oli i podstawówka wyglądały wczoraj jak bazy policji.
Specjalnie do sklepu się wybrałam o 20 żeby zobaczyć co się dzieje ;)bo Ola mówiła, że w jej szkole dużo policji, straż miejska i nawet wojsko
Dla nas w sumie dobrze że trasa zablokowana, pusto i P do pracy jedze szybko
No a KFC i McDonald mają zarobek jak nigdy
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja dziś z dzieciakami u rodziców, rano Adaś z tatą moim siedział, bo szłam z małą do lekarza i teraz już we trójkę. Młody szczęśliwy bo z dziadkami się może wyszaleć Jagoda dała popalić jak zwykle do południa, zasnęła dopiero... bujany w foteliku :/
U lekarza nie za fajnie. Mała ma wg lekarza łojotokowe zapalenie skóry, mamy odstawić wszystko co natłuszczające, nawilżać i smarowac czymśtam. mam nadzieję, ze szybko minie i nie będzie się za nią ciągnęło :/ Do tego ma przepuklinkę pępkową, mamy skierowanie do chirurga, by obejrzał, choć duża nie jest.
I tak to.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
A ta przepuklina od czego może być?
Mój humor dupny nie wiem co mi jest...
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja oliwki jako takiej w ogóle nie używałam, przez pierwszy tydzień myłam małą w emoliencie, a teraz używałam płynu Ziajki (niestety natłuszczającego, więc z dodatkiem oliwki). To sprzyjało rozwojowi zapalenia. Mam odstawić wszystko co natłuszczające. Dziś próbowałam kupić jakiś płyn w aptece, ale wszystko albo emolientowe, albo z oliwką. Znacie jakiś płyn delikatny i nie natłuszczający?
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika pewnie że tak
Może teraz bardziej fb ale pamiętam co u Ciebie jak Maluchy ?
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agat może spróbuj mydełko dla dzieci.
Ja kupiłam dla małej w aptece kosmetyki i płyny Penaten, ale jeszcze nie próbowałam czy to tłuste.
Dawida kapie w płynie Johnson żółty, on nie jest tłusty, a jak był noworodkiem to taką piankę miałam, ale nie pamiętam nazwy, w niebieskim pudełku z dozownikiem, polska firma.
Też mydełko kupiłam bambino.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Byłam wczoraj z Kubą na kontroli. Osłuchowo czysto, gardło piękne i jak powiedziałam lekarce, że on się wręcz dusi od kaszlu to miałam wrażenie, że mi nie wierzy. Dała nowy odpowiedził Dipherganu a to jest antyhistaminowe zobaczymy jak przez kilka dni nic się nie polepszy to będziemy szukać gdzie idziej bo ten kaszel jego naprawde jest męczący.
Monia oby to były skurcze przepowiadające i nie wpływały na szyjkę
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
To niezle. Dobrze ze beda kontrolować.
Jeszcze przede mną urodzisz :-D
Vika hej