BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 2 miesiąc temu #965311 przez tysiiiak
Azja obstawiam chłopca ale ja to nie jestem dobra w te klocki :P

Kuba śpi uff wymeczyl mnie dziś. . to chyba przez to siedzenie w domu: /

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #965313 przez monia89
Azja córka :-) i jak zdawaj relacje bo juź 22!
Agat spróbuj zrobić lekki krochmal do kàpieli no i szare mydło Antkowi po tym przeszło.

10 lata 2 miesiąc temu #965317 przez creatura
Agat, Kaikai jeszcze będzie miała córeczkę, więc do pary już masz :) uuuuu, niefajnie, że malutka wysypana, może to jej doskwiera i z bólu brzuszka taka płaczliwa? Współczuję, jesli bedziesz musiała przejść na diete eliminacyjną/

10 lata 2 miesiąc temu #965320 przez agat
A no rzeczywiscie zapomniałam o Kaikai :whistle:

Nie wiem czy jej aż tak na razie brzuszek dokucza, trochę na pewno, ale daję kropelki i nie ma tragedii. Monia dziś jej krochmalem buzię przetarłam. O dziwo resztę ciała ma gładziutką i milutką, Adaś pamiętam, że przez długi czas miał suchą, szorstką i łuszczącą się skórę.

Gdzie ta Azjaaaaaa?

10 lata 2 miesiąc temu #965321 przez Azja
jestem jestem :laugh: mega opoznienie było, jeszcze jedna laska chciała sie wepchac mi w kolejke, ale sie nie dałam :P

wszystko z fasola ok i uwaga uwaga bedzie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
a szyjke mam taka długa ze pewnie bedzie pwotórka z rozrywki i wywoływanie porodu 4,5 cm :woohoo:

zaraz Was doczytam bo głodna jestem jak wilk musze jakies jabłko zjesc :whistle:

10 lata 2 miesiąc temu #965322 przez tysiiiak
a jednak miałam rację :D gratuluję synusia :kiss: Będą Cię kiedyś na rękach nosić niczym królową :whistle: B) :cheer: Jaki już duży jest?? :)

10 lata 2 miesiąc temu #965327 przez creatura
AAAAAAAAAAAAAAA, zgadlam. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Będą z Jasiulkiem rządzić! I masz wyprawkę gotową. Super, super!!!!!!!

10 lata 2 miesiąc temu #965328 przez Azja
Tysiak waga 426 kość udowa 3,3 cm ale nie mogę doczytać jak długi a z tego wszystkiego zapomniałam zapytac doktorka :P

Tsh dziś odebrałam wynik trochę spadło a jeszcze ponad normę. Ale trochę się uspokoi łam po usg. Zobaczymy co endokrynolog powie we wtorek

Agat mam nadzieje Że te krostki to nic poważnego u Jagodki :)

Magda daj przepis na chleb bezglutenowy który pieczesz ;)

Tysiak obyś miała rację ze będą mnie kiedyś nosić na rękach :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #965329 przez agat
Ja też podejrzewałam chłopaka :) Gratuluję :)

10 lata 2 miesiąc temu #965331 przez Azja
Powiem Wam ze ja też myślałam że chłopak będzie. Ale gdzieś ta dziewczynka chodziła mi po głowie. Bo przydała by się babci wnuczka a tak to 4 wnuków będzie miała :laugh: choć e kto wie moze jeszcze kiedyś się dziewczynka przytrafi :)

10 lata 2 miesiąc temu #965334 przez creatura
Azja, trzecia bedzie dziewczynka ;)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #965335 przez creatura
Alex, ja też miałam buty nie typowo slubne - były kremowe, ale po prostu wizytowe, miałam je potem na innych slubach i jeszcze gdzieś leżą w szafie. Nie potrafiłam wybrać z tych typowo ślubnych, wszystkie były jak komunijne :laugh: :laugh: :laugh: A ty się ciesz, że Tymek tak rośnie na samych cycuchach i karm jak najdłużej :)

Dave, a gdzie Twoje foty? Tysiak, ty już po ślubie, czy wszystko przed tobą ;) ?

10 lata 2 miesiąc temu #965341 przez Suzi
Azja -GRATULACJE!!!! :kiss:
Dziewczyny, z tym noszeniem na rękach przez synusiów to powiem tak.....ekhem khem, moze sie jednak nie nastawiajcie :whistle: oby tak było oczywiście, ale powiem Wam w zaufaniu, ze moj to by sie mocno zdziwił na takie dictum .... Ja uwazam ze mielismy ze sobą dobry dzień jak mnie mało strofował, poslał mi tylko kilka kpiacych spojrzeń i kąsliwych uwag, wykonal choć 50% moich próśb .... Szara rzeczywistość, ale Wam zyczę jak najlepszych synów, of course B)
Poza tym gdyby Was FAKTYCZNIE nosili na rękach i byli Wam bardzo oddani -to miano NIETOPERY macie jak w banku :P :P :P
Wyobraźcie sobie na szybciora, ze WASZ facet ubostwia mamusię, jest na jej kazde skinienie, nie podejmie decyzji bez konsultacji z mamusią ( NIETOPERĄ :evil: ) i tym podobne nietolerowalne praktyki uskutecznia....... :whistle:
Juz zdrowszy jest dystansik emocjonalny , believe me .....
To mowilam ja ( Jarząbek :P ) matka osiemnastolatka......

CreMoniu -wygladalaś ( wyglądasz! ) jak bogini! :)
No wlasnie, a Tysiaczek gdzie?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu #965343 przez creatura
boszzzzzz, jeszcze nie śpię.....

Suzi, dzieki :kiss: Nie, ja wcale nie liczę na to, że mnie syn na rękach bedzie nosił, albo mamusiował całe życie, tylko póki mały to jest jakiś taki mega kontakt mama-syn (nie wiem, jak w przypadku mama-córka, bo jeszcze nie mam ;) ), ale nawet widzę w rodzinie i u znajomych, że matki jakoś z synami inną sztmę trzymają ;)

Ja też zawsze mówiła, że nie chcę wódki na ślubie, ale moi rodzice i małż niestety przegłosowali sprawę, w sumie wszyscy bardzo kulturalnie pili i wiochy nie było :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Dobranoc :)

10 lata 2 miesiąc temu #965360 przez monia89
Hej.
Creo super wyglądaliście!!!
Suzi to jeden problem z głowy :-) i ktora suknia zamówiona?
Azja gratulacje !!! Imie już wybrane? Jakieß typy?
Faceci górą widze :-D no chyba że los spĺata figle :P
U mnie co noc to gorsza padam poprostu!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka