- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
A My z Mężusiem objedliśmy się plackami ziemniaczanymi Jestem pełna jak świnka Ale dzidzi tego się chciało
U Nas śniegu przez te ostatnie godziny nasypało co niemiara .Biało i zimno . Komunikacja miejska sparaliżowana, drogi pozamykane ... drogowcy zaspali jak co roku
A już za 2 dni zapowiadają ocieplenie .Masakra .
Klaudia co tak milczysz ??? W domku już jesteś czy u rodziców ???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- roksana187
- Wylogowany
- gaworzenie
Roksana-witaj u nas. Gratuluje dzidziusia. napisz cos wiecej o sobie.
Hej,tak wiec to moja pierwsza ciaza-spelniajaca moje najskrytsze marzenia:) jestem mezatka od 9 lat a o 8 lat staralismy sie o dziecko.Bylo ciezko bo w 2008 roku stwierdzono u mnie endometrioze ktora spowodowala u mnie 99% nieplodnosc(jestem po trzech operacjach )Po pierwszej operacji postanowilismy sie przeprowadzic do Uk i tutaj zaczelam sie leczyc-druga operacja.Po dwoch latach wkoncu trafilam na dobra klinike nieplodnosci-trzecia operacja i polecenie zaplodnienia invitro-jajowody bardzo uszkodzone praktycznie nie drozne,jajniki albo pozostalosci po nich w oplakanym stanie.Spelnialam wszystkie warunki do IVF i klinika zrefundowala mi trzy proby:)byla nadzieja ze zostane mama.Kosztowalo mnie to wiele wyzeczen i wytrwalosci bo jest to dlugotrwala,bolesna kuracja.Za drugim razem sie udalo ale niestety w trzecim tygodniu od zaplodnienia poronilam-ciezki okres!!!!postanowilam sobie dac czas i odpoczac psyhicznie.Po roku podeszlam do ostatniej proby,bylam zrelaksowana po urlopie w Polse,mamusia u mnie byla i czulam sie wysmienicie.Po pierwszych dwoch tygodniach kuracji hormonalnej mialam wizyte w klinice-kontrolne badania ni i usg sprawdzajace sten jajeczek i...............stwierdzenie -JESTES W CIAZY!!!Zamurowalo nas,przeszlismy do gabinetu lekarskiego gdzie juz na nas czekali ci wszyscy ludzie ktorzy sie mna opiekowali z gratulacjami.Lekarz stwierdzil ze to cud,ze zaszlam w ciaze naturalna droga.
Jestem juz w 17 tygodniu,ciaza przebiega prawidlowo moja dzidzia jest silna i ma serce jak dzwon :)za trzy tygodnie kolejne usg i nareszcie sie dowiemy czy bedzie Leos czy Lenka-nie moge sie doczekac kiedy poczuje je w sobie
Cuda się zdarzają
- ppaulinka1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A ja juz po lekarzu, maluch ma prawie 10cm, rosnie jak na drozdzach usg mialam ale przez brzuszek i nie widac tak dokladnie, ale widzialam jak fika Mały łobuziak
lekarz powiedzial ze najgorsze zagrozenie ze strony rozyczki minelo i nie ma sie co martwic na zapas, ale lepiej faktycznie sie nie zarazic...mialam b. liczne bakterie w moczu i przepisal mi amoksiklav. juz sie nie moge doczekac kiedy plec bedzie widac tak juz bym chciala wiedziec sprobuje zamowic te legginsy na allegro o ktorych pisala bodajze Dave, zobaczymy jak sie sprawdza
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Masz jakieś dolegliwości ciążowe?
U mnie dalej senność. Dalej nie wiadomo co będzie z babcią chyba muszę iść do lekarza po jakieś leki bo się wykonczę psychicznie
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wycierpiałaś się swoje ,więc teraz musi być wszystko dobrze
I potwierdza się , ze jak człowiek się odblokuje,wyluzuje i zrelaksuje , to wtedy wszystko jest możliwe
Ostatnio u lekarza opowiedzieli nam historię o ludziach ,którzy też starali się 10lat o dzidzi .Niestety IV tez się nie powiodło ,było kilka prób . Byli już wykończeni i postanowili dać sobie spokój . Skupili się na adopcji .. znowu kilka miesięcy batalii z polskim prawem i udało się . Adoptowali rójkę rodzeństwa. Cieszyli się macierzyństwem , kochali te dzieci do granic mozliwości i nagle cud...okazało się , ze ta kobieta jest w ciąży !!!! Teraz mają 5 dzieci 3 adoptowanych i bliźniaki Są cudowną i wzorcową rodziną
Ppaulinka cudownie ,ze Maleństwo tak rośnie !!! I jest bardzo duże !!! Widzę , ze idziemy równo z tygodniami , a mój bobas chyba mniejszy .
Oby antybiotyk pomógł Ja bakterie też miałam ,ale nic mina o nie przepisali .
No i całe szczęście,ze nie ma zagrożenia różyczką
A Moniaaa to gdzie się podziewa ???Jak u lekarza ???
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja zaraz idę się kąpać i spać więc dobrej nocy dziewczyny!
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Paula-maluch juz duzy:-) super,ze wszystko gra.
ja mam jutro wizyte to powiem o tej mojej infekcji. no i doczekac sie juz nie moge:-)
Kasiu-moze jakas melisa Ci pomoze. trzymaj sie kochana.
Aga-Ty tu glupot nie wypisuj o grubych lydkach. kupuj leginsy a zobaczysz że będzie git.
napisałam na majowkach, co by Monie pogonić i przywołać do porządku. żeby zameldowala zaraz co i jak.
a ja sobie leze w łóżku. brzusio pobolewa. Mają spi obok:-) tylko mąż sam siedzi,ale ja mam spadek formy i nie mam siły gniesc síe na krześle.
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
Monika napisz coś więcej o sobie!
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa