BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #457371 przez kasia1329
Ja wróciłam właśnie do domu ale jestem wykończona. Jutro Wam napiszę o wszystkim.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #457396 przez klaudia_286
ja juz wstałam i spakowana jestem,teraz tylko poczekac :P
cała noc małam biegunke masakra,jestem wykonczona...

Moje malenstwa :)

12 lata 2 miesiąc temu #457417 przez kasia1329
Hej dziewczyny. Ja wstałam ale jestem bardzo zmęczona. Od soboty odczuwam okropny ból ręki. Drętwieje mi i ciężko mi ruszać. Nocy nie przespałam. Wczoraj byliśmy na tej imprezie. Chciałabym dożyć takiej rocznicy ślubu. Było super, objadłam się pysznym jedzeniem. Synuś bardzo szalał i musiałam za nim biegać. Ale jestem z niego dumna, bo wczoraj pierwszy raz nie zrobił ani kropelki siku do pampusia. Jesteśmy w trakcie oduczania i w domu chodzi już dawno w majusiach i jak widzi nocnik to sam siada i robi siku, ale jak wychodzimy na dłużej to jeszcze pampka zakładam. A wczoraj dzielnie wytrzymywał :)

Najgorsze bo pozwoliłam mężowi żeby sobie.podrinkował, a wieczorem pogoda się pogorsZyła i 140 km musiałam wracać w wielkiej mgle i z bolącą ręką. Ale dotarliśmy szczęśliwie.

A co do babci to dziś ma mieć tą operację na biodro. Martwię się bo.będzie miała znieczulenie ogólne. Jak.jeszcze pracowałam w szpitalu to widziałam że.starsi.pacjenci gorzej.to znoszą, trudniej się.wybudzaja itd. Oby.wszystko się powiodło.
Trzymajcie kciuki za babcię!

Monia daj znać co u lekarza!!

Agi jak tam Ami? Polepszyło się jej?

Klaudia to w końcu wracasz do.swojego łóżka :)

12 lata 2 miesiąc temu #457425 przez agi-p
Dzień dobry :)

Klaudia pewnie po śniadaniu Cię wypuszczą :)

Kasia to wyśpij się i czekamy na relację :)

U Nas zimno strasznie :( Jak pomyślę , że zima ma się dopiero rozkręcić ,to mnie trzepie .

Miłego poranka :)

12 lata 2 miesiąc temu #457435 przez Dave
Klaudia - nareszcie do domku :laugh:

Kasiu - trzymam kciuki za babcię.

Aga - podzielam Twoją niechęć do zimy :side: Brrrrr....

A ja zasmarkana jestem, ale nie ma tragedii. Głowa mnie wieczorem tak bolała, że miałam dość. W nocy też trochę. Muszę niestety do sklepu jechać :dry: A nie mam ochoty wychodzić na tę zimnicę.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #457457 przez monia89
Hej dziewczynki ja juz po śniadanku i jadę do miasta zaraz.
Kasia wyśpij się.
Klaudia od czego ta biegunka? Żeby Cie nie zatrzymali o nią... Wczoraj zrobiłaś mi taką ochotę na galaretke że zrobiłam i spałaszowałam aż 2 pucharki :lol: :blink: :blush:
Jak Amelce minęła noc???
Słyszałam o tych majteczkach i nawet oglądałam ale jakoś nikt ich nie miał i nie wiem czy naprawdę są takie super.

12 lata 2 miesiąc temu #457526 przez HERI
Te co ja sobie kupiłam są z tyłu normalnej wysokości, natomiast przód kończy się pod brzuszkiem, więc nie uciskają, nie wpinają się i ogólnie są super :)
Polecam :)

Są jeszcze takie wysokie - na brzuch - ale one były pieruńsko drogie - za 2 sztuki chcieli 99,90!!!

Na allegro są taniej ;)

12 lata 2 miesiąc temu #457543 przez kasia1329
No cóż babci się znów pogorszyły wyniki badań i odwołali operację :(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457562 przez agi-p
Rany Kasiu tak mi przykro :( Biedna Babcia się namęczy :( A co za badania Babci robili ? Kurcze dobrze byłoby gdyby miała tą operacje już za sobą , ale z drugiej strony ,musi być w dobrej formie .

Może Cię przewiało , albo postrzał dostałaś i dlatego ręka boli . Może jakieś maści złagodziły by ból , albo okłady .Tylko nie wiadomo czy lepsze zimne czy ciepłe .

Heri ja mam zwykłe majtki,nie żadne ciażowe i też mam je pod brzuszkiem.Czasami warto poszukać zwykłych rzeczy ,bo za te typowo ciążowe to sobie krzyczą sporo.
A w takich wysokich to bym w życiu nie chodziła :P Nie cierpię takich ,jak jakies reformy hahaha :P

Amelka wczorajszy dzień miała nawet fajny,najgorsze zaczeło sie po kąpieli . Krzyk,wrzask i płacz.Gardło ją bolało i zdarła je płacząc jeszcze bardziej :( Aż połykanie śliny sprawiało jej ogromny ból :( Nocka koszmarna, przespałam moze 2 godziny w sumie .
Zaraz zbieramy się do lekarza i zobaczymy co postanowi .

U Nas znowu zaczęło sypać :( Biało,zimno i brrr....

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457564 przez Dave
Kasiu - tulę :kiss:

Heri - no fakt za dwie majciochy stówa :evil: rozbój :evil:
A majcioszki na pewno wygodne, ja myślę że się obejdę w normalnych.

Brrrrr... ale zimno :cheer: :cheer:

Aga - czekam na info jak Amlecka. Bidulka..

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #457570 przez mankowa
Hej,ja spac nie moge zapowiadali huragAn a tu cisza moze przed burza;) mam nadzieje ze nic wielkiegi nie bedzie ale metro zamkniete,pociagi i autobusy i mosty,czesc ludzi ewakuowano . my siedzimy w domu mamy zapas wody i jedzenia,sklepy przez weekend tp cieszyly sie wysoka sprzedaza niz zwykle;)
Agi jak Amelka sie czuje, wiem ze gdy dziecko cierpi to my mamusie tez.Mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje a teraz pogoda jest taka ze nie wiAdomo kiedy mozna zlapac wirusa.Kasia mi w pierwszej ciazy dretwialy rece i lekarz piwiedzial ze to normalne a prEde wszystkim czesto sie to zdarza u kobiet dlygo pracujacych przy komputerze uwazac by nie uciskac nadgarstkami na jlawiature. ja malo korzystalam ale to moze miwc zwiazek z cisnieniem. wiecie co u siebue zauqazylam ze jak klade sie spac to mam mwga rozpalone nifi, normalnie pali mu skore,nie wiwm o co chodzi moze to ma zwiazek z nadmiarem cukru w organizmie.jak zjem troche slodkosci to tez jest mi nue dobrze i obiecalam sobie ze zrobie eksperyment ze nie bede jesc wogole slodkiego i czy z nogami bedzie lepiej.

12 lata 2 miesiąc temu #457582 przez mankowa
Agi a mozesz podawac amelce tantum verde na gardlo.moja gabi to tak uwielbia ze psikalaby na okraglo. Kasia lekarze wiedza co rpbia poza tym operacja na biodro tez jest powazna.babcia moze potrzebowac pomocy po takiej operacji. nie wiesz czy to operacja ze wstawieniwm endoprotezy? czesto u starszych ludzi po zlamaniu tak robia ale to tez zalezy od zlamania. wspolczuje wam i jednoczesnie trzymam w kciuki by wrocila szybko do zdrowia.

12 lata 2 miesiąc temu #457583 przez HERI
No ja już w normalnych nie mogłam, bo miałam normalnej wysokości i brzusio bolal :( Dlatego też musiałam zainwestować ;) :P

Kasiu - to bardzo niedobrze, że Babci się pogorszyło :( Trzymam kciuki!

12 lata 2 miesiąc temu #457596 przez agi-p
Mankowa Amelka nie toleruje żadnych leków ,wyjątkiem jest jedynie wit D3.Mamy psik do gardła , ale Ami zaciska zęby i nie da sobie nic zrobic . Jak jakimś cudem uda się psiknąć ,to zaraz ją naciąga lub wymiotuje , a płacze tak jakby ją ze skóry obdzierano i w efekcie zdziera bardziej gardło :(
Nawet syropów przeciw gorączkowych nie chce . Jest na NIE na wszystkie leki :( Zawsze tak miała :(

12 lata 2 miesiąc temu #457616 przez mankowa
To faktycznie problem,to jak mozesz jej pomoc? najgorsza jest bezradnisc w takich sytuacjach,bardzo mi ciezko gdy dziecko choruje i nie wiadomo jak ulzyc w ciwrpieniu. ja to gabi robie na sile albo szantazem niw ktore leki wymiotuje a nie ktore nie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka