BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #457649 przez ppaulinka1990
Dzien dobry:)
Monia89 a te leginsy kupilas przez allegro? jakbys mogla napisz link, ciezko trafic na fajne legginsy zeby sie od razu nie darly :)

Kasiu glowa do góry napewno wszystko bedzie dobrze:) a co do tej ręki to dzwina sprawa, ciekawe dlaczego Cie boli...moze zle spalas? Oj to niedobrze ze babci pogorszyly sie wyniki. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!

Aj agi biedna ta Twoja Amelka...

A ja wczoraj poszlam do pracy, tak sobie dorobic do cięcia chryzantem no i bylam 7 godz bo strasznie bolal mnie krzyz i pobolewal brzuszek, dzis za mnie siostra poszla a jutro mam stac na targowisku i sprzedawac ale mam coraz wiecej watpliwosci bo tak zimno....no i caly czas na nogach...zaplanowalam sobie ze pojde 2 dni sprzedawac zeby zarobic sobie na taka sliczna posciel dla malenstwa...gdyby nie to napewno bym sobie odpuscila

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457668 przez Dave
Paula - uważaj na siebie i nie przemęczaj się. Wiadomo jak jest, każdy grosz na wagę złota. Ale trzeba rozgraniczyć priorytety.

Ja też kupiłam sobie legginsy. Wzięłam link stąd. Jeszcze nie przyszły więc nie wiem jakie są, ale mam nadzieję, że dobre. BO mam od razu 2 pary. Te są fajne,bo cieplutkie.
allegro.pl/jesienne-bawelniane-legginsy-...e-m-i2743278131.html

Aga - przekichane z chorobami maluchów. Szkoda, że Ami tak ciężko namówić do lekarstw :(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #457727 przez Dave
A co tu taka cisza :unsure: Wszystkie obiadek gotują :unsure: :side:

12 lata 2 miesiąc temu #457756 przez kasia1329
Babcia ma silną anemie:( znów mają jej przebaczać krew. Zaczynają się jej robić odlezyny bo tylko na plecach leży. Nie będą jej wystawiać endoprotezy tylko mają drutowac czy śrubować te biodro. Niby szybsza jest po tym rekonwalescencja.

Najgorsze jest to że dzwoniła do niej moja mama dzisiaj i ona jej nie poznała. Nie wie kim mama jest :(
Rany dziewczyny nie chcę myśleć o najgorszym ale.... Ja już tą sytuację znoszę.ciężko, a nie daj Boże ....

12 lata 2 miesiąc temu #457788 przez monia89
HERI napisał:

Te co ja sobie kupiłam są z tyłu normalnej wysokości, natomiast przód kończy się pod brzuszkiem, więc nie uciskają, nie wpinają się i ogólnie są super :)
Polecam :)

Są jeszcze takie wysokie - na brzuch - ale one były pieruńsko drogie - za 2 sztuki chcieli 99,90!!!

Na allegro są taniej ;)

Właśnie patrzyłam i te pod brzuch są po około 7 zł
i są jeszcze takie wysokie to te są po 12 z wyż :) Chyba zainwestuje w nie skoro mówisz że są ok. :woohoo:

12 lata 2 miesiąc temu #457789 przez roksana187
Dolaczam do Was KWIETNIOWE szczesciary :)

12 lata 2 miesiąc temu #457790 przez monia89
Paulinka u siebie na targu za 28 zł narazie eksploatuje je na maksa bo chce zobaczyć czy nie kosmacą się itp ale jest ok.
Dave a te co zamówiłaś mają pas na brzuch???

12 lata 2 miesiąc temu #457791 przez monia89
roksana witaj :)

12 lata 2 miesiąc temu #457792 przez monia89
kasia1329 napisał:

Babcia ma silną anemie:( znów mają jej przebaczać krew. Zaczynają się jej robić odlezyny bo tylko na plecach leży. Nie będą jej wystawiać endoprotezy tylko mają drutowac czy śrubować te biodro. Niby szybsza jest po tym rekonwalescencja.

Najgorsze jest to że dzwoniła do niej moja mama dzisiaj i ona jej nie poznała. Nie wie kim mama jest :(
Rany dziewczyny nie chcę myśleć o najgorszym ale.... Ja już tą sytuację znoszę.ciężko, a nie daj Boże ....

<przytul> Kasia trzymaj się.

12 lata 2 miesiąc temu #457805 przez malwinsien
DDziewczyny ja kupiłam sobie 2 miesiące temu te leginsy: allegro.pl/leginsy-getry-ciazowe-z-panel...m-l-i2718875475.html
Są bardzo grube i super na brzuszek. Prałam już je wiele razy i nie ścierają sie tak jak te pozostałe. Ja nosze rozm. M ale kupiłam i M i L i w L jest o wiele wygodniej na brzuszek.

12 lata 2 miesiąc temu #457856 przez Dave
Roksana-witaj u nas. Gratuluje dzidziusia. napisz cos wiecej o sobie.

Malwi-ja wzielam 2 M no i zobaczymy co to bedzie.

a ja dzis jakas nie do zycia jestem. nie wiem czy cisnienie takie ni?skie jest. najchetniej przespala bym caly dzien.

12 lata 2 miesiąc temu #457882 przez Dave
Hallo, where are You :unsure: :unsure:

Klaudia - już w domku :unsure:

MoNiaaa - czekamy na relację z wizyty :side:

12 lata 2 miesiąc temu #457892 przez kasia1329
Ja spałam. Kurcze już się ciemno robi :(

12 lata 2 miesiąc temu #457942 przez agi-p
Byliśmy u lekarza i jest znaczna poprawa :) Dobrze, ze antybiotyku nie dałam , bo organizm Małej świetnie sam walczy :) Az lekarz był zdziwiony :) Ale ma kumulację , bo nie dość , ze wirus,to jeszcze ząbki trójki idą :(

Roksana witaj i pisz z Nami :)

Kasiu anemia to nie przelewki,zwłaszcza u starszej osoby :( Trzymam mocno kciuki za Babcię :)

Ppaulinka ja na Twoim miejscu odpuściłabym to targowisko, zresztą Mężuś by mnie w życiu nie puścił . Dzidziusiowi bardziej niż na wypasionej pościeli zależy na Twoim zdrowiu i samopoczuciu . Pościel jeszcze zdążysz kupić . A jak się rozchorujesz to klapa będzie .

Oj tyle o tych leginsach piszecie ,że też musze kupić :P ;) Tylko ja mam takie grubaśne nogi :(

12 lata 2 miesiąc temu #457958 przez monia89
agi pewnie przesadzasz Kochana....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka