BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #463034 przez kasia1329
Klaudia ciekawe co mężuś powie jak Cię znów zobaczy :)

Superowy ten Twój brzuszek, ale domyślam się, że coraz ciężej. Ja mniej więcej taki miałam do porodu z Mateuszkiem. A Tobie jeszcze troszkę zostało :) i nie dziwię się że czujesz maluchy :)

Ja już też bym chciała tak co chwilkę jakiegoś kopniaczka, żeby dzidzia dawała o sobie znać.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #463035 przez klaudia_286
najgorzej po schodach

Moje malenstwa :)

12 lata 2 miesiąc temu #463039 przez moonisiaaa2
Ja nie moge uwierzyc w to ze ten czas tak leci nie dawno sie dowiedzialam ze jestem w ciazy a za tydzien juz polowa minie :):) grudzien zleci szybko bo przygotowania do swiat prezenty szal zakupow itp....no i styczen luty marzec :D mam na 1.04 ale czuje ze w marcu urodze:P

12 lata 2 miesiąc temu #463043 przez klaudia_286
moj maż na bierząco widzi hehe kupil se laptopa i na gg wysylam mu fotki na bierząco

12 lata 2 miesiąc temu #463044 przez agi-p
Monisia ja przytyłam 17 kg w poprzedniej ciąży , brzuszek miałam pokaźny , a z tatuażem nic kompletnie sie nie stało :) Wrócił do normy . Też mam na brzuchu . Tylko dbaj o brzuszek . Smaruj sobie i będzie ok . Ja początkowo oliwki używałam , a potem kremów p/rozstępom dla ciężarnych .
Inna koleżanka ma na całym brzuchu , taki paskudny (swoje imię !!!) , a że nie dba o siebie wcale , i brzuch ma okropny , to jej tatuaż wygląda potwornie :(

Kasia niezła przygoda z tym tramwajem . Ostatnio same dziwne sytuację Cie spotykają .
Ja dentystę przełożyłam na środę :P Pojechałam , ale godziny pomyliłam :P Współczuje tego fleczera :(

12 lata 2 miesiąc temu #463046 przez moonisiaaa2
Kasiu o tych kopniakach nawet nie wspominaj ;( ja dostaje bialej goraczki jak ona raz nie kopnie wczoraj cisza dzisiaj cisza :(

12 lata 2 miesiąc temu #463052 przez moonisiaaa2
Ja wlasnie codziennie po kapieli smaruje oliwka sobie. Myslalam nad kupnem kremu ale nie wiem jakie sa dobre i nie za drogie a Ty jaki mialas?

12 lata 2 miesiąc temu #463057 przez kasia1329
agi-p napisał:

Monisia ja przytyłam 17 kg w poprzedniej ciąży , brzuszek miałam pokaźny , a z tatuażem nic kompletnie sie nie stało :) Wrócił do normy . Też mam na brzuchu . Tylko dbaj o brzuszek . Smaruj sobie i będzie ok . Ja początkowo oliwki używałam , a potem kremów p/rozstępom dla ciężarnych .
Inna koleżanka ma na całym brzuchu , taki paskudny (swoje imię !!!) , a że nie dba o siebie wcale , i brzuch ma okropny , to jej tatuaż wygląda potwornie :(

Kasia niezła przygoda z tym tramwajem . Ostatnio same dziwne sytuację Cie spotykają .
Ja dentystę przełożyłam na środę :P Pojechałam , ale godziny pomyliłam :P Współczuje tego fleczera :(

No to fakt ostatnio mam jakieś dziwne przygody. A ten fleczer to masakra i to w dwóch zębach po dwóch stronach, no ale cóż nie dam sobie zrobić dwóch zdjęć, wolę dmuchać na zimne. Do porodu muszę wytrzymać, czyli jeszcze jakieś 4-5 miesięcy :dry: mam nadzieję, że jutro ten posmak dziwny zniknie.
Kolejną wizytę mam w poniedziałek bo w jeszcze jednym ząbku zrobiła się maleńka dziurka i trzeba to ogarnąć.

Monisia ja też tak mam czasami dzidzia szaleje jak akrobata w cyrku a czasami nic...

12 lata 2 miesiąc temu #463060 przez klaudia_286
ja dzis patrzylam i taki male tubki po 30 zl rozbój w biały dzien i nczym nie smaruje

12 lata 2 miesiąc temu #463063 przez kasia1329
Ja w pierwszej ciąży używałam Oliwki dla ciężarnych Penaten oraz kremu czy balsamu na rozstępy z ziajki. Cena przystępna w granicach 20-25zł, fajnie się wchłaniał kremik i nie rozstawiał śladów a do tego mi na pomógł na dwa rozstępy które mi wyszły. Smarowałam codziennie i zniknęły.

12 lata 2 miesiąc temu #463068 przez moonisiaaa2
znam jedna laske ktorej maz kupowal taki krem za 150 zl gdzie tubka starczyla na tydzien . No mnie na taki larytas nie stac :) wiec narazie oliwka ale jak znajde jakis tanszy krem to sie skusze :)

Jutro ide na ta szkole rodzenia zdam wieczorkiem relacje :)

12 lata 2 miesiąc temu #463074 przez moonisiaaa2
z ziajki sa dobre nawet kosmetyki :) bym musiala sie do rossmana przejsc w jakis dzien zobaczyc :) ja przytylam 1 kg narazie :)

12 lata 2 miesiąc temu #463079 przez kasia1329

12 lata 2 miesiąc temu #463086 przez kasia1329
Ja na początku schudłam 2,5 kg a teraz przytyłam 1,5kg czyli mam jeszcze 1kg zapasu do wagi sprzed ciąży :) gorzej jak później waga eksploduje jak torpeda :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #463089 przez moonisiaaa2
Duze :) i nie drogie chyba wyprobuje :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka