BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #463194 przez monia89
Ja tydź temu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #463196 przez monia89
moonisiaaa2 napisał:

To masz male zoo :):):) uciekam spac dziewczyny dobranoc :):) do jutra

Kochane zoo :)

12 lata 2 miesiąc temu #463216 przez kasia1329
Ja to marzę o kameleonie :) tak strasznie mi się one podobają. Już nawet mieliśmy kupić jakiś czas temu ale plany się pokrzyżowały a to niestety spory wydatek. Trzeba terrarium odpowiednie zrobić u utrzymanie go też kosztuje. Ale jak już wyjdziemy na prostą i trochę zaoszczędzimy to kameleon będzie na bank a nawet kilka-jeden samiec i kilka samic- bo musi być harem bo jedną kobitkę by zajechał :)

12 lata 2 miesiąc temu #463218 przez kasia1329
Już sobie wyobrażam jak mąż biega za motylami dla nich, bo w końcu muszą z czegoś czerpać pigment by zmieniać kolory :)

12 lata 2 miesiąc temu #463222 przez kasia1329
Dobrej nocy !
Uciekam spać bo jutro zapowiadają ładny dzień i słońce więc trzeba wykorzystać ale najpierw trzeba się wyspać :)

Mój synek już chrapie, niedawno usnął. Piernik mały nie zaśnie dopóki się koło niego nie położę. Musiałabym go zacząć eksmitować z naszego łóżka, ale do lóżeczka się nie mieści a na łóżko dla niego nie mamy miejsca. Dobrze że mamy duży materac to przynajmniej ciasno nie jest :) czasami muszę małego w nocy szukać bo.gdzieś ucieknie na koniec materaca.

12 lata 2 miesiąc temu #463259 przez klaudia_286
witajcie
ja przytyłam juz 12 kg ehhh i coraz wiecej idzie :P

Moje malenstwa :)

12 lata 2 miesiąc temu #463265 przez Dave
Dzień dobry!

No i doopa B) Nie popisałam z Wami wczoraj, nawet nie poczytałam.

Boziu daj mi trochę czasu ....

Chce dziś pojechać na cichy, może coś dla Matiego znajdę :silly:

Ok. lecę się ubrać, bo dziś śniadanie w szlafroku. Pospaliśmy dziś ciut dłużej od dawna :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #463266 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #463276 przez agi-p
Dzień dobry :)

Klaudia to masz piękny przyrost wagi :) Idziesz jak burza :) Ile mniej więcej przy trojaczkach kobiety przybierają ?

I tak jak czytam , że pozostałe Mamusie przytyły 1 czy 2 kg , to jakoś mi dziwnie . Klaudia ma trojaczki , to wagowo musi Nas wyprzedzać , ale ja jedno Baby w brzusiu , a taki grubas jestem . Nie wiem czemu mi tak ekspresowo tych kg przybywa :(
Może przez cukrzycę ??? Musze zapytać na wizycie mojej diabetolog .

Która ma w tym tygodniu wizyty u ginekologa ???

Miłego poranka :)

12 lata 2 miesiąc temu #463290 przez klaudia_286
nie wiem ile przybierają heh wiem ile ja przybrłam z corką milam 20 +

12 lata 2 miesiąc temu #463292 przez kasia1329
Hej.
Mi się nie chce wstawać z łóżka.
Agi każdy inaczej przybiera na wadze. Czesto nawet każda ciąża jest inna więc spokojnie. A cukrzyca pewnie też ma na to jakiś wpływ.

Dave faktycznie ostatnio nas zaniedbujesz troszkę i Heri podobnie ale wybaczamy z wiadomych względów.

Klaudia Ty niestety nie możesz się z nami wagowo porównywać bo jesteś potrójnie obciążona. Musisz jeść dla czterech nie dla dwóch, ale zapewne po porodzie najszybciej z nas wrócisz do formy bo przy trójce maluchów będziesz ciągle na nogach.

Ja wizytę mam dopiero w poniedziałek w przyszłym tygodniu. Muszę teraz tylko krew i mocz zrobić. Mam nadzieję że z siuśkami będzie wszystko w porządku, bo z Mateuszkiem non stop brałam antybiotyk na bakterie w moczu.

12 lata 2 miesiąc temu #463293 przez HERI
Jejuuu... ja też już mam 8 kg na plusie :| Masakra i załamanie nerwowe... ja nie wiem jak Wy dziewczyny to robicie że macie +1 czy +2kg...

Co do wizyty - ja mam w poniedziałek na 9 rano :) Ale to jeszcze prawie cały tydzień :(

Zleci... zwłaszcza, że od dzisiaj pracuję w domu.. Kończenie miesiąca w pracy, dostałam plik dokumentów do zaksięgowania.... Ehhh... z jednej strony to mi się chce, a z drugiej tak strasznie nie :P
Chyba się rozleniwiłam ;)

12 lata 2 miesiąc temu #463301 przez klaudia_286
zapełnlam dwie komody ubrankami,

12 lata 2 miesiąc temu #463303 przez kasia1329
Mi ostatnio kuzyn który jest troszkę grubasek powiedział że on też by chciał zajść w ciążę i żeby schudnać na początku :) usmialam się z niego.

Ja generalnie nie należę do szczupłych i nie ukrywam zgrzeszę czasami smieciowym jedzeniem ale generalnie uważam na jedzenie. Obawiam się bowiem cukrzycy ciazowej która miałam w 1 ciąży. A czasami po ciąży już zostaje więc staram się uważać.
Poza tym wcale nie powiedziane że jeszcze Was nie nadgonimy, może się okazać że Wam waga stanie a nam wystrzeli :)

12 lata 2 miesiąc temu #463305 przez HERI
Kasiu - wiadomo... wszystko jest możliwe :)

Klaudia pisze, że już dwie komody zapełniła ubrankami... A ja nie mam jeszcze nawet 1 sztuki czegokolwiek dla Dzidziusia :P No nic... po prostu nic...
Na razie tylko znajomi dzwonią z pytaniami czy czegoś nie będę chciała ;) A ja mam stałą odpowiedź - biorę wszystko :P Najwyżej sobie przebiorę i zobaczę co się nadaje, a co warto już wywalić ;) Ale na pierwsze tygodnie/miesiące to szkoda kasy na ubranka wydawać... Dzidziuś z tego będzie ekspresowo przecież wyrastał ;) ;P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka