BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #463425 przez klaudia_286
a ja se siedze patrze na tv,nic mi sie nie chce,a w dodatku jem...

Moje malenstwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #463428 przez monia89
Ja siedze opatulona na dworku i rzucam piłkę psiaka bo dostały dziś ADHD po wczorajszej pogodzie spędzonej w domu.

12 lata 2 miesiąc temu #463433 przez klaudia_286
heheh mnie sie nie chce wychodzic nigdzie ,napailłam se w piecu i bede siedziec po mala dopiero o14 wiec mam czas

12 lata 2 miesiąc temu #463449 przez moonisiaaa2
cześc dziewczyny :)

Ale sie rozpisalyscie :) nocka nie minela mi dobrze:( krecilam sie z boku na bok z lewej strony czulam takie dziwne klucia bolalo to nawet :( zaczynam sie martwic ale ide dzisiaj do tej szkoly rodzenia to polozna mi powie czy jest czym sie martwic zapewne nie...

CO do zakupow :) ja tez uwielbiam ciuszki z h&m dla dzieci sa sliczne :) i czekam na przeceny :) pampersow jeszcze nie kupuje, wozek mam upatrzony allegro.pl/show_item.php?item=2757216508 co o nim myslicie? Z lozeczkiem i poscielami itp sie wstrzymuje bo w styczniu czeka nas remont pokoiku dla malej :) a jesli chodzi o ciuszki to mam juz tyle ze nie mam gdzie ukladac,moja mamunia lubi po ciucholandach chodzic i za grosze mi firmowki kupuje :) i sie juz opanowac nie moze ze bedzie miala wnuczke bo wszystko prawie w rozu :) i tak kazdy ciuszek trzeba wyprac i tak wiec na poczatek tego duzo potrzeba a dziecko szybko rosnie :)

No ja narazie jak pisalam przybralam 1 kg gdzie stanik lada dzien bede musiala wymiec na wiekszy mialam b teraz c i juz mnie cisnie wszystko wiec najchetniej chodze bez jak nie pokazuje sie publicznie :)

12 lata 2 miesiąc temu #463454 przez malwinsien
Ja też napaliłam w kominku, zrobiłam miche popcornu i się obijam :)

Monisiaaa - wózek bardzo mi się podoba. Ja też szukam czegoś w podobnym kolorze... bordo, malina...

My zaczynamy za 3 tyg. remont pokoju dla maryśki :) Akurat mamy remont całego domu więc wszystko za jednym zamachem. 26.11 USG połówkowe genetyczne i po nim jak się potwierdzi dziewczynka to zaczynam szaleć z urządzaniem :)

12 lata 2 miesiąc temu #463455 przez monia89
Klaudia a jak ręka???
wózek fajny.
allegro.pl/kolyska-lozeczko-gondola-3w1-...rem-i2766693515.html mi się to podoba

12 lata 2 miesiąc temu #463459 przez klaudia_286
tak wlasnie co to jest to połówkowe bo tez mam 26 ehh

12 lata 2 miesiąc temu #463462 przez klaudia_286
reka w miare goi sie

12 lata 2 miesiąc temu #463464 przez moonisiaaa2
jakie sliczne te kolyski :):) tylko my za duzego pokoju dla niej nie mamy wiec wszystko nie wejdzie :)
malwinsien ja tez mam 26 wizyte wlasnie polowkowe:) i mam nadzieje ze 3 raz potwierdzi mi dziewuszke :)

12 lata 2 miesiąc temu #463467 przez moonisiaaa2
Klauduś połowkowe to jest po 20 tyg czyli ze polowa ciazy jest za toba :)

12 lata 2 miesiąc temu #463468 przez kasia1329
Monisia,ja już wcześniej pisałam trochę o wózkach. Zastanów się czy aby na pewno chcesz wózek z kubełkową spacerowką. Ja nie mogłam patrZec jak Mateusz gdy spał leżał z zapadniętą pupą i nogami w górze. Przemysl to sobie, albo przejrzyj sobie forum gdzie pisaliśmy o wózkach, gdzieś że dwa trzy tygodnie temu.

12 lata 2 miesiąc temu #463472 przez moonisiaaa2
Kasiu bym musiała sprawdzic :)od kuzynki maly tez ma taka spacerowke innej firmy i dziecko normalnie lezy.:)

12 lata 2 miesiąc temu #463473 przez agi-p
Moniasia o tym wóżku pisałam . Bardzo mi sie podoba , ale dla mnie odpada ze względu na kubełkowe siedzisko spacerówki . To straszny niewypał . Potem jak dziecko zaśnie to śpi z nogami w górze , nie moze ich wyprostować . Dla mnie to przekreśla ten wózek całkowicie . Spacerówka ma być wygodna dla dziecka , a kubełkowe siedzisko tego nie zapewnia .

Ciuszki z H&M są rewelacyjne i mam wrażenie , ze rosną razem z dzieckiem . Amisia je nosi i nosi i gatunek mają nie do zdarcia :) Podobnie dla reserved .

Ok , nadeszła chwila drzemki Ami , wiec uciekam :)

U nas pada jak cholera :(

12 lata 2 miesiąc temu #463474 przez monia89
ja mam połówkowe 20.11 w łodzi i 22.11 u swojej gin.

12 lata 2 miesiąc temu #463476 przez klaudia_286
aha spoko no ale to jest genetyczne bo przynajmniej ja tak mam :Pi musze znowu jechac do katowic

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka