BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #463308 przez klaudia_286
no kupilam juz ręczniczki kąpielowe dla maluszków i pieluchy flanelowe,a tetrowe mam zamówione a na przyszły tydz pampersy przyjdą ,przewijak,wanienke i takkie mam juz tylko musze przynieść z garażu .ehh a gdzie tam jeszcze reszta

Moje malenstwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #463312 przez kasia1329
Ja mam jeszcZe wszystko we workach w szafie pochowane. I narazie nie zamierzam nic odświeżać.bo jeszcze czas. Mam ogrom ubrań dla chłopca, bo po synku i jego dwóch młodszych wujkach a moich kuzynach. Więc jak będzie chłopiec to ubraniowy problem mam z głowy na jakiś rok może więcej :)

A jak się okaże że będzie dziewczynka to odsprzedam ubranka po chłopakach i kupię dla córci. Trochę też zapewne dostanę więc spoko. Gadżetów wiele nie potrzebuję bo większość mam po synku typu leżak itp. Więc jak będzie dziewczynka będę prosić o ubranka i tyle :) rodzinę mam ogromną wiec damy radę.

A z zakupami to.czekam fo stycZnia/ lutego bo wtedy będzie ogrom wyprzedaży i można zaoszczędzić dużo pieniędzy. Ja uwielbiam dla.dzieci.ubranka z.h&m i c&a bo są świetne jakościowo i się nie.spierają.tak.szybko jak np ze smyka czy.5-10-15

12 lata 2 miesiąc temu #463313 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #463314 przez kasia1329
Ja w lumpkach nie umiem kupować.za to mam ciotkę która jest w tym perfekcyjna, więc ja tylko składam zamówienie a ona szuka i kupuje najczęściej z metkami za bezcen :)

12 lata 2 miesiąc temu #463319 przez Anabelle
Klaudia - rany, chciałabym urodzić za jednym zamachem 2 lub 3 dzieci i z głowy :) ale 12 kg? ładnie Ci maluszki dają w kość :) ale brzuszek masz cudny! :)

Agi-p - przy cukrzycy możesz faktycznie więcej przybierac, chociaż kuzynka teraz rodziła, dostała cukrzyczy, ale cały czas jadła to co jej kazał dietetyk, nawet 8 posiłków dziennie i przybrała tylko 12 kg przez całą ciążę - ale to pewnie indywidualna sprawa.

Heri - ja jem sporo słodyczy, trochę fast foodów bo ciągle mam ochote ;D mączne potrawy - bo drób mi średnio pasuje ostatnio i pije sporo soków przecierowych i nie lub wode gazowaną bo niegazowana mnie odrzuca. Smakują mi też paluszki z solą więc dziwie się że mało przytyłam :unsure:

12 lata 2 miesiąc temu #463335 przez malwinsien
Ja mam 6 kg na plusie :/ ale np. raz w tygodniu potrafię zjechać 3 kilo w dół i za parę dni znowu wracam do 6 na +. Dziwne to troszkę ale i tak widzę po sobie jaka się niestety okrągła zrobiłam... :)

12 lata 2 miesiąc temu #463346 przez HERI
Malwi mam to samo... niby brzuszka u mnie nie widać, ale moja talia zginęła... Jakaś taka okrągła bez brzusia jestem... Co mnie z lekka drażni, bo kurka wodna, niech waga rośnie, ale wraz z brzuszkiem, a nie z boczkami... Niby w biodrach jest tak samo jak przed ciążą, ale w pasie to już chyba mam z 10cm więcej... Nie wiem bo w ferworze remontu zaginął centymetr ;) Może jak do domu wrócę to się odnajdzie, a wtedy biada mi :P Szykuje sie zalamanie nerwowe jak nic :P

12 lata 2 miesiąc temu #463350 przez agi-p
Ja jeszcze też nic nie kupiłam :P Może jak płeć poznam to wtedy zacznę . Po Amelce nic nie mam , rozdałam i sprzedałam wszystko :P Takie ciuszki od teraz to już zostawiam . Zobaczymy co będzie . No tylko przewijak mam , bo używamy go nadal :P
No i musze przeorganizować pokój Amelki , zeby zmieściła się tam kolejna komoda i przyszłościowo większe łóżko dla Amci :)

Na razie rozglądam sie za wózkiem :P Nie mogę przeboleć , ze X-Landera sprzedałam za bezcen .

Co do zakupów na ciucholandach , to też nie mam do tego ręki :( A koleżanka to zawsze upoluje
rewelacyjne , firmowe ciuszki w super cenie . Moze się przejadę w któryś dzień . No i na all też można kupić używane , tylko zawsze istnieje ryzyko,że przyjdzie w gorszym stanie niz na zdjęciach .

A od stycznia zacznę kupować pampersy , kosmetyki itp ...

12 lata 2 miesiąc temu #463356 przez klaudia_286
ja tam wogole tali nie mam hihih juz od dawna i z rozmiaru 34 wskoczylam na 38-40

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #463365 przez Anabelle
Heri, mi talia też zniknęła, wyglądam jakbym przytyła w boczkach lub miała typ figury jabłko. A brzusio wygląda jakbym po prostu się najadła :/ Zawsze talia była moim najszczuplejszym miejscem więc teraz wyglądam po prostu grubo :(

Klaudia, Ty jesteś usprawiedliwiona. Ale rozmiar 34 to mi się marzył od lat :D

12 lata 2 miesiąc temu #463392 przez monia89
Hej dziewczynki
ale się rozpisałyście :)

12 lata 2 miesiąc temu #463403 przez monia89
Ja przytyłam kg choć tak naprawdę to 0,5. początek ciąży 56,5 potem 56 bardzo długo no i teraz 57. u mnie 1 co to brzuch pojawił się i piersi i teraz też to mi się powiększa :)

12 lata 2 miesiąc temu #463407 przez klaudia_286
ja juz dwa razy stanik zmienialam ehh cos czuje ze na tym sie nie skonczy

12 lata 2 miesiąc temu #463409 przez monia89
ja z małego c na d :)
A z ubranek nie mam nic :(

12 lata 2 miesiąc temu #463412 przez klaudia_286
ja juz dwa razy stanik zmienialam ehh cos czuje ze na tym sie nie skonczy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka