BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 dzień temu #479441 przez kaikai
Kasiaq tez kiedys myslalam o takim lozeczku ale naczytalam sie ze takie lozeczko kurzy sie,jak dziecko czyms ubrudzi to trudno domyc te siateczki i dziecko slabo widzi otoczenie przez ten material. Widzialam w sklepie te lozeczka i nie podobaly mi sie juz tak jak na zdjeciu. Takie pogniecione a pewnie trudno ten material prasowac.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 dzień temu #479448 przez kasia1329
Kasiaq mi się podobają turystyczne i uważam że są bezpieczniejsze. Nie raz Mati zaklinował nogi między szczeblami.
Turystyczne ważne żeby było regulowane i warto dokupić materac taki jak do drewnianego.

12 lata 1 dzień temu #479450 przez agi-p
Ja miałam drewniane łóżeczko i turystyczne . Drewnianego się pozbyliśmy i zostaliśmy przy turystycznym . Nie wiem Kaikai jak pogniecione wygląda ??? Może nie było rozłożone do końca ?
Jak jest odpowiednio rozłożone ,to jest napięte i nie ma prawa się nic gnieść .
A kurzy się wszytko,wystarczy wilgotna szmatka i jest ok . Drewniane tez trzeba czyścić .
Oczywiście każdego i drewnianego i turystycznego sa plusy i minusy :)

Ja mam takie :
blanca-baby.pl/lozeczka-turystyczne/87-l...o-grande-kojec-.html

Fajne w nim jest to,ze poziom jest regulowany i nie trzeba się nachylać do noworodka . Ja mam dodatkowo materacyk dokupiony,bo ten oryginalny to lichawy . Dużym plusem jak dla mnie była moskitiera , bo w lecie mieliśmy plagę much .

12 lata 1 dzień temu #479451 przez agi-p
kasia1329 napisał:

Kasiaq mi się podobają turystyczne i uważam że są bezpieczniejsze. Nie raz Mati zaklinował nogi między szczeblami.
Turystyczne ważne żeby było regulowane i warto dokupić materac taki jak do drewnianego.

O dokładnie Kasiu ,masz rację z tym bezpieczeństwem . Mi Pauliś kiedyś też tak nóżki wsadziła . I wspinała się po szczebelkach .

12 lata 1 dzień temu #479475 przez kasiaq81
no fajne jest to że jest regulowane tz poziom mozna regulowac no i dodatki tz przewijak i cała reszta no i nie ukrywam,że cena też jest atrakcyjna :) za takim łóżeczkiem przemawia też to,że jak bedziemy gdzieś wyjeżdzać to składam łóżeczko i biore ze sobą a wiadomoże dzieciątko najlepiej spi w swoim łóżeczku :)

12 lata 1 dzień temu #479504 przez kaikai
Zdenerwowalam sie napisalam dlugiego posta i wylogowalo mnie, eh juz nie mam sily pisac znowu :(

Milego weekendu mamusie :)

12 lata 1 dzień temu #479537 przez klaudia_286
hey kochane ja co do tych lozeczek zamowilam wlasnie 3 takie turystyczne zamiast drewnianych takze super sprawa

Moje malenstwa :)

12 lata 1 dzień temu #479539 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 dzień temu #479574 przez kasia1329
A ja właśnie sprzedalam Mateuszka na noc do babci :) mieszkamy w tym.samym bloku ale ostatnio to Mati spał u nich chyba a w lipcu :)

Babcia jest.już w domu.
Ale teraz z kolei to ja martwię.się o tatę. Dziś z nim rozmawiałam i jest już zmęczony tym wszystkim. Babcia chce mieć.go na wyłączność i co minutę o coś woła, nawet do toalety spokojnie nie może iść.
A gdyby tego było mało to okazało się że babka od brata taty a mojego chrzestnego (która ewidentnie leci tylko na kasę i go.wykorzystuje do maksa) zrobiła babci pranie mózgu i babcia jest przeciwko nam :( mówi że.nie.ma.ochoty.z nami.rozmawiać przez telefon, a jak tamta dzwoni to gada.z nią po pół godziny. Mało tego ponoć bardzo w szpitalu u lekarzy namieszała. Nie znam dokładnie szczegółów ale tata jest na nią wściekły. Tym bardziej że to obca osoba :(
Źle mi z tym że babcia.nie chce nawet telefonu od nas odebrać a ja tam przecież nie pojadę bo nie mogę, poza tym z małym dzieckiem nie ma tam warunków o.tej porze.roku.

Dziś płakałam dobre dwie.godZiny, wczoraj to samo :( babcia córkę od tej.baby traktuje jak.wnuczkę najukochańszą mimo że zna ją od trzech lat a nas jak prZybłędy.

Idę może jakiś film obejrze i idę spać.

Dobranoc!

12 lata 1 dzień temu #479587 przez kasiaq81
Kasia1329 dobrze żę babcia już w domu. Wiem jak to jest jak obce osoby robią pranie mozgu twoim bliskim niestety takie osoby w podeszłym wieku są na to bardzo podatne, niestety ty teraz nie masz na to wpływu,wiem ,że łatwo sie pisze ale naprawde nie powinnaś się tym tak denerwować ani płakać pamiętaj o swoim zdrowiu i o zdrowiu maluszka. miejmy nadzieje,że babcia w pore się opamięta.

12 lata 1 dzień temu #479631 przez monia89
Kasia dobrze że babcia w domku.
My jak będziemy mieli jeszcze dzieci i będzie córcia to Amelka :)
Jak narazie toczymy batalie o imię dla syna :)
Łóżeczko turystyczne fajna sprawa mi się kojarzyło z kojcem nie wiem czemu :P
allegro.pl/wyprzedaz-kolyska-bukowa-z-pe...-13-i2807532030.html
mi sie teraz cos takiego spodobało

12 lata 1 dzień temu #479635 przez Anabelle

12 lata 1 dzień temu #479636 przez Dave
a ja juz w lozku. maz spi,Maja tez. a ja nie mam co robic?!?!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 dzień temu #479646 przez martela89
Ja mam(miałam bo jest spakowana) taką kołyskę:http://zakupy.dlarodzinki.pl/lozeczka-bujaki-kojce/coneco-kolyska-lozeczko-dzieciece-model-simplicity,599332,3304/porady-i-instrukcje/
Uwielbiałam ją bo uważam ,że jest urocza :)

[url=http://vanessa-.aguagu.pl][img]http://vanessa-.aguagu.pl/suwaczek/suwak2/a.png[/url]

12 lata 1 dzień temu #479670 przez agat
HERI napisał:

Agat - a skąd jesteś??? :) udanych zakupów :-)

80 km na wschód od Wawy, z Siedlec :)

Cały dzień na nogach, momentalnie mnie już brzuszek ciągnął i musiałam sobie usiąść. No ale kupiliśmy co chcieliśmy, dla maluszka kilka drobiazgów też, więc jesteśmy zadowoleni :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka