BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #495342 przez MoNiaaa
nie zostawiajcioe mnie tu samej :(

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #495357 przez Anabelle
MoNiaaa napisał:

Nic się nie martw Monia :) tutaj też będe pisać :)
Gaduła ze mnie straszna, to co z FB i forum sobie nie poradzę? :P
Damy radę ;)

12 lata 3 miesiąc temu #495362 przez HERI
MoNiaaa napisał:

No to chodz tez tam :)

wyslij mi zaproszenie na fb www.facebook.com/w.pietrzykowska
to Cie wciagne do grupy ;)

12 lata 3 miesiąc temu #495373 przez MoNiaaa
niemam fb i nawet nie umiem go obslugiwac tekze bede was tu wyczekiwac:P

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #495395 przez HERI
No to nie będziemy o Tobie zapominać i będziemy się tu też odzywać ;)

Najzabawniejsze jest to, że i tak czytam dwa razy to samo bo praktycznie kazdy temat, ktory jest poruszany na FB tu tez ma swoje odzwierciedlenie ;) :P

12 lata 3 miesiąc temu #495430 przez Dave
ja sie tez stad nie ruszam:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #495432 przez agi-p
No dokadnie :P Czasami to mi aż dziwnie pisac tu i tu to samo :P Albo miesza mi sie co , gdzie było pisane , zwłaszcza jak musze nadrobić :P

Moniaaa a jak u Was samopoczucie ? Staranka ida pełną parą ?

12 lata 3 miesiąc temu #495438 przez Azja
To dobrze ze sie wszystkie nie przenosicie na FB, bo juz myslałam ze nie bede miala z kim poplotkowac, ostatnio jakos taka cisza tutaj :)

12 lata 3 miesiąc temu #495450 przez MoNiaaa
no dawniej kilka stron musialam sie cofac zeby zobaczyc o czym gadacie a dzis nic kilka postow:(

weekend mielismy rzeczywiscie mocno starankowy a dzis kiedy jest ten najwazniejszy dzien to mojego M wyslali na nocke i nie wiadomo jak dlugo..bo w sobote chca ruszyc ze stokiem narciarskim a on ma nasniezac w nocy :(:(
nosz kur...de akurat teraz?? :angry: i smutno mi sie zrobilo

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #495458 przez MoNiaaa
agi jakie superowe suwaczki :) az sie napatrzec nie moge:P
to Amelka ma na drugie lena??slicznie :)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #495669 przez agi-p
Moniu dzięki za suwaczki :) Dziś mam bezwzględny nakaz odpoczynku i nic nie robienia , to szaleję :P
Co do drugich imion , to mam :
Paulinę Patrycję
Amelię Lenę
I będzie : Maja Zuzanna :)

Dobrze , ze szaleliście przez weekend :) I nic się nie martw,wiesz jak to jest z owulacją . Tak naprawdę to jest ruchoma i na pewno sie wstrzelicie :) Nie smuć się , tylko wykorzystuj Męża jak macie czas i luz :)

12 lata 3 miesiąc temu #495754 przez Dave
cichutko tu:-(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #495780 przez kasia1329
W końcu się obrobiłam trochę i mogę Was nadrobić.

Kaikai fajnie że remont się już skończył. Ja w czwartek czekam na laskę od której wynajmujemy mieszkanie. Jeśli nam przedłużą umowę to na przełomie lutego i marca chcę odświeżyć chociaż ściany i sufity bo już nie mogę na nie patrzeć.

Dave a Ty to biedna jesteś z tym remontem... ile to już trwa?? Ja bym chyba oszalała. A forum trochę zaniedbałam bo zawaliło mnie szyciem. Na fb to chociaż z komórki coś nastukam a na forum później nie umiem nadrobić bo ciężko zapamiętać która o czym pisała :)

Agi ja to zimy nie lubię bo jestem ciepłolubna :) uwielbiam słońce. A zimą mnie do szału doprowadza sprzątanie po obmoczonych butach z piachem i solą. Na szczęście Mati lubi się ubierać jak wychodzimy na dwór więc chociaż tyle że histerii nie ma z tego powodu.

Dziewczyny a co do pulsu, to ja normalnie nawet bez wysiłku mam czasami 120. Przed ciążą było to samo. Ciśnienie w normie a serce wali. Lekarz mi kiedyś powiedział że po prostu szybciej się serce "zużywa" ...

Azja mój brzuchol też rośnie. Jak byłam w ciąży z Mateuszkiem to 6 miesiącu niewiele było widać, a teraz brzuchol ogromny :) na szczęście nie odbija się to na wadze. Na razie mam tylko 2 kg do przodu więc nie ma tragedii.

Moniaa nie zostaniesz sama :) ja mam nadzieję że do świąt się uporam ze wszystkim a później będę miała więcej luzu.
Fajnie że ruszyliście pełną parą żeby się starać o następnego dzidziulka :) trzymam kciukasy mocno żeby się udało !!!

A dla dziewczyn które na FB nas nie podglądają powiem tylko że mega jestem wkurzona na swojego M. Wczoraj mi tak dowalił słownie że aż się popłakałam :( dupek jeden.
Pralki mi nie naprawił, dla młodego lekarza nie załatwił. Po prostu ręce mi opadły.
I w ramach buntu nie będę się do niego odzywać dopóki nie przeprosi, bo przegiął wczoraj po całości.

A tak w ramach pytania zamierza któraś z Was oddawać podczas porodu krew pępowinową do banku komórek? A może któraś z Was już to zrobiła? Ciekawa jestem co sądzicie o takim rozwiązaniu.
Bo ja się cały czas zastanawiam.

12 lata 3 miesiąc temu #495787 przez malwinsien
Kasia ja właśnie też się zastanawiam cały czas ale wczoraj się dowiedziałam, że progenis ma promocje w grudniu i jak się zdecydujesz teraz to trochę ponad 900 PLN się płaci zamiast prawie 2500 na start... trzeba to sprawdzić :)

12 lata 3 miesiąc temu #495814 przez kaikai
Witam.
Ja tez tu zagladam codziennie tylko nie zawsze sie loguje bo pisze z tel i denerwuje mnie to a przy komputerze nie mam kiedy usiasc bo mam sprzatanie po tym remoncie.

Moniaaa trzymam kciuki za staranka moze juz sie udalo i nawet nie wiesz. :)

Moj maly tak kopie ze az boli czasami, jakiejs sily dostal :)
a wczoraj w nocy tak mi serce kolotalo ze juz powaznie sie zdenerwowalam pol minuty normalnie i od 3 do 5 uderzen mocnych. Nie mam cisniomierza w domu wiec nie zmierze nic. Wkoncu zasnelam a rano tylko raz walilo mi serce. Potem wzielm sie za sprzatanie i jest wszystko ok. Zobacze jak bedzie w nocy. Wypije melise na uspokojenie moze bedzie dobrze.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka