BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #577364 przez Dave
Zdążyliśmy, ale mabelków nie było. Wypatrzyłam fajen łóżko i szafkę dla Majki:-)

Nakręciłam się i teraz polatam po All :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #577366 przez Suzi
Agat, super furka a i futrzakiewicz mega :lol: , uwielbiam koty, kocham!, zawsze miałam kota, psa rodzice nie chcieli a ze jestem jedynaczką to na kota wreszcie przystali, no i zawsze w moim domu jakis mruczek był. Jako męzatka tez miałam 3, ale przy ostatnim wyszło synowi straszne uczulenie na kota właśnie, no i z rozdartym sercem a w zasadzie dwoma, bo sam alergik tez kota strasznie kochał, trzeba było znaleźć mu nowy dom. Ale przynajmniej dobrze trafił, do samotnej pani, która właśnie stracila swojego i pragnęła swoje zbolałe serce ukoic, no i ukoiła. Fakt, ze kot trafił do bloku, ale akurat TEN kot ( a właściwie kotka :silly: ) nie przepadała za podwórkiem, z własnego ogrodu wracała zawsze czołgajac się i zawisała na drzwiach ogrodowych lub obijała się o szybe tycg drzwi, zeby ją jak najprędzej wpuścić spowrotem. W nowym domu, kotu wolno robic WSZYSTKO nawet ze swoja nowa pańcią jada - SIEDZAC NA STOLE!!! Na takie fanaberie przy największej miłosci bym nie pozwoliła :P , a no i pani w następnej kolejności, zeby kici nie było smutno, kupiła jej - kota :lol: no i teraz ma dwa, a koty siebie. U nas kicia wprawdzie miała dwa psy, ale w sumie chyba towarzystwo drugiego kota bardziej jej lezy :woohoo: bo jeden z psów, sznaucer olbrzym na nią notorycznie "polowal", zeby z miłosci oczywiście wylizać ją na mega mokro, czym kota doprowadzał do szału i rozpaczy! ale nie było siły - kapiel w psiej paszczy miała zapewnioną, jak tylko dała się złapac :P :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #577582 przez kaikai
Ja nie przepadam za kotami wole pieski, podobaja mi sie oczywiscie i uwielbiam zwierzatka :) jak bylam mala to duzo dzikich kotow mieszkalo w piwnicach, zawsze sie ich balam.

Moj Dawidek szaleje, kopie mnie po zebrach i po nerkach. Wszystko mnie boli. Wezme ciepla kapiel to moze troche sie uspokoi i ja sie zrelaksuje.

Dobranoc dziewczyny :)

11 lata 9 miesiąc temu #577588 przez kaikai
Ps. Dave ja w tamtym tygodniu ogladalam meble, bylam nawet w Siedlcach :) mam ochote wszystko pozmieniac - wicie gniazda sie u mnie zaczyna :) :)

11 lata 9 miesiąc temu #577589 przez kaikai
Ps. Dave ja w tamtym tygodniu ogladalam meble, bylam nawet w Siedlcach :) mam ochote wszystko pozmieniac - wicie gniazda sie u mnie zaczyna :) :)

11 lata 9 miesiąc temu #577605 przez Dave
wicie gniazda to u mnie chyba jeszcze nie, a wymogi remontowe.
ale przyznam,ze chcialabym juz miec wsio na swoim miejscu.
zaczac w koncu prac ciuszki i kompletowac torbe do szpitala.

11 lata 9 miesiąc temu #577794 przez agat
kaikai napisał:

Ps. Dave ja w tamtym tygodniu ogladalam meble, bylam nawet w Siedlcach :)

Trzeba było zajechać na kawę :)

Wyszliśmy dziś ze znajomymi do baru, wróciliśmy niedawno, czas spać, bo jutro mam korki o 10.

11 lata 9 miesiąc temu #577808 przez creatura
Dzień dobry Dziewczyny!

Jak się cieszę, że dziś wstałam przed 10, bo dosłownie kilka minut po 7 przyszła wiosna i w końcu świeci słońce :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #577869 przez Dave
dzien dobry.
my juz w trasie. jedziemy po kafelki do przedpokoju.
milej soboty

11 lata 9 miesiąc temu #577880 przez Natalia1991
czesc dziewczyny :) :) :) u nas tez mega wiosna :) :laugh: czyzby sie zblizal kwiecien?! :P
Anafora21- no fakt ze skoro masz termin na 16 kwietnia a twoja lekarka chce zebys na swieta urodzila to troche wczesnie... ale 37 tydz nazywaja juz ciaza donoszona wiec nie wiadomo kiedy maluchowi sie zechce dolaczyc na ten swiat... ;) ;) naszczescie nie zalezy to ani od nas ani od lekarki... ;) a jak mu dobrze w twoim brzuszku to niech sobie tam siedzi najlepiej do dnia terminu ;)
Dave- ja tez mam wizyte na 12 wiec bedziemy sie wymieniac informacjami hehe z tym ze ja dopiero o 16.30... ;) sama nie wiem dlaczego tak pozno :angry: udanych zakupow ;) :side:
P.S.
Czy wasze dzieciaczki tez tak czesto maja czkawke??? Kurde moj Bartus jak nie ma raz na dwie trzy godziny to malo... ciekawe od czego to...?
Pozdrawiam i milego dnia zycze :side:

11 lata 9 miesiąc temu #577952 przez tysiiiak
Hej dziewczyny :)
jestem z majówek i zaczynamy sie martwic co z Anabelle ;> wiem ze u was sie tez udziela :) moze macie jakies wiesci od niej? ;)

pozdrawiam :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #577969 przez Dave
natalia-ja mam na 17.00.
a dzieki czkawce dzieci cwicza plucka i oddychanie. wiec czkawka wskazana.

o Anabelle dawno nie bylo. hop,hop!!!!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #577991 przez agat
Dave napisał:

o Anabelle dawno nie bylo. hop,hop!!!!

Na fb coś pisała w czwartek.

U mnie też słoneczko, aż się chce żyć :)

11 lata 9 miesiąc temu #578108 przez Anabelle
Dziewczyny,
Bardzo dziekuję Wam za życzenia :)

Nie było mnie kilka dni, troche się działo, ale przynajmniej tydzien szybko zleciał. Pogoda coraz ładniejsza, czekam na ciepełko ;D ale już ciągnięcie macicy oraz kłucie podbrzusza i krocza daje w kość. Ponoć to fizjologiczne - konkretna wizyta 13 marca.

A i dzisiaj Pani w kolejce do lekarza powiedziała mi że pieknie wyglądam, taka kruszynka jak na 8 msc hahahahaha mąż się mało ze śmiechu nie posikał, bo ważę 80 kg ;D

Widzę, że marzą Wam się już porody ;D Ja też chciałabym mieć to za sobą, szczególnie jak dostaję skurczy przepowiadających, ale termin mam na 2 połowe kwietnia, poza tym nadal budowa w pełni i końca nie widać więc nie miałabym nawet gdzie maluszka położyć.
Na dokładkę chce sprzedać mojego garbusa i kupić coś 5 drzwiowego, ale garbusy to nie golf czy audi żeby poszedł w tydzień :/

Agat - bardzo ładny ten laret :) i pasażer :D

Natalia - mój Antek też czczka czasami kilka razy dziennie, do tego jest bardzo ruchliwy. Kopie, podskakuje, wypina się, przewala - ale od miesiąca leży główką w dół :)

Jestem jestem mamusie - zaczął mi się semestr letni i ledwo ogarniam ;D Tak mnie męczy Antek na wykładach swoimi kopniakiami, że wracam do domu 19-21 i ide spać :)

11 lata 9 miesiąc temu #578156 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) u mnie też pogoda piękna, synek ruchliwy, czas na spacerek się wybrać :)
miłej soboty ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka