- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- anafora21
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
- anafora21
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Zdecydowanie laur dla najbardziej wkurzającego męża tygodnia zdobywa mój szanowny pajac.
Nie mam też w ogóle apetytu hmm.
Na basen mogłabym chodzić, mam jeszcze 4 wejscia na aqua aerobic, ale sporadyczne skurcze i kłucia spowodowały, że wolę nie prowokować małego, szczególnie że dopiero w poniedziałek zacznę 33 tydzień ciąży.
Ręcznik z kapturkiem cudny - ja ze swoich też jestem bardzo zadowolona. Za waszą namową wziełam 100x100 cm żeby posłużył na dłużej. Wziełam też dwa wzory, żeby były na zmianę Cud miód. Jednak wszystko zafoliowane i w opakowaniach - bo M się wlecze z pracą na poddaszu :/
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anabelle mój też mnie w tym tygodniu trochę powkurzał znów ma 2 samochody do zrobienia ,także nasza sypialnia znów się odwlecze a już takie duperele zostały, jak gładź , szlifowanie i malowanie. Mam nadzieję ,że w tym tygodniu będzie to zrobione
- anafora21
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój ma dni takie że szał dupy na punkcie ciąży i dzieci, a ma dni takie jakby był obcą osobą i miał gdzieś dzidziusia. Całą noc mnie wkurzał, a teraz siedzi zadowolony i normalnie sie do mnie uśmiecha, mówi co nieco. Co za dziwoląg.
Mojego M też czeka szlifowanie - malowanie, a potem sprzątanie... no i fugowanie. W miedzy czasie bedzie musiał drzwi pomontować. Ale idzie mu to jak krew z nosa. Wiem, że jest sam w tej budowie, bo dawniej ja mu pomagałam, wiem że budowa się ciągnie już 1,5 roku i wiem, że pochłania cały jego dochód z którego on nic nie ma - no ale musi to skończyć - dziecka w brzuchu nie przetrzymam do przyszłej wiosny.
A właściwie to gdzie moja wiosna?! Szaro buro dzisiaj pod Krakowem - wieje jak diabli. No litości
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Teraz szukamy nowego (tzn nowszego) samochodu, bo w naszym starym małym gracie zmieszczą się co najwyżej koła od wózka To też mu idzie jak krew z nosa...
No ale nic to, nie jest tak źle
Zrobiłam sobie dziś foto poglądowe, po skończeniu 33 tyg i przybraniu 13kg wyglądam tak:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do karty nie posiadam,także nic nie pomogę w tej sprawie
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piękny brzuszekTeraz szukamy nowego (tzn nowszego) samochodu, bo w naszym starym małym gracie zmieszczą się co najwyżej koła od wózka To też mu idzie jak krew z nosa...
My mamy srebnego garbusa z 99 roku - też myślę, że ze dwa koła od wózka się zmieszczą hahaha. Mój M miał go sprzedać i kupić coś 5 drzwiowego, ale nadal uważa, że ma MNÓSTWO CZASU!!! no nie wytrzymam normalnie.
co do karty w rosmanie to normalnie sie ściemnia
ja nie zakładałam karty bo mam w supherpharm a jakby coś było powalającego w rosmanie to wezme kartę zniżkową od szwagierki
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Czytałam Was na telefonie, ale na konkretny odpis nie było czasu.
Anabelle - takie kłucie i napór na krocze to normalne. Przy Majce pod koniec to sobie co chwilkę siadałam lub się kładłam, bo miałam wrażenie, że mi wszystko wyleci. Taki już urok
Biedulko jeszcze się ze szkołą męczysz. Wytrwaj jeszcze troszkę i odpoczywaj kiedy tylko się da
Monia - Ty następna szkolna. Trzymaj się
Widzę, że nie jestem sama. Po całym aktywnym dniu mam ochotę tylko się położyć.
Kaikai - fajnie, że masz już wszystko Ja z kolei z wszystkim jestem w czarnej d....
Mam dwa takie cieplejsze jakby kombinezony. Jeden po Majce, drugi w jakiejś paczce był. Przydadzą się na pierwsze spacerki
Przy Majce tez do porodu miałam koszulkę męża, taka długą. Ale mi wywoływali, więc sobie z kroplową spacerowałam, ale położna mi powiedziała, ż bardziej komfortowo się będę czuła w czymś dłuższym. I miała rację, potem przybierałam różne pozy, i dzięki koszuli chociaż trochę mogłam zakryć się.
Co do dziwacznych znów, tez już kilka zaliczyłam, ale nic nie pamiętam
Madzia - Śliczny ręczniczek.
Taki 100x100 w pierwszym momencie wydaję się duży, ale naprawdę się sprawdza i służy długo
Anafora - jak męża nie ma a trzeba przygotówkę zrobić robotnikom, to i za karnisz się musiałam wziąć.
Przyznam, że nie zwracam uwagi na to podnoszenie rąk. Z resztą i tak ich długo w górze nie utrzymam, bo mi drętwieją
Mój mąż wczoraj, tak myśli i nagle mówi - a kto z Tobą pojedzie jak ja będę w pracy??
Ja swojemu też zaklepuję kolejkę. Ogólnie jest cudowny, co często podkreślam. Ale czasem w sekundę doprowadza mnie do czerwoności
Także spokojnie dziewczyny, jakoś musimy dać radę z tymi naszymi chłopami
Agat - brzusio śliczności
Aleksia - nie mam karty więc nie pomogę, ale jak widać wszystko się da
Trochę się odkopałam
Kobietki coraz bliżej nasz miesiąc
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10