BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #578304 przez Magdalena9t
A zaraz basenik ,znów trochę ruchu :silly: :silly:
Strój trochę się robi skąpy ale co tam szybko wskoczę do wody może nikt nie zauważy B) :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #578313 przez Dave
Madzia - ale Ci dobrze :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 9 miesiąc temu #578462 przez Dave
juz bym poszla spac,a tu jeszcze musimy wymierzyc o ile obnizamy sufit na klatce schodowaj.
maz ma teraz 5 dniowek i nie bedzie go w domu wiec zostaje sama z tym calym bajzlem.
jak wroci to chaty nie pozna.
biedna Maja,juz widze jej teskniace oczka:-(

11 lata 9 miesiąc temu #578512 przez Magdalena9t
Basenik udany, chociaż trochę ludzi było ,ale to nie przeszkadzało mi na tyle. Ładnie dziś sobie popływałam ;)

11 lata 9 miesiąc temu #578603 przez Dave
a ja mam przerwe w dostawie snu:-(
Madzia-masz rewelke z tym basenem. zazdroszcze!

11 lata 9 miesiąc temu #578637 przez monia89
Witam :)
Ja znowu weekend mam szkolny :/
Agat super wózek i pasażer :P
Ciekawe czy Moje psiaki też będą korzystać z takiego środku transportu bądź nowego miejsca do snu :)
Antoś daje coraz bardziej popalić i padam tak jak kawka co wieczór :/ Prozaiczne rzeczy stały się trudnością.
A dziś jest 3 więc jeżeli sprawdzi się termin z usg Antosiowi pozostał miesiąc w brzuniu :)

11 lata 9 miesiąc temu #578648 przez kaikai
Czesc dziewczyny :)

Wczoraj bylismy caly dzien na zakupach, juz wszystko kupilam i zamowilismy lozeczko i wozek moj sliczny cadecik z fotelikiem cabrio. Trzeba czekac ok 2 tyg.
W ikei kupilam takie fajne pojemniki na lozeczko, na wode i pieluszki, bo w nocy nie chce maluszka denerwowac zimnymi chusteczkami :)
Kupilam tez taki sweterek i spodenki w smyku na wyjscie ze szpitala, bo na kombinezon bedzie za cieplo a w razie czego to Dawidka zawine jeszcze w gruby kocyk i do samochodu to raz,dwa :)
Jeszcze tylko koszule dla mnie musze kupic, do rodzenia juz mam Piotrkowi podkradlam koszulke nowa taka ciemna, na mnie bedzie akurat za tylek :) ;)

Dzis cala noc snil mi sie synek :) snilo mi sie ze Piotrek go przewijal i jakos mu to nie wychodzilo. W pewnym momencie okazalo sie ze w reku trzyma zmrozone serce i nakladal pieluche na nie, a ja sie dziwilam ze dziecko ma takie duze serce, rty sny to ja mam ;) ;)

11 lata 9 miesiąc temu #578751 przez Dave
Dzień dobry!

U mnie rano takie piękne słońce świeciło a teraz co?? doopa...

Odklikam później :laugh:

Lecę odkręcić karnisz :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #578775 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) u mnie piękny słoneczny dzień, chociaż trochę wietrznie :silly:
kaikai też zaczynam mieć sny, tylko mój taki dziwny :side: : śniło mi się ,że mały tak wypychał rączkę, że aż wychodziła z brzucha i nie wiem dokładnie jak to było ale wyglądało jakby mąż mi go wyciągnął, i był "czyściutki" jakby już miał 2 miesiące, i martwiłam się,że za wcześnie się urodził. (dziwny sen :side: :side: ) mam nadzieję,że urodzę w szpitalu normalnie a nie w domu, bo to już drugi sen jak w domu mąż "jakby odbierał poród" :silly:
Chyba zaczynam już sc :P hizować

11 lata 9 miesiąc temu #578796 przez agat
Ja też dziś miałam sen o naszym dziecku, ale jeszcze nie urodzonym. Jutro mam wizytę i śniło mi się, że poszłam na nią sama, bez męża (bo się obraził czy coś) i wróciłam z całą dużą teczką jakiś papierów, wyników, zdjęć usg. Okazało się, że w wynikach morfologii wyszło mi, że mały ma słabe napięcie mięśniowe, niemal żadne i muszę ten wynik powtórzyć. A i jeszcze na zdjęciu z usg miałam zbliżenie jego twarzy i nosek taki trochę kartoflany miał :P
Głupie sny.
Niemniej jednak jutrzejszej wizyty nie mogę się doczekać :)

Niedługo zbieramy się na obiad do teściów. Nie chce mi się, ale nie odwiedzałam teściowej od kiedy wyszła ze szpitala i wolę iść z mężem na obiad niż sama do niej na kawkę i ploty z całego osiedla na temat ludzi, których nie znam, oraz inne opowieści dziwnej treści :P

11 lata 9 miesiąc temu #578819 przez Magdalena9t
agat z mężem najbezpieczniej :silly:
Dobrze,że to tylko sny są a nie rzeczywistość :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #578822 przez Magdalena9t
Ręczniczek dla małego :) w końcu mogę pokazać :blink:
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #578829 przez anafora21
Hej dziewczyny, ja spałam dzisiaj jak zabita zero snów ale tez czasem mam jakieś zeschozowane ( raz mi się śniło że urodziłam kota;/-myślałam że się popłaczę). Dzień zaczął się miło, dzwoni do mnie brat i pyta co jeszcze potrzebuję dla dziecka. Szybko zaczęłam myśleć i w sumie okazało się, że mam wszystko. Ale żeby skorzystać z okazji na poczekaniu wymyśliłam przewijak i prześcieradełko do łóżeczka :P

Dave- Nie podnoś rąk do góry! Karnisze mężowi zostaw ( wiem, że zawsze chce się coś robić). Jak byłam na patalogi to pielęgniarki nie pozwalały nawet rąk za głowę zakładać a tym bardziej podnosić. Mówiły, że to powoduje skurcze i twardnienie brzuszka :)

11 lata 9 miesiąc temu #578832 przez anafora21
Magdalena- ręczniczek śliczny. Tez kupowałam z kapturkiem

11 lata 9 miesiąc temu #578837 przez Magdalena9t
anafora21 dzięki :) już nie mogę się doczekać jak będzie synek i będę mogła używać :) :) :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka