- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Urszula
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Jakoś spać nie mogę więc zajrzałam do Was....dzień spędziłam na pełnych obrotach. Elizia nie zasnęła popołudniu więc mega zajęta byłam. Wstałam dziś wcześniej bo już wyleżeć w łóżku nie mogłam....wszystko mnie bolało....i teraz jeszcze spać nie mogę Jutro praca....mam nadzieję, że będę jakoś funkcjonować.
Dobranoc.
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Ula podziwiam Cie ze masz sile pracowac i jeszcze dziecko male wychowujesz. Ja nie dalabym rady.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja od rana na nogach, już w Kościele byłam, Droga Krzyżowa odbyta
Wczoraj braxtony - hicksy nas meczyły w nadmiernej ilości więc skonczyło sie nospą, ale dzis już dobrze
Annabelle, dołączam sie do życzeń
mam w planach dziś sernik "popełnic" bo jutro goście, to jest po prostu masochizm, samemu zrobić i nawet łyzki nie móc oblizac
Dave, nie chciałabym psuć Ci przyjemności ale te kawy 3w1 to potworne świnstwo jest, wiem bo sporo o tym czytałam i przestrzegała mnie przed tym koleżanka, która dietetyke kończyła - sama szkodliwa chemia, tak ,że "normalny" człowiek powinien sie tego wystrzegac a co dopiero ciężarny!! Zresztą w ogóle jedzenie w wersji instant jest szkodliwe, a z kaw instant lepiej wybrać tę w wersji "proszek" niż granulowaną. A tak najlepiej to po prostu zaparzyć sobie naturalna kawkę, najmniej szkodliwa a wręcz nieszkodliwa będzie. Serio.
wszelkie zupki instant, napoje instant, że o energetyzujacych nie wspomne, to powolna acz wygodna w użyciu śmierć dla wątroby i organizmu.
No, "potrułam" Wam, ale mam czyste sumienie, ze ostrzegłam
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
mysle,ze jak wypije w sume z 5 tych kaw to chyba nic sie nie stanie. tym bardziej,ze moj organizm jest czysty od takich badziewi.
- Urszula
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
kaikai dziękuję za uznanie Ty chyba też jesteś nieźle zajęta o ile dobrze pamiętam jesteś Mamą trójki Sama muszę być silna...jesteśmy tutaj sami z Mężem więc nie mam innego wyjścia.
Zuzi ja kocham kawę ale wiadomo w ciąży pozostaje tylko bezkofeinową rozuszczalną....przed ciążą zawsze rano delektowałam się paroma filiżankami swieżo zaparzonej kawy uwielbiam smak i zapach
Moją Elizię coś zbiera ma lekką temperaturę....noc zarwana ale coż nie zawsze jest kolorowo.
Dzis w nocy praca więc już życzę Wam miłego weekendu
Miłego dnia!!!
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pamietam jak one byly male 3 lata roznicy jak mi ciezko bylo z takimi maluchami, Ewelinka wszedzie biegala a Ola plakala, oj nameczylam sie szczegolnie na spacerach. Potem Eweline zapisalam do przedszkola to moglam troche odpoczac od jednej
Teraz to mam luzik z jednym maluchem bedzie dla mnie sama przyjemnosc,a jeszcze dziewczyny chetne do pomocy
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
zakupy porobione, niestety nic ciekawego nie znalazłam w "moim" lumpku może następnym razem coś upoluję fajnego
co do kawy, przed ciążą lubiłam rozpuszczalną taką słaba prawie pół na pół z mlekiem, teraz też taką piję ale sporadycznie jak mi się zachce
- anafora21
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Przyszłam na forum, żeby to samo napisać. Ubiegłaś mnieDziewczyny marzec juz, my nastepne w kolejce
Ja po cichu marzę, by urodzić w pierwszych dniach kwietnia, od razu po Wielkanocy Tak bym mi "pasowało" (jakbym miała najwięcej do powiedzenia w tej sprawie... )
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
6.03 mam usg pomiarowe, ciekawe czego sie dowiem, moze i w kwestii terminu cos nowego usłyszę? Obym nie usłysała słowa MAJ....... , nie żebym miała coś przeciwko majowi, piękny miesiac, ale........
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33