BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #585337 przez Suzi
hej, witajcie :)
Ja tam śpię dobrze, tylko mnie coś ostatnio biodra bola, jak za długo śpię na jednym, poza tym spox.
Dave, ja w ogóle nie wiem jak Ty funkcjonujesz bez snu, jak Mati się urodzi to padniesz :( może pij melise albo coś...?

U mnie paskudnie, znowu to białe g.... wokół, no załamać się można :( :( :(
Idę dziś na babskie party, bo kolezanka ma urodziny, znowu będza pytania :" No a jak się czujesz?" - nie wiem czemu ale TO pytanie mnie juz rozjusza :evil:
cieszę się na rozmowy o czymś innym niż domowe, bo jedzonko to raczej nie dla mnie :pinch:
znowu śniło mi się tiramisu - nie wiem jak to możliwe ale we śnie czuję i zapach i smak tych pysznosci o których śnię :side:

Piorę dziś ostatnie rzeczy dla Mikusia - osłonkę na kosz, który nam znajomi przywieźli
( cuuudny - jak już go wyporządzę to fotę wrzucę) i po raz drugi pościel ( żeby zmiękła ) i ręczniczki oraz rożki i będzie git :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #585363 przez anafora21
Cześć dziewczyny:)
Spóźnione życzenia z okazji minionego dnia kobiet:)
Ja na szczęście śpię w miarę dobrze. Oby to się nie zmieniło.Wczoraj prasowałam cały dzień ciuszki a jeszcze i tak połowa została. Dzisiaj jadę na przechowanie do mamy bo mąż ZNÓW jedzie w delegacje;/ i to na 3 dni. Jak tak dalej pójdzie to do porodu mnie nie wim kto zawiezie.
Nie mogę się dodzwonić do przychodni żeby umówić się u gina na kontrolną wizytę (jeszcze nawet nie znam wyników glukozy :|) Calutki dzień nikt nie odbierał a moja lekarka przyjmuje tylko poniedziałek i wtorek, więc jestem w du***. Zaczynam się bać, że do porodu nie zdążę zrobić wszystkich badan.
U mnie dziś świeci słońce, chociaż troszkę nie mrawe:)

11 lata 9 miesiąc temu #585434 przez agat
Suzi napisał:

znowu będza pytania :" No a jak się czujesz?" - nie wiem czemu ale TO pytanie mnie juz rozjusza :evil:

Ja wczoraj na imprezie z pracy usłyszałam to pytanie chyba z 30 razy :P Też mnie już wkurza. Wiem, że ludzie z grzeczności pytają, a to takie najogólniejsze i najbezpieczniejsze pytanie, by nie wchodzić w szczegóły i pytać o intymne sprawy. No ale ile można na to samo pytanie odpowiadać :P

Swoją drogą impreza była nawet fajna, ale wcześnie się zmyliśmy, bo zmęczona byłam. Byłam wczoraj w końcu u fryzjera i trochę bardziej jak człowiek wyglądam ;) Tylko buzia okrągła jak księżyc w pełni :/ No ale mam nadzieję, ze po porodzie szybko wróci do normy :)

11 lata 9 miesiąc temu #585663 przez Magdalena9t
Oj mnie też denerwuja z tymi pytaniami jak się czujesz? Zawsze odpowiadam że wszystko w porzadku i wiecej o szczegoly nie pytaja :P
Anafora to dziwnie że nie wiesz jak z tymi wynikami glukozy :dry: mi kazali na nastepny dzien zadzwonic i zapytac się o wyniki i jeśli wyszlyby źle to bym musiala przyjechac i było by to powtorzone.
Na szczescie wszystko w porzadku bylo :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #585706 przez Magdalena9t
Lecę na basenik :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #585749 przez Dave
Suzi - no widzisz, jakoś się chyba organizm przyzwyczaił, ale nie powiem że tryskam energią i jest mi super fajnie. Ale co zrobić. Mam nadzieję, że Mati będzie grzecznym synkiem i szybko da mamie pospać.

Anafora - mój pojechał dziś, wraca w poniedziałek.
A z tymi badaniami to wysoce podejrzane jak dla mnie.

Agat - zazdroszczę wizyty u fryzjera. Ja to już na siebie patrzeć nie mogę.

Madziu - zazdroszczę wodnego relaksu.

Ja też już olewam system. Maja śpi. Trochę ją przetrzymałam, ale chciałam zobaczyć odcinek Kuchennych rewolucji, bo był z Cieszyna, czyli mieścinki obok mnie :side:

A teraz szperam po necie i wcinam jabłka :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #585851 przez Dave
Dziewczyny kupiłyście już staniory do karmienia?? Penie tak.
Pochwalcie się jakie. Chciałabym coś takiego bardziej sexi, ale i wygodne.
Tak żebym się mogła mężowi pokazać :laugh:
Myślę o zakupie przez neta i jak się ma ta rozmiarówka do rzeczywistości :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #585942 przez Anabelle
Ja zamówię po porodzie dopiero :) Teraz mam bawełniane do karmienia z allegro 10 zł każdy ;P czarny i bialy, a jak wrócę z porodówki to się zmierzę dokładnie i coś zamówie np z tej strony: www.bieliznadokarmienia.pl/pl/k/Biustonosze

11 lata 9 miesiąc temu #585964 przez creatura
Podobno w H&M i Kappahl można kupić ładne biustonosze do karmienia, ale jeszcze nie sprawdzałam. Pewnie cena będzie ok 50zł. Koleżanka kiedyś dorwała w Lidlu super staniki, ale wiadomo, tam wszystko sezonowo :dry:

11 lata 9 miesiąc temu #585984 przez Dave
Anabel-tez tam lukalam. mam po Majce jeden zwykly, bo jakos mi w normalnych bylo najwygodniej,ale sie zastanawiam czy jakiegos fajnego nie dokupic.
creatura-trzeba na promocje czaic:-P

11 lata 9 miesiąc temu #585988 przez Magdalena9t
Już po basenie :) cudownie dziś było , cały basen na 4 osoby :lol:
Ja na razie nie zastanawiam się nad kupnem stanika do karmienia :silly: zastanawiałam się, ale rozmawiałam z kuzynką co niedawno urodziła i karmi, że niepotrzebnie kupować te specjalne do karmienia :blink: więc na razie nie kupuję,zobaczy się zresztą w praniu :silly: najważniejsze żeby był wygodny i seksowny :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #586024 przez agat
Ja widziałam bardzo ładne staniki do karmienia - różne kolory, wzory, trochę usztywniane. Chciałam sobie w tym tyg kupić, ale potrzebny mi jest czarny lub ciemny, a były same jasne.
Firma Alles ma bardzo ładne (nie wiem czy nie przymierze sobie w sklepie i nie kupię na necie, bo o wiele większy wybór jest)
www.biustonoszedokarmienia.pl/biustonosze-do-karmienia,3.php

11 lata 9 miesiąc temu #586027 przez Magdalena9t
Ej to pewnie tylko ja teraz nie śpię :P no w sumie późna godzina już :cheer:
zawiozłam męża do roboty na nockę samochodem szwagra bo nasz nie na chodzie :(
Samotna noc mnie dziś czeka, aż nie chce się kłaść :P

11 lata 9 miesiąc temu #586028 przez Magdalena9t
Mam pytanko: bo ja nie mam żadnej torby na pierdołki dla małego przy wózku, bym musiała coś kupić, czy Wy macie takie torby czy gdzieś zamawiałyście? :)

11 lata 9 miesiąc temu #586029 przez Magdalena9t
Lecę spać, jeszcze tylko syropek na zgagę i damy radę ;)

Dobranoc :) :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka