BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #586032 przez Dave
Madzia-super że basen w pełni do Twojej dyspozycji.
właśnie przy Majce nie miałam tych specjalnych strażników,bo dla mnie to 0 seksapilu,ale można fajny jakiś w sumie znaleźć.
znając życie nie kupię i będę miala normalne. síe zobaczy,bo i tak najlepiej to chyba później kupić,jak już wiadomo jaki síe nam cyc zrobi.
ja oczywiście nie śpię:-/

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #586052 przez Dave
dzien dobry:-)

11 lata 9 miesiąc temu #586054 przez ilonah
Dzień dobry

Ja biustonosze kupiłam do karmienia mam 3: biały i czarny zwykłe bawełniane dla mojej wygody ale kupiłam sobie też taki sklep.alles.pl/produkt,mama-caffe-latte-u,608.html żeby dla mężusia ładnie wyglądać :blink: jest naprawdę wygodny, kupiłam przez internet taniej niż na tej stronce, a rozmiar wiedziałam jaki bo tamte dwa bawełniane kupowałam normalnie w sklepie też z alles więc nie było problemu.
Mi piersi strasznie urosły w ciąży więc ja w normalnych nie dałabym rady dłużej.

11 lata 9 miesiąc temu #586092 przez Dave
ja z moimi rodzynami to dam rade, ale mysle ze choc w jeden zainwestuje:-)

11 lata 9 miesiąc temu #586099 przez Dave
Madzia-co do torby to ja mam do kompletu z wozkiem mutsy. ale ani razu jej na ramie wozka nie montowalam.
natomiast na wszelkie wyjazdy pakowalam w nia wszystko od Majki a i moje drobnostki wchodzily.
jest ogromna:-)

11 lata 9 miesiąc temu #586101 przez monia89
Ja mam z alles miałam kupić przez all ale dorwałam go w sklepie u mnie z art dzięcięcymi i kupiłam za 65 zł czarno kremowy usztywniany z koroną i takimi kokardkami. A 2 mam bawełniany ale usztywniany biały.

11 lata 9 miesiąc temu #586130 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) chociaż nie wiem czy taki dobry :unsure: u mnie za oknem wiatr i śnieg pada :( i po co to :dry:
Ja dostałam wózek bez tej torby i myślę ,żeby sobie takową zakupić, ja zawsze pełno gratów ze sobą noszę także bez torby nie dam rady :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #586144 przez Natalia1991
Hej :laugh: Jeszcze tydzień i już będzie 17 ;) Ale u marcówek się dzieje, co dzień któraś rodzi, my narazie stoimy w miejscu ;) ale pewnie nie długo ruszymy z kopyta :side:

11 lata 9 miesiąc temu #586148 przez Magdalena9t
Natalia jak nadejdzie kwiecień to my też będziemy raz po raz rodzić :) i do tego będzie piękna pogoda :blink: :) (przynajmniej mam nadzieję :silly: )

11 lata 9 miesiąc temu #586162 przez Natalia1991
No też tak myśle :silly: w końcu w marcu zaczyna się wiosna :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #586359 przez anafora21
Hej
Ile śniegu u mnie napadało no masakra jakaś ;/
Ja nie kupiłam jeszcze stanika żadnego. Ale zacznę chyba od zwykłego bawełnianego i potem dokupię coś seksownego eheh.
Jaką ja miałam ciężką noc... Całą noc bolał mnie brzuch. Skurcze miałam takie, że z boku na bok nie mogłam się przewrócić. Zaryzykowałam nie jechanie do szpitala ze względu na to że już chyba ze 4 razy jeździłam ze skurczami. Na szczęście dziś wszystko się uspokoiło ale wątroba nawala mnie kolejny dzień ! Mam jeszcze pytanie. Trochę dziwne;p Czy też czujecie ruchy dzidziusia tak BAAARDZO nisko? Tak naprawdę nisko, że aż nie powiem dosadnie gdzie;p

11 lata 9 miesiąc temu #586361 przez Magdalena9t
Tak, ja czułam "tam" nisko, takie śmieszne uczucie, :silly: :)

11 lata 9 miesiąc temu #586408 przez kaikai
Mnie moj maly kopie najbardziej pod zebrami i po bokach,a na dole to zawsze czuje jak ma czkawke

Ale dobra kielbase kupil mi Piotrus wczoraj,z piersi kurczaka, wcinam ja caly czas i oderwac sie nie moge :) :)

11 lata 9 miesiąc temu #586410 przez Dave
anafora-ja mam wrazenie,ze Mlody mi tam gmera lapkami. srednio to przyjemne jak dla mnie.

11 lata 9 miesiąc temu #586421 przez Anabelle
creatura napisał:

Podobno w H&M i Kappahl można kupić ładne biustonosze do karmienia, ale jeszcze nie sprawdzałam. Pewnie cena będzie ok 50zł. Koleżanka kiedyś dorwała w Lidlu super staniki, ale wiadomo, tam wszystko sezonowo :dry:

Są tam staniki do karmienia, ale niestety nie moje rozmiary :) Przed ciążą miałam 75E, teraz się troche dodatkowo wypełniły, spęczniały, a położne mówią, że po rozpoczęciu karmienia urośnie jeszcze 1-3 rozmiarów.
Stanik do karmienia podobno jest baaardzo ważny i nie warto na nim oszczędzać, jeśli nie chcemy później rolować biustu spod kolan do stanika :)

Mój mały też ułożony główką w dół. Nogami kopie po żebrach, wypina się na boki i w okolicach pępka, a głowę i rączki ma głęboko w miednicy. Czuję jakby mi odbytnicę boksował lub wzgórek łonowy :P A jak się bardzo gramoli na dole to dostaję kłucia w kroczu. Mało przyjemne - delikatnie mówiąc :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka