BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #628172 przez Olga60
Alex pomysł super z butami, pierwszy raz widzę taki zestaw-ślicznie :kiss:

Ane sesja odważna, kurcze, nie wiem czy bym się zdecydowała, ale z drugiej strony to przecież sukienka na "raz", a pamiątkę masz teraz cudną :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #628176 przez KarinaM
Ane88 jak przeglądałam oferty to też mi się Dąbki i Lazy podobały ale my mamy tam daleko. Zawsze jeździliśmy w okolice Zatoki Gdańskiej bo po drodze wstępowaliśmy do mojej cioci do Malborka. U Niej nocleg i następnego dnia nad morze. Tym razem pojedziemy odrazu nad morze bo pewnie inną trasą będziemy jechać. Chociaż to mój mąż ustala jak jedziemy.
Mąż ma ochotę jechać motorem ale wie że ja z dwójką dzieci nie dam rady sama w samochodzie. Do tego nie wiem czy u nas w samochodzie można wyłączyć poduszkę z przodu.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #628180 przez Karolka85
Alex cudna suknia!!!! a z fioletowymi butkami super pomysł- oryginalny :)

Ewela po prostu rewelka. 6-tka za fryzurkę!!!

Joasia zgadzam się że wcale nie widać tego 5 miesiąca :)

Tysiak extra bryka dla Kubusia!!! ciekawe jak mój Jumper będzie się prezentował na żywo

Ane88 pojechałaś na maksa z tą sesją- ale wrażenie piorunujące

Darika, Moniak również super!!!!

W ogóle wszystkie jesteście śliczne i wglądałyście w bieli cudnie!!!!

Moja suknia też wyczyszczona, wisi w komisie i czeka na chętną ;) na tablicy też mam ogłoszenie.

11 lata 8 miesiąc temu #628190 przez Alex_87
echh moja suknia wisi na strychu i nawet pralni nie widziała :P miałam ją wystawić do sprzedania, ale minął prawie rok i nic z nią nie zrobiłam. Chyba dość trudno jest sprzedać suknię, więc troche mnie to demotywuje, tym bardziej teraz jak w głowie inne przygotowania

Ane ty to chyba jakąś modelką jesteś :D

Cudne są te zdjęcia z pleneru, my zrezygnowaliśmy z takich pozowanych zdjęć, teraz może trochę żałuje, ale z całego wesela mamy też sporo zdjęć więc pamiątka jest :)

No i jak fajnie pooglądać inne zdjęcia niż te ciążowe :D bo ile można oglądać brzuchy :D

11 lata 8 miesiąc temu #628193 przez Karolka85
No fakt- ze sprzedażą sukni może być ciężko. w zasadzie niczego się nie spodziewam... udało mi się sprzedać póki co tylko rękawiczki i kwiatka do włosów ;)

Fajnie jest pooglądać takie zdjęcia i powspominać :)

11 lata 8 miesiąc temu #628205 przez lkasiulla
Ale śliczne te wasze zdjęcia aż mnie naszła ochota na ślub :P:P
Ane zaj...ista sesja!!! Normalnie jak będę brała kiedyś ślub to sama sobie taka zrobię :):P

11 lata 8 miesiąc temu #628210 przez Gabi31
Dziewczyny no normalnie szalejecie, nie bylo mnie tu od wczoraj rana a tu tyle postów. Siedze i czytam i skończyc nie mogę:) Widzę, ze nie tylko ja mma przeboje w kolejach:)Ale dzis starsza babcia chciała mi ustapic miejsca w autobusie, nie skorzystałam bo jechałm tylko przystanek, ale tu z kolei na plus dla starszych pań, mówiła jeszcze ze wie jak to ciezko :)

Byłam dziś u lekarza, liczyłam na jakis wczesniejszy poród a tu nic, mała sie an swiat nie wybiera jeszcze. Chcieli mnie juz wsadzic do szpitala, bo cukier w moczu nie wiem skad sie wzial, ale sie udało , mam powtórzyc badania jak dalej bedzie kiepsko to od wtorku bede w szpitalu. Boje sie ze juz tam bede do porodu lezec.

Mojemu bratu urodziła się córka w grudniu i tez już z nią chodzi na basen, można od 3 miesiąca życia. Chodza na zajęcia zorganizowane specjalnie dla takich maluszków z instruktorem, mała bardzo lubi wodę, na prawde fajna sprawa.

KarinaM napisał:

A mam do Was pytanie. Kiedy trzeba w pracy złosić macierzyński?
Bo ja już nie pamiętam kiedy zgłaszałam przy pierwszym dziecku.
Czy trzeba to zrobić przed porodem czy już po?

No i na ile idziecie? Bo ja na 6m-cy plus urlop.

Dzisiaj byłam w pracy i po porodzie- do 14 dni- trzeba przedstawic akt urodzenia dziecka, macierzyński jest automatycznie.

Ide czytac dalej zaległe posty:) Pomiedzy sprzataniem i robieniem kotletów:)

11 lata 8 miesiąc temu #628221 przez sisina
KarinaM ja mam sportowe 2 staniki do karmienia i maja odpinane ramiaczka zamówiłam z allegro taniutkie były nie powiem ci ile bo zapomiałam ale chyba coś około 8 zł

11 lata 8 miesiąc temu #628222 przez Karolka85
Sisina jeśli możesz to podeślij linka do aukcji z tymi stanikami, które kupiłaś

11 lata 8 miesiąc temu #628232 przez moniaaak
Karolka ja kupiłam tutaj allegro.pl/2szt-25-9-biustonosz-stanik-d...wln-i3138578720.html Co prawda nie po 8 zł, ale też niedrogo wyszło:).

Co do sprzedaży sukienki. Szczerze mówiąc to chciałabym ja opchnąć, bo tylko niepotrzebnie mi miejsce zajmuje. Ale nie nastawiam się na cuda niestety, bo masę dziewczyn próbuje sprzedać sukienkę.

11 lata 8 miesiąc temu #628237 przez Ane88
Alex nie przesadzaj z tą modelką:)

mam takie sesje czasami bo kuzynka jest znakomitym fotografem...
na prezent ślubny dostaliśmy taki wieeeelki album ze zdjęciami
-przygotowania do ślubu
-kościół
-1 dzień wesela
-2 dzień wesela
-plener

prezent super. szczerze mówiąc nie wiem ile kasy musiałabym wydać zebym miała taką pamiętke:)

teraz mieliśmy sesje ciążową i Aga już dzwoni i przypomina że mamy przyjechać z malutkim jak będzie miał tak z 2, 3 tygodnie.
bo z takimi maluszkami najlepiej się pracuje:)

też macie dziewczyny piękne zdjęcia, i każda z Was wyglądała rewelacyjnie...
Każda panna młoda jest jedyna w swoim rodzaju i najpiękniejsza tego dnia:)

a miałyście jednodniowe czy dwudniowe wesela?

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #628257 przez moniaaak
Ane88 napisał:

a miałyście jednodniowe czy dwudniowe wesela?

my mieliśmy dwudniowe. Takie prawdziwe wiejskie. Wynajęliśmy salę, kucharki. Zresztą było dość duże, więc nie opłacało nam się robić w lokalu.
Fajnie powspominać :). Mój mąż się pogubił przy nakładaniu obrączek w tym co ma mówić...A przysięgę składał księdzu..na płycie widać, że ani razu na mnie nie spojrzał :D.
Śmiesznie było;)

A Wy mieliście jakieś wpadki?

11 lata 8 miesiąc temu #628260 przez sisina
No no dziewczyny śliczne sesyjki ślubne :laugh:

Ja też wrzuce swoje jak znajde czas bo sprzatam dom i przygotowuje co nie co na jutrzejszy bal :laugh: o matko jaka ja stara jestem już :laugh:

KAROlkA85 oto link od staników /biustonosz-stanik-ciazowy-bezszwowy-i-do-karmienia-i3139016131.html

11 lata 8 miesiąc temu #628272 przez Alex_87
Dobrze, że napisałyście o tych stanikach, bo ja się głowiłam już od miesiąca jaki kupić, a tak kupie taki sportowy na początek, nawet na lato wygodniejszy ;)

Ja miałam jednodniowe wesele (a raczej jednonocne :D), ale na drugi dzień były poprawiny u mnie na podwórku, jedzenia było pod dostatkiem bo wzięliśmy z sali, tańce też były :D
Co do wpadek to nie pamiętam. Ale zdziwiło mnie to, że przez cały ślub i wesele ani razu się nie wzruszyłam, nawet mówiąc przysięge byłam taka opanowana, za to na czyimś ślubie płącze jak bóbr.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #628283 przez tweety
hej, skoro tak to i moje :)
Miło was zobaczyc dziewczyny

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka