BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #628284 przez Ane88
My też mieliśmy dwudniowe i najśmieszniejszą historią, którą wspominać będe napewno długo...
mieszkaliśmy całkiem niedaleko naszej sali weselnej, wynajmowaliśmy dom.
po pierwszym dniu pojechaliśmy do domu była godzina koło 7. jeszcze chwile posiedzieliśmy, pogadaliśmy i mój nowy mąż poszedł spać a ja musiałam iść się wykąpać i suszyć włosy bo na 9 miała przyjść do mnie fryzjerka, więc nawet się nie kładłam...
przed weselem nie robiliśmy żadnych zakupów do lodówki no bo po co...
a na weselu w pierwszy dzień prawie nic nie jedliśmy bo zawsze nas zespół wywołał, albo do fotografa, albo coś tam, albo nas ktoś zawołał...

no i koło południa byliśmy tacy głodni( a w lodówce tylko światło) że Marcin pojechał do pobliskiego sklepu, gdzie doskonale znaliśmy się ze sklepową i kupił pizze mrożoną :))))
sklepowa nie mogła ze śmiechu:)

Przyszedł czas na nową miłość...;*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #628285 przez Ane88
moniaaak to pokazuj jak wyglądałaś w drugi dzień:)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #628287 przez tweety
No i takie gdzie widać sukienkę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #628292 przez Alex_87
No to ja Wam powiem co mi się najokropniejszego z całego wesela trafiło....dostałam okres :angry:
i to na dodatek pierwszy dzień, więc wiadomo jak człowiek się wtedy czuje i wogóle ten cały dyskomfort, na weselu jakoś udało mi się o tym zapomnieć, ale mimo wszystko byłam bardziej zmęczona i miałam lekkie mdłości
A myślałam, że ze stresu mi się przesunie, a tu dupa, wypadł co do dnia punktualnie.

11 lata 8 miesiąc temu #628297 przez tweety
Ja też miałam 2 dniowe. :) To było 17 kwietnia ale powiem wam ze pogoda była dokładnie taka jak dzisiaj. W niedziele na poprawinach dokładnie 3 lata temu było 25 stopni. Super na grila i tańce na zewnątrz.

Ja pamiętam tylko że mój nowo nabyty mąż upił się na poprawinach na wesoło więc w domu mieliśmy z niego niezła polewkę. :P Nie lubię jak się upija ale ten dzień był wyjątkowy a jego zachowanie rozkoszne.

11 lata 8 miesiąc temu #628300 przez tweety
Ane88 - niezła akcja z tą pizzą!! I super sesja zdjęciowa :)

11 lata 8 miesiąc temu #628301 przez moniaaak
oj nawet nie wiem czy ja mam jakieś zdjęcia z drugiego dnia. Tzn gdzieś mam, w pierwszy to wiadomo fotograf, a w drugi to za bardzo się tym nie przejęliśmy. Obiecuję, że jak znajdę to wstawię.

My mieliśmy też nie fajną sytuację po weselu. Teraz się z tego śmiejemy, ale wtedy byliśmy wkurzeni.
Mój brat pod salę weselną przyjechał naszym autem, ale powrotnego kierowcy już nie było, więc wprowadziliśmy auto na teren sali i zamknęliśmy bramę. Rano miał przyjść nasz świadek( a brat mojego Pawła) i otworzyć salę kucharkom. Rano przyjechał też kamerzysta, żeby pozbierać swoje graty. Brat Pawła musiał odjechać autem... samochód był na biegu, dość mocno nim szarpnęło i rozwalił nam przód i jeszcze płot...
Nigdy nie zapomnę miny mojego męża, jak siedzieliśmy u rodziców na tarasie piliśmy kawę i po odebraniu telefonu usłyszałam: "jak to rozwaliłeś samochód"??!!??!! :ohmy: :ohmy:
Nie dość, ze do wymiany był błotnik i nadkole i maska zarysowana, to jeszcze płot trzeba było robić :D.

11 lata 8 miesiąc temu #628305 przez moniaaak
Tweeety fajne fotki i fajni WY:)
A co tam mąż Ci śpiewał do mikrofonu? :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #628308 przez KarinaM
My po przyjęciu na następny dzień pojechaliśmy do mojego chrzestnego nad morze(ma tam dom z którego nie korzystają). A tam okazało się że mam grzyba i to niesamowitego. Ciocia załatwiła mi czopki ale tyle było z naszych upojnych nocy nad morzem.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #628312 przez tweety
moniaaak napisał:

:) to było składanie przysięgi. I w chwili jak było robione zdjęcie mówił o tym że nie będzie wychodził na piwo z kolegami.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #628314 przez moniaaak
tweety napisał:

moniaaak napisał:

:) to było składanie przysięgi. I w chwili jak było robione zdjęcie mówił o tym że nie będzie wychodził na piwo z kolegami.

oooooo i dotrzymał słowa ;)???

11 lata 8 miesiąc temu #628315 przez Ane88
Alex widzisz My to mamy coś wspólnego :PPP

ja też dostałam okres i to przed ołtarzem...;p
spóźniał mi się kilka dni (ogólnie miałam nie regularne miesiączki)
oczywiście zapobiegawczo założyłam sobie wkładke i całe szczęście.
przed ołtarzem rozbolał mnie mocno brzuch jak to zawsze przy okresie miałam i zrobiło mi się mega gorąco przez chwilke....
i właśnie tak sobie pomyślałam. w kościele po przysiędze nerwy troszke puściło i od razu okres...
zajechaliśmy na sale, i przez całe powitanie stałam z szampanem i myślałam jak tam sytuacja...
dopiero jak goście usiedli do obiadu to ja poleciałam do wc...
ale nie było tak źle...
uzywałam tamponów i było ok. nawet brzuch mnie nie bolał:)

11 lata 8 miesiąc temu #628318 przez Ane88
tweety napisał:

moniaaak napisał:

hehe, ale paluszki skrzyżował :P
wiedział co robi chłopina...

Mój mąż obiecywał przed wszystkimi, że w nocy do dziecka będzie wstawał....niedługo się przekonamy:)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #628325 przez Gabi31
Fajne fotki i sytuacje:) Normalnie się rozmarzyłam, odżyły wspomnienia:)
Ja też przysięgę księdzu składałam:) widać zresztą na fotce:)Poza tym było kilka zabawnych innych sytuacji, np. moj P wziął mnie pod rekę jak wychodziliśmy z kościoła a nie ja jego:)
Zginął też klucz od pomieszczenia, w kórym mielismy alkohol, a obsluga jakos dziwnym trafem nie miała drugiego. Wyłam prawie ze juz po weselu :)Wszyscy goście wraz z orkiestrą szukali klucza, było przezabawnie.No ale znalazł się przy samochodzie, tak go sobie swiadek z panem mlodym przekazywali, że wypadł:) Teraz sie z tego można posmiac. I kazdy to wspomina.

Chyba nie umiem załaczac zdjec:((((((( Nie wczytują się, może coś zle robię.Ratunku:)

11 lata 8 miesiąc temu #628334 przez Olga60
Ane się nam na forum rozkręcila, a Kiniaczek coś zamilkła :unsure: Hej, co się dzieje???

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka