BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #628054 przez Kiniaczek
Ja stanik mam bezszwowy który wygrałam na konferencji + dwa bezszwowe z Pepco :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #628056 przez tysiiiak
Dziewczyny same piękne pary tu widze :D uwielbiam oglądać takie zdjęcia :) My ślubnego jeszcze sie nie dorobilismy :P moze kiedys :) ale wstawie wam z moich 21 urodzin kiedy to kilka dni wczesniej dowiedzialam sie ze bede mamą :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My nad morzem mieszkamy i nie wybieramy raczej na zadne wakacje :( no ale jeszcze sie zobaczy moze nad jakies jeziorko na weekend chociaz pojedziemy :)
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #628065 przez ewela86
Ane88 właśnie oglądam Twoje zdjęcia :) piękne zdjęcia i piękna Ty:) a co do sukieniki to wyobraź sobie że kupiłam ją w ciemno przez internet :silly:

tysiiiak ja cały czas myślałam że jesteś blondynką....

moniaak bardzo jasno wyjaśniłaś:) dzięki:)

skoro tak zachwalacie te pepcowe staniki to i ja się wybiorę po nie. jak do tej pory mam 1 zwykły sportowy z jakimiś wkładkami ale jeszcze muszę coś dokupić.

11 lata 8 miesiąc temu #628067 przez KarinaM
Sevilla napisał:

Ja zmniejszam na stronie zmniejszacz.pl/ , wybieram opcje zmniejsz 4-krotnie :)

Ja również planuje w sierpniu jechać nad morze, zwłaszcza, że moi dziadkowie mają domek w Dębkach. Uważam, że to samo zdrowie dla malucha :)

Super zobaczyć Was wszystkich w parach :)

Ja jadę właśnie do miejscowości Dębki. Chodziło nam o małą spokojną miejscowość.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #628068 przez tysiiiak
ewela bo z moimi wlosami to tak roznie :P w zyciu juz chyba kazdy kolor mialam ;p przez dlugi dlugi czas mialam czarne, niedawno blond a teraz mam brazowe :P ja sama czasem nie nadazam :D

11 lata 8 miesiąc temu #628073 przez Alex_87
Cześć laski :)

Ale fajny temat ktoś zapodał z tymi zdjęciami ze ślubu :D też napewno coś wrzucę. A Wasze zdjęcia są śliczne, fajnie Was sobie pooglądać, lepiej jest pisać wiedząc kto jak wygląda :D

Ja byłam rano na wizycie, mała jest bardzo nisko główką w dół, lekarz powiedziała, że mogę wytrzymać do terminu, ale równie dobrze mogę urodzić wcześniej, jak dzidziuś będzie bardzo napierał na szyjkę. No i wiem skąd te moje bóle, bo od kilku dni czuję jak mi tak grzebie łapkami na samym dole i dużo ciężej mi sie chodzi. Ogólnie wyniki ok, a te duże ilości śluzu mogą być spowodowane właśnie tym, że mała już bardzo nisko. W sumie tak jakoś zauważyłam, że mi się więcej miejsca pod cyckami zrobiło :D
Byłam u siebie w szpitalu, listę mam, więc zaczynam się pakować :D

Aaaaa i dołączam do drużyny Paciorkowca. Też wyszedł dodatni :dry: ale staram się tym nie przejmować.

11 lata 8 miesiąc temu #628074 przez Ane88
Właśnie my z Marcinem też myśleliśmy nad miejscowością DĄBKI jest dosyć mała i jest plaża i jezioro... na necie wszystko jest pokazane idealnie. nie wiem jak tam w rzeczywistości, ale póki co bardzo mi się podoba. i myśle sobie, że może w takiej mniejszej i dość cichej miejscowości będzie taniej niż w dużym kurorcie...

zazdroszcze mieszkania nad morzem... uwielbiam:)))))

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #628080 przez Ane88
moniaaak napisał:

ostatni raz próbuję i się poddaję :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moniaaak też piękna sukienka w sumie to nawet miałyśmy troszke podobne:)))

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #628086 przez tysiiiak
Właśnie był kurier z kołem do wózka więc pochwale się jeszcze Kubusiową bryką :)

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #628092 przez Olga60
Są Dąbki i Dębki :)

To właśnie do Dębek jeździlismy swojego czasu tak często i faktycznie jest tam spokój, jedna glowna ulica. W Dąbkach byłam raz, też mała wioska, ale już w typowym naszym nadmorskim klimacie, duuuuzo ludzi, gier, knajpek itp

11 lata 8 miesiąc temu #628093 przez moniaaak
Ane88 napisał:

Moniaaak też piękna sukienka w sumie to nawet miałyśmy troszke podobne:)))

kupiłam ją w pół godziny. To była 3 sukienka, którą przymierzyłam, w zasadzie do przymierzenia zmusiła mnie koleżanka, bo mi się nie podobała. Ale okazało się, że pasuje idealnie:).

Laski, ale mi się nic nie chce:(. W domu mam totalny burdel,a ja się do niczego nie mogę zmobilizować! :ohmy:
Kompletnie nic mi się nie chce robić;(

11 lata 8 miesiąc temu #628101 przez tysiiiak
Moniaak ja od godziny ide robic obiad i pozmywac ale tez mi sie nie chce :P a jeszcze wrzucacie takie fajne zdjecia wiec tymbardziej :P

Karolinaaa przynajmniej znasz date :) ale z drugiej strony bedzie Ci sie jeszcze bardziej dłużyło :P i kolejna majówka ucieka do kwietniówek :P

11 lata 8 miesiąc temu #628103 przez KarinaM
Ane88 napisał:

Właśnie my z Marcinem też myśleliśmy nad miejscowością DĄBKI jest dosyć mała i jest plaża i jezioro... na necie wszystko jest pokazane idealnie. nie wiem jak tam w rzeczywistości, ale póki co bardzo mi się podoba. i myśle sobie, że może w takiej mniejszej i dość cichej miejscowości będzie taniej niż w dużym kurorcie...

zazdroszcze mieszkania nad morzem... uwielbiam:)))))

My jedziemy do miejsowości DĘBKI. Do mam nadzieję fajnych domków.
www.debki.pl/obiekt,Prywatne%20domki%20U...9e7e284,1001030.html

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #628107 przez KarinaM
tysiiiak wózek super.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #628109 przez Olga60
Też mam lenia i w zwiazku z tym leze w słońcu na leżaczku B)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka