BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #627470 przez aleksiaa88
Czytając doszły jeszcze jedna strona ale w końcu przeczytałam z tym śluzem to też mnei chlera bierze z rana zawsze tyle tego się nazbiera a w ciągu dnia prawie nic i też mam taki żółtawy ale ja zawsze taki miałam. Zimno uciekam do łóżka, przespanej nocy życzę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #627482 przez KarinaM
Powiem Wam że ogólnie czuję się dobrze ale bardzo boli mnie dół brzucha. Mam nadzieję że nic się niedobrego nie dzieje. Pamiętam że mialyscie tak. Ból jak przed @. Idę wezmę kąpiel może pomoże.
Co do uplawów to miałam przez całą ciążę. Raz większe a raz mniejsze ale były.
Miłej nocy.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #627500 przez lania
Ciekawe jak to będzie z tą moją wolnością :blink: :S :blink: :S dzisiejsze wojaże odczuwam solidnie, ale spacerki koniecznie będę zaliczać, dziś chłonęłam świat stęskniona, :woohoo: :woohoo: :woohoo: pojechałabym na zakupy, ale się trochę boję, że kondycyjnie nie nadążę za chęciami :silly: :lol: :silly: :lol: ...

A moje wyniki gbs wsiąkły gdzieś, a lekarz nie kazał robić ponownie, więc nie wiem...afera się zrobiła, bo szpital zapłacił a wyników brak :cheer:

:kiss: dobrej nocki brzuszki :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #627507 przez Ane88
KarinaM napisał:

Ane pięknie wyglądasz. Ja też bym chciała taka być a nie jak słonica.

Kochana to był 33 tydzień teraz już 38 troche się pozmieniało...
a Ty nie wyglądasz jak słoń...:)
tylko jak kobieta nosząca pod serduszkiem swój skarb:)

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #627510 przez Daarikaa
Kurka wodna!!!!!! Oglądam Tap madl i co 5 min zabierają prąd wrrrrrr... :angry: :angry: Też nie mają kiedy bawić sie... Jeden plus jest taki że zapaliłam sobie świeczki co by po ciemku nie rąbnąć gdzieś, mam romantycznie ale niestety małż jest w pracy.

Karina M mnie jak boli tak solidnie dół brzucha to biore nospe i przechodzi.

11 lata 8 miesiąc temu #627514 przez Ane88
wrzuce jeszcze jedno z tej sesji takie troche w nagliżu, ale same babeczki tutaj, więc pozwole sobie:)))

11 lata 8 miesiąc temu #627517 przez Ane88

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #627523 przez Daarikaa
Ane pięknie wychodzisz na zdjęciach! Pozazdrościć

Lania to oni niech lepiej się pospieszą z tymi wynikami przecież nie wiadomo ile posmigasz w dwupaku po wyciągnięciu pasera

11 lata 8 miesiąc temu #627527 przez Ane88
słyszałam też ( i któraś z dziewczyn też już to pisała) że jeśli nie ma wyniku tego badania to w szpitalu profilaktycznie podają ten antybiotyk, żeby w razie czego dzidziuś sie nie zaraził. Ale nie wiem czy tak jest w każdym szpitalu..

Daarikaa dziękuje...wiesz to sprawka fotografa :P

11 lata 8 miesiąc temu #627533 przez moniaaak
Ane śliczna z Ciebie kobietka. Fotograf fotografem, ale jak się nie ma warunków, to cudów nie będzie. A Ty masz śliczne zdjęcia:).

Co do śluzu dziewczyny to ja też mam go sporo, przejrzysty lub żółtawy i mam wrażenie, że ma taki trochę nieprzyjemny zapach, ale lekarz mówi, że jest ok. Poza tym nie mam jakichś stanów zapalnych... nic nie piecze, ani nie swędzi. Co aż mnie dziwi, bo przed ciążą non stop mi się jakieś infekcje trafiały..

11 lata 8 miesiąc temu #627542 przez moniaaak
Idę spać... dobrej nocy:).

PS. Mąż wczoraj wrócił do pracy, chodzi na 6 rano i chociaż od czasu choroby śpi w drugim pokoju to ja sama się obudziłam po czwartej i czuwałam czy wstanie. I tym sposobem zasnąć już nie mogłam... ech... i weź tu być mądrą. Spał ze mną to się budziłam, teraz nie śpi i też się budzę :(. Nie ogarniam sama siebie :D.

Słodkich snów:)

11 lata 8 miesiąc temu #627545 przez Ane88
ja też ide się położyć:)
może mi się uda zasnąc, troche męczący ten dzień był...
Kubuś jeszcze wariuje w brzuszku, ale może pójdzie spać z mamusią:)

Dobranoc laseczki, i do jutra... :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #627547 przez KarinaM
Ane88 napisał:

KarinaM napisał:

Ane pięknie wyglądasz. Ja też bym chciała taka być a nie jak słonica.

Kochana to był 33 tydzień teraz już 38 troche się pozmieniało...
a Ty nie wyglądasz jak słoń...:)
tylko jak kobieta nosząca pod serduszkiem swój skarb:)

Ja teraz jestem 34 tydzień a przytylam 19kg. Nie powinnam aż tyle przy mojej przepuklinie ale nie jem dużo a kilogramów przybywa.
Nie brałam nospy przez całą ciążę i nie mam jej w domu. Męża nie wyślę bo jedzie jutro w Polskę i wstaje rano. Wytrzymam. Położyłam się to może będzie lepiej.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #627564 przez joasia10015
Kurczaczek jest 02;10 a ja niedawno skonczyłam ogarniac chatynkę ;)
Kiniaczek ja też sie zastanawiam jak człowiek potrafi zrobic tak wielkie ,,zapasy,,rzeczy w ciągu nie dlugiego czasu :unsure: Tyle tylko że ja większosc wyrzucam a nie chowam :S
Dzis sie sama z siebie smiałam wiecie??? W poniedziałek dostałam powera że praktycznie latałam po chacie jak huragan ... :ohmy: :lol: we wtorek obroty już nieco spadły bo dokuczało i to i tamto ;) :angry: :silly: :blink: a środa -hmmm robiłam całyyyy dzien ale w takim tępie jak flegmatyk :lol: :lol: :lol: A jutro-znaczy dzis bo już czwartek -chyba dam rade ogarnac tylko pokój MIłoszka -a potem leeeżżżęeęę ...i zamawiam pare rzeczy na allegro :blink: Ojjjj kondycja nie ta-w sensie że ciąża jednak ogranicza niektóre sprawy :S Kręgosłup nawala mi jak cholera -oprócz ciąży i ,,ciężaru,, który nosze mam dodatkowo skoliozę i ból wieczorem jest nie do zniesienia :( :( :( No i ta cholerna rwa kulszowa :( :angry:
Ane88 śliiiicznaaaa sesja -wogóle to wygladasz jak w 5,6 msc. ciąży a nie w 8 ;)
Co do śluzu to mam całą ciążę -i miałam nawet jakies globulki dopochwowe ,ale gin móił ż ejak nie piecze ,nie swędzi to jest git :blink: Ostatnio pobrał mi wymaz to sie okaże o co kaman :unsure: :)
CHoinka ostatnio nachodzą mnie dziwne lęki ...wiem,wiem że każda z was tak ma i każda sie martwi czy da rade przy maluszku itp.ja natomiast sie martwie jak dam radę z dwójką dzieci,i to jeszcze jak małż wyjedzie na 4 tyg.????? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Boję sie że nie dam rady ....ale gdzies mam cichutką nadzieje że po 2,3 msc.od porodu ogarniemy jakis system działania i bedzie ok.Pewnie wystarczy dobrze sie zorganizowac i byle do przodu -hahahaha ale sie pocieszam -naiwna ja :woohoo: :woohoo: :woohoo: :S
Achhhh do dziewczyn które już rodziły -bierzecie do szpitala wypis z poprzedniego porodu ??? CHyba tak co????
Achhhh Zelinka mi sie przypomniała-ciekawe jak u Gabrysi :unsure: Czyżby Zelinka miała tyyyleee pracy że nie wchodzi ani na chwilke na forum :unsure: :ohmy: :blink: No to widzicie co nas czeka -a ja z dwójką to już wogóle ,,od świeta,,tu będę :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Dobra zmykam -bo nie daje rady z kręgosłupem :S Aaaaaaaaaaaaaaa,ale bym zjadła ciepłego murzynka -takiego prosto z pieca :S :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #627570 przez KarinaM
Dzień dobry kochane.
My mówimy że przeżywamy poród. U mnie mąż też przeżywa. Śniło Mu się dzisiaj że urodziłam a Jego nie było przy porodzie i gdzieś mnie wywieźli. Nawet nie wiedziałam że On tak się martwi.
Mój synek Igorek to cały czas przeżywa. Pyta kiedy to już będzie. Czy On też może być przy porodzie(wie że to cesarka więc na salę nie wejdzie). Ale chce być z tatą w szpitalu i czekać co się urodzi.
Ja też już mam schizy i się boję.
Joasia a ja nie dostalam wypisu z poprzedniej ciąży. Muszę poszukać ale nie pamiętam żebym dostała.

Miłego słonecznego dnia życzę.
U mnie pięknie się zaczyna dzień a Igor do przedszkola nie idzie to pójdziemy na spacer do parku.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka