BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #627932 przez Daarikaa
Sevilla napisał:
wysyłam zdjęcie z wakacji przedstawiając Wam mnie (z chudszych czasów hahahaahaha :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ) i Micha (z jego grubszych czasów, bo ostatnio zmizerniał hahaha) [/quote]

Ładna z Was para!! w przyrodzie musi być równowaga:jeden tyje to drugi musi chudnąć :silly: chociaż u nas oboje mamy teraz tendencje zwyżkową hehe :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #627933 przez ewela86
ale fajnie Was zobaczyć:) pięknie wyglądałyście.

więc i ja załączam swoje ślubne:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #627934 przez Daarikaa
KarinaM napisał:

Chciałabym Was jeszcze zapytać o jedno. Planujemy z mężem jechać nad polskie morze w sierpniu na tydzień. Czy uważacie że to przesada jechać z takim malenstwem? Będzie miało wtedy 3 m-ce. Pojedziemy tylko wtedy jak będzie zdrowe.
Nie chciałam rezygnować że względu na Igora bo jeździmy co roku odkąd skończył roczek.
Jak myślicie?

Kobieto przestań dla maleństwa to samo zdrowie, nawdycha się jodu :) My też planujemy, że jeśli dziecina nasza bedzie zdrowa to w sierpniu ewentualnie wrzesniu pojedziemy nad morze chociażby na 5 dni, więc ja popieram Cię w 100% :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #627937 przez Karolka85
No to i ja załączam fotkę :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #627938 przez ewela86
i jeszcze...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #627941 przez Daarikaa
Joanna rewelacyjne zdjęcia takie z jajem :side: :side: Bardzo mi się podobają, bardzo ładnie wyszłaś!

Ewela pięknie wyglądałaś, miałaś bombową fryzurkę! Cud miód i orzeszki!

11 lata 8 miesiąc temu #627943 przez Daarikaa
Ewela mam pytanie w jakim programie zmniejszasz zdjęcia i do jakiej wielkości w kb że nie tracą na jakości?

11 lata 8 miesiąc temu #627945 przez JoannaL
Daarikaa napisał:

Joanna rewelacyjne zdjęcia takie z jajem :side: :side: Bardzo mi się podobają, bardzo ładnie wyszłaś!

Pamiętam że niełatwo było znaleźć mi sukienkę tym bardziej że byłam wtedy w 5 miesiącu ciąży z Marcysiem :). Wtedy też mnie nieźle wybrzuszyło, chociaż o dziwo sukienka ładnie brzunio zamaskowała :)

11 lata 8 miesiąc temu #627949 przez Karolka85
Dziewczyny ślicznie wyglądacie:)
ja coś mam problem dziś z wrzuceniem fotki. nie wiem o co chodzi... :/
może później spróbuje:)
a teraz zmykam na spacer

11 lata 8 miesiąc temu #627958 przez ewelcia
Dziewczynki bylam dzis u ginka bo od wczoraj od 8 rano mialam biegunke i twardnial mi brzuch dostalam skierowanie do szpiyala troszke sie martwiejestem w 36 tygodniu nic mi nie powiedzial jak mnie zbadal

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51519 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51522

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #627960 przez ewela86
daarikaa trochę duże wyszło.... ja zmniejszałam w przez paint (otwieram w tym programie zdjęcie i zmniejszam o ok 60 % w zależności jaka wielkość, patrze żeby nie przekraczało 150 kb) bo nic innego nie mam... ja jestem pod wrażeniem Twojej sukienki.:) a co do fryzury to miałam strasznego stresa przed wizytą bo mam kompleks odstających uszu :angry: i upierałam się żeby były rozpuszczone, ale fryzjerka chyba dała radę zamaskawać to co trzeba :)

joannaL wcale nie widać tego 5 miesiąca! ale ten twój mężuś niegrzeczny :silly: super to wyszło

a co do tych wakacji to ja na 100% sie wybiore ale chyba tak na 1 dzień bo mam stosunkowo niedaleko. zobaczymy jak będzie.

11 lata 8 miesiąc temu #627965 przez Sevilla
Ja zmniejszam na stronie zmniejszacz.pl/ , wybieram opcje zmniejsz 4-krotnie :)

Ja również planuje w sierpniu jechać nad morze, zwłaszcza, że moi dziadkowie mają domek w Dębkach. Uważam, że to samo zdrowie dla malucha :)

Super zobaczyć Was wszystkich w parach :)

11 lata 8 miesiąc temu #627967 przez ewela86
ewelcia nie martw się kochana... tak to właśnie jest! niby wszystko ok a za chwile wszystko się zmienia... najważniejsze że bedziesz pod opieką, a i do porodu zostało już niewiele więc trzymam za Was kciuki.

11 lata 8 miesiąc temu #627970 przez KaRoLiNaaaaa
Ja niestety nad morze mam daleko i raczej się w tym roku nie wybierzemy za bardzo mały by się umęczył, ale w przyszłym roku na pewno się wybierzemy.

Dziewczyny śliczne zdjęcia;)

A i nie pochwaliłam się idę do szpitala 29.04 i 30.04( w teściowej urodziny) mój maluszek będzie ze mną. a już nie jest taki mały w 36 tygodniu ważył 3233g

11 lata 8 miesiąc temu #627982 przez Daarikaa
Sukienkę szyła mi krawcowa pod mój projekt :) Zawsze sobie marzyłam żeby była z różem a nigdzie takiej nie znalazłam.

Kurcze Joanna wcale nie widac tego 5 miiesiaca.

Ewela fryzura piekna i najważniejsze że dobrze się w niej czułaś i że jestes zadowolona z efektu

Miło pooglądać takie ładne zdjęcia :)

ewelca to napewno nic poważnego w tym czasie mogą już byc skurcze, ale wiesz jak to lekarfze wola poobserwowac niz wysylac Cię do domu a za godzinke byłabys z powrotem. 3maj się cieplutko!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka