- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Miałam się Was zapytać o staniki do karmienia. Bierzecie z fiszbinami czy miękkie bez?
Bo ja już sama nie wiem. Ja nie mam dużego biustu (nawet teraz) więc nie oklapnie mi.Pewnie po ciąży i karmieniu wrócę do rozmiaru 75A. A jednak te fiszbiny podtrzymują biust.
Karinka ja mam to samo- rozmiar przed ciążą 75A czyli prawie nic, teraz tylko troszkę się powiększyły. siary brak. ciekawe jaki będzie mój biust gdy zacznie się laktacja...
Ja na pewno kupię 2 biustonosze miękkie- z tego co wiem to taki z fiszbinami jest odradzany praktycznie zawsze na początku karmienia. położna w szkole rodzenia wspomniała że tak usztywniany może nawet doprowadzić do zablokowania kanalików w piersiach, zrobi się zastój pokarmu a to już często prowadzi do bolesnego zapalenia piersi... myślę że ja jakiś ładniejszy stanik z fiszbinami zdecyduje się podobnie jak Sevilla- jak laktacja się unormuje.
Zmykam na balkon złapać troszkę kolorków na twarz, dekolcie
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj już nie miałam siły nic pisać... próbowałam się jakoś zorganizować po przenosinach do domku rodziców... trzeba było zrobic miejsce w szafach na te wszystkie dziecięce gadżety:) ale juz mi sie to wszystko podoba cały dom do dyspozycji
Alex_87 współczuję Ci z tym ZUSem... na szczęście ja sama wszystkich papierków pilnowałam do ZUSu, i kasa wpłynęła o dziwo na czas a jeśli chodzi o śluz to ja mam dokładnie to samo co Ty, także cały czas na wkładkach jadę...
Kiniaczek superowy pomysł z tym żłobkiem. Gdyby nie odległość to bez wahania bym skorzystała z oferty
lania nareszcie sie uwolniłaś z tego łóżka!!! korzystaj ze słoneczka
Domiś dobrze że to był tylko sen!
joasia10015 2 w nocy??? o tej porze to ja zazwyczaj po 2 pobudce na siusiu jestem
tysiiiak ja też mam sny erotyczne i to czasami takie że ho...ho... aż wstyd sie mężowi przyznać swoja drogą skąd one się biorą???
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ja zaopatrzyłam się w sporrowe z pepco po 9,90!!
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja też dzisiaj wyspana jestem Dopadłam wczoraj wieczorkiem męża.... i spałam jak zabita:)
jednak seks to zdrowie
wstałam, posprzątałam kupe sierści oczywiście... zjadłam śniadanko, wywaliłam pościel na balkon, zaraz przyjedzie koleżanka, która zawsze jak dzwoni to pyta się "i jak tam? urodziłaś już?? "
a mnie dopada w tym momencie szaaaał... tak mnie ten tekst denerwuje, że jeszcze raz sie zapyta to wybuchne
Dziękuje za komplementy, no dużego brzucha nie mam, ale przytyłam dosyć po całości... urosła mi dupa, uda i łydki. piersi prawie nic...
spodnie z przed ciąży dochodzą mi do półuda...
Ale Wy też pięknie wyglądacie wszstki:)
biustonosz do karmienia mam bawełniany, ale nie jest taki baardzo cieniutki. ma po całości taką milimetrową gąbeczke. taki tylko był to go kupiłam, a kosztował całe 12,90 zł
jakby co to kupie jeszcze jeden czarny, bo ten jest biały:)
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Laski mi doradca laktacyjny mówił,że do karmienia najlepsze są staniki......sportowe!!!!nie poleca staników usztywnianych z fiszbinami...bo fiszbiny źle wpływają na laktację...tzn na cyckach robią się zgrupienia...mogą być zastoje itp.!!!
ja zaopatrzyłam się w sporrowe z pepco po 9,90!!
A te sportowe mają odpinane ramiaczka?
Siedzę sobie z Igorkiem na placu zabaw i dorwalam jakies wi-fi więc mogę Was poczytać. Gorzej z pisaniem z telefonu ale jakoś idzie.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piękna pogoda u mnie, małż wybył do komisów ppooglądać samochody bo ppowoli myślimy nad zmiana auta.
Też słyszałam ze fiszbiny moga powodować zastoje w piersiach i okropny booool.
Mój sportowy nie ma odpinanego ramiaczka ale jest tak plastyczny ze cyca góra wywalę
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tym wypisem z poprzedniej ciązy to tak spytałam bo własnie nie wiedziałam-jeszcze spytam GINA na wizycie . Lalka a mogłabys mi podac spis tych dokumentów potrzebnych na POlną Bo na 99 % też sie tam wybieram
Co do staników to też słyszałam o sportowch do karmienia -dobrze lalka że piszesz że są takie w pepco-i to w dobrej cenie Wpisuję na listę rzeczy do kupienia
Kurcze znowu czuje sie jak pijana jakas -dziwnie sie czuje naprawde.Ale chce wierzyc że to ze zmęczenia a nie dlatego że z MIkim cos nie tak
Dzis u mnie suuuper pogoda -wykorzystam ją i pojade do koleżanki poplotkowac To raczej jedne z ostatnich takich spotkan-bo za kilka tygodni z dwójką dzieci będzie mi napewno strasznie ciężko wybrac sie gdziekolwiek
hahahahahaahahha Domiś ale ty masz zajeb..te sny Chyba sie przerzucę na Femibion (wczoraj oglądałąm ,,UWAGĘ,,i było o tym że teraz młodzież w gimnazjach odurza sie ACODINEM na kaszel-kilka tabletek i mieli taką faze ze szok Byłam przerażona - gdzie kiedys człowiek słyszał o takich rzeczach -hahaha teraz to zabrzmiało jak bym usłyszała moją mame albo babcie,,A za moich czasów to ...,, Ale naprawde cos strsznego )Ha,ha ja miałam dziwne ciążowe i erotyczne sny ale gdzies w połowie ciąży-teraz raczej nie pamietam co mi sie śni
Domiś a z tym łożyskiem to cos musi byc bo niedawno oglądałam program o łożysku-że robią tabletki z tego i kobniety połykają swoje łożyska bo to ,,samo zdrowie,,
Kurczę pora cos zjesc bo Miki sie domaga
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A propo snów to ja też mam schizujące sny: ostatnio śniło mi się że córcię miałam już przy sobie i miała nos jak czarownica taki dłuuuugi i z brodawkami brrr
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Co do staników sportowych podzielam zdanie lalki, są bezszwowe, wygodne i łatwo z nich wyjąć pierś. Zapomniałam dodać i są nie drogie.
Ale żeby nie było, że nie dołączyłam żadnego zdjęcia, to wysyłam zdjęcie z wakacji przedstawiając Wam mnie (z chudszych czasów hahahaahaha ) i Micha (z jego grubszych czasów, bo ostatnio zmizerniał hahaha)
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie chciałam rezygnować że względu na Igora bo jeździmy co roku odkąd skończył roczek.
Jak myślicie?
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sevilla ładna z Was para
Ja za chwilę też wrzuce jakąś naszą ślubną fotkę
Ale powiem Wam że przed chwilą przeżyłam mega szok!!! siedzenie sobie spokojnie w pokoju i oglądam tv a tu nagle z kuchni dobiega takie walenie młotem jakimś że aż mi serce stanęło chyba na chwile. normalnie tak jakby ktoś przez okno chciał się wrypać do domu, choć mieszkam na 8 piętrze.... Lece do kuchni i moim oczom ukazuje się chłop w masce na twarzy i wisi sobie na linie za moim oknem no i się okazało że usuwa z całego bloku gniazda jaskółek, zbijając je właśnie młotem... patrze na niego ( wyraz twarzy miałam chyba bezcenny), a on do mnie z uśmiechem "dzień dobry" i zjechał na linie piętro niżej
wszystko wskazuje na to że na dniach na mój blok wejdzie ekipa remontowa...
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania