- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karolka do tej pory pracowałam w takim żłobku także jestem zorientowana co i jak:) Mam nadzieje że wszystko wypali...
Super!!! najważniejsze to znaleźć osoby z odpowiednim podejściem i sercem do takich maluszków. bo to co się ostatnio słyszało w tv o żłobkach to aż skóra cierpnie. z tego co słyszałam kiedyś można fajne dofinansowanie dostać z unii na rozkręcenie i organizację takie żłobka, ale wkład własny pewnie też trzeba mieć całkiem spory... no ale to w sumie jak w każdym biznesie
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tymi dofinansowaniami to będe się orientowała ale to bliżej samego projektu:) Teraz póki co musze ogarnąc ale poród i mojego syna
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
A na usg jej wyszło że mały ma 2800... także jak moje usg też zaniżyło wagę to mam po ptokach haha
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek świetny pomysł z tym żłobkiem-mooooocno trzymam kciuki
Kurcze pogoda tak różna że nie wiem czy wyciągnąc pranie czy zostawic w domku
Hmmm od jakis 3 dni mam zawroty głowy,jakies małe dusznosci i nie mam ochoty na jedzonko-tak jak by mnie mdliło czy co ALe czytałam że wy też tak miewacie więc sie nie martwie(uroki ciąży ) Kurczaczek (jak to pisze Kiniaczek ) co ja bym bez was zrobila????? Uzależniłam sie już na maxa -dzien bez was to dzien stracony
Dobra Aśka bierz sie w garsc i do roboty-chatynka czeka na błysk
DO wieczorakaaaaaa ,albo nocy
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ale mnie boli krocze, ale jak strasznie, jak nigdy, takie mega zakwasy, a przecież nie chodziłam ostatnio dużo ledwo co mogę się ruszać, może to dziecko jakoś się przesunęło i mnie tak uciska? Ale żeby aż tak to bolało, chyba jeszcze nie rodze
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek fajny plan oby się zrealizował. U mnie w mieście by się przydał żłobek, bo krucho z tym. Niestety nie mam wykształcenia w tym kierunku.
Ale mnie boli krocze, ale jak strasznie, jak nigdy, takie mega zakwasy, a przecież nie chodziłam ostatnio dużo ledwo co mogę się ruszać, może to dziecko jakoś się przesunęło i mnie tak uciska? Ale żeby aż tak to bolało, chyba jeszcze nie rodze
Mnie krocze od 3 miesiecy boli, młody naciska na szyjke , a że moja krucha i delikatna to naciska na krocze i bonanza !!!!!!!!
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Koleżanka urodziła około 14 synka, 3100 ważył Nic więcej niestety nie wiem
A na usg jej wyszło że mały ma 2800... także jak moje usg też zaniżyło wagę to mam po ptokach haha
Super że Jej się udało. Pogratuluj Jej od nas.
U mnie też pogoda nie może się zdecydować. Znowu zrobiło się pięknie.
A mnie głowa jak bolała tak boli.
Kiniaczek ja też trzymam kciuki za żłobek.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
dzięki dziewczyny za wsparcie...kochane jesteście!!!!!co ja bym bez was zrobiła!!!!
ale im bliżej godzina zero tym większa schiza mnie nachodzi!!!
i sama nie wiem czy chciałabym znieczulenie ogólne i spać i nic nie słyszeć czy zo i mieć świadomość!!!
Ja chyba wolałabym zo bo wiesz przynajmniej co się dzieje i maleństwo napewno na chwilkę Ci pokażą. A tak zanim się wybudzisz i będziesz mogła wstać i iść to trochę minie.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
ojj jest co sprzątać!
zaraz mam nalot teściów przyjadą na szczęśćie z obiadkiem
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Wy sprzątacie a mi sie nic nie chce. Mąż miał umyć okna, ale się okazało, że złapał dodatkową fuchę i nic z tego. Jak tak dalej pójdzie, to zostaną dla mnie na przyspieszenie porodu w maju. Nie wspomnę, że już coraz mniej przez nie widać.
Dwa razy dziś przeszłam biedronkę wzdłuż i wszerz, ale worków próżniowych nie odnotowałam. Za to była wyprzedaż rajstopek dla niemowlaków, za całe 3 zł
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Też jestem ciekawa ile mój gin się myli co do wagi mojej Julki...
Mnie krocze też ogólnie boli codziennie od kilku tygodni- raz jest lepiej, raz jest gorzej, ale ogólnie cały czas czuje i u mnie to też jest chyba związane z tym że mała ma nisko główkę...
Alex pewnie w Twojej Biedronce też wszystkie worki próżniowe rozeszły się w pierwszym dniu promocji- tak jak u mnie. Ja zwiedziłam z bratem 3 biedronki w poniedziałek i załapaliśmy się na 3 ostatnie opakowania. później dzwoniłam do teściowej która mieszka na drugim końcu miasta i u niej w dwóch biedronkach tego samego dnia również wszystko się rozeszło najwidoczniej wszyscy nagle postanowili zrobić w domu wiosenne porządki
- lkasiulla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kiniaczek super sprawa z żłobkiem szkoda że nie mieszkamy w tym samym mieście bo bym miała gdzie dać moja malutką a tak się martwię bo tyle się słyszy o tym co się wyprawia w żłobkach... No ale Tobie życzę powodzenia i trzymam kciuki żeby wszystko się udało
Domiś gratulacje dla koleżanki
a i jeszcze jedno pytanko do kiedy jest ta promocja z workami w biedronce??
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie mam pojęcia co można z tym zrobić.
Wklejam link do promocyjnej gazetki Biedronkowej, m.in z workami. u mnie to było do wyczerpania zapasów i więcej worków póki co nie będzie :/ a szkoda.
www.okazjum.pl/biedronka/gazetka/gazetka...8-04-2013,15375.html