- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karola - a nie moga wywolac porodu zanim dostaniesz sterydy? Juz masz donoszona ciaze, nie bedzie bezpieczniej? tymczasem mamy nadzieje ze sie wszystko cofnie. trzymam kciuki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A ta córeczka mojej koleżanki to rzeczywiście kruszyna, moja ważyła prawie 2 kg w 31 tyg...ale to właśnie u tej koleżanki lekarz stwierdził hipotrofię, kiedyś Wam o tym pisałam, więc nie dziwne, że taka malutka.
Kiniaczek masz rację, z rodziną to tak jest, następnym razem będę mądrzejsza i nie będę na nikogo liczyła. Gdybym wiedziała, że tak to wszystko wyjdzie to już dawno bym sobie szukała wózka, może coś uzywanego by się trafiło w atrakcyjnej cenie.
Pogoda się skiepściła, mokro i szaro. Ale po tym deszczu momentalnie się zielono zrobiło więc roślinkom się przydało, tylko szkoda, że od razu tak zimno się zrobiło.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Nawingtony są fajne ja się zastanawiałam nad nim ale w sklepie kkobietka mi trochę pranie mózgu zrobiła. i... wzięliśmy w końcu tańszy zobaczymy jak się bedzie sprawował
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
u nas o 5 lał deszcz, a teraz jest ładne słoneczko
Lalka, Jagusia śliczna i widać, że duża z niej dziewuszka
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 1
Chcę sprzedać wózeczek po mojej córeczce, bo z racji wyjazdu za granicę nie będzie mi on potrzebny, jeżeli jakaś mama byłaby zainteresowana,proszę pisać na priv ogłoszenie na tablica.pl (mogę wystawić również na allegro)
a tu link tablica.pl/oferta/pilnie-sprzedam-wozek-3w1-ID2JNej.html Goraco polecam bo jest mi go szkoda, bo na prawdę fajny wózeczek.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Karolka, współczuję Ci Ale któraś tu mądrze napisała, że może lepiej dla was będzie wywołać poród? Skoro jest już ciąża donoszona??
Mój synuś od dwóch dni jest bardzo spokojny, nie wiem może odpoczywa przed porodem? Ale ja nadal zadnych bóli, zadnych skurczy. Jak mnie weźmie to z zaskoczenia chyba
Alex_87 u mnie niesttety tez pogoda do dupy Ale wczoraj zaliczyliśmy ognisko nad jeziorkiem i kiełbaski Więc jestem zadowolona..
Mój mąż chciał wczoraj jakieś igraszki, ale kurcze było mi tak niekomfortowo! Cisło mnie tam strasznie i musieliśmy przerwac Jakbym miała tam mniej miejsca
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Laski a podpowiedzcie mi jaki lepiej kupić, taki 3w1, 2w1 i oddzielnie fotelik? Mąż też sugeruje, że może byśmy kupili tylko głęboki i dokupili później jakąś lekką spacerówkę. Wiem, że ten temat był już poruszany milion razy, ale mam mętlik w głowie a jak zacznę czytać te wszystkie fora to mi się jeszcze bardziej namiesza w mózgu.
Alex ja kupiłam 3w1 ale to generalnie kwestia indywidualna Może uda Ci się znaleźć jakąs używkę 3w1 w dobrej cenie, a jak nie to musicie się zastanowić z mężem co wolicie Cięzko tak doradzać
Napewno musicie mieć fotelik bo bez niego ani rusz
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja wyspana po imprezie
po śniadanku, a w lodówce czeka na mnie serniczek od teściowej <mniamm>
Karolka trzymaj się i bądź dobrej myśli... miejmy nadzieje, że ustąpi to dziadostwo...
Alex fajnie Cie urządzili, a teraz jak sobie kupisz własny wózek to pewnie się odezwie z zapytaniem po co kupowałaś bo przecież ona Ci mówiła, że odda Ci swój..
My kupiliśmy 3w1, ale zakupiliśmy wózek u producenta i nie był drogi...
słyszałam też różne opinie... że póżniej tej spacerówki się mało używa, że lepiej kupić później jakąś fajniejszą "parasolke" którś się szybko składa i jest bardzo lekka...
ale ja mieszkam w bloku, mam winde, więc nie będe musiała wózka dzwigać...
Dostaliśmy pieniążki na wózek od rodziców więc kupiłam w sumie nie zastanawiając się zbyt długo...
Lalkaaa śliczna córunia.... ja już chce mojego Kubuuusiaaa:)))
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Laski a podpowiedzcie mi jaki lepiej kupić, taki 3w1, 2w1 i oddzielnie fotelik? Mąż też sugeruje, że może byśmy kupili tylko głęboki i dokupili później jakąś lekką spacerówkę. Wiem, że ten temat był już poruszany milion razy, ale mam mętlik w głowie a jak zacznę czytać te wszystkie fora to mi się jeszcze bardziej namiesza w mózgu.
Ja kupiłam narazie głęboki (mutsy evo) i do stelaza montowany fotelik maxi cosi, siedzisko spacerowe mogę dokupić w każdej chwili. Niestety bardzo mało firm sprzedaje samą gondole.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do wózka to my kupiliśmy 3w1 ale skoro was tak wsytawili do wiatru to narazie kupcie może sam głęboki bo wiadomo ze wyjdzie taniej a potem bedziecie przygotwani na kolejny wydatek - spacerówke.
Karolka 3maj się , bądź dobrze nastawiona a nóż widelec samoistnie się cofnie, trzeba być dobrekj myśli, a jeśli nie to możże zaproponuj lekarzowi wywołanie porodu skoro ciążą już donoszona.
Na śniadanie wszamałam truskawki z bitą śmietana (mniam) a mojej kruszynki nawet to nie obeszło Strasznie spokojna jest od wczoraj, czyżby gdzieś się szykowała ?! chciałabym
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
lalka Jagusia sliczna.
U mnie wielkie zmiany. Moj K znalazl mieszkanie i w czwartek sie przenosimy (bo tak kazde mieszka u siebie chociaz K wiecej czavpu spedza u mnie jak u siebie).
Wczoraj bylismy po wozek. Musze go wyprac bo jest uzywany ale w bardzo dobrym stanie. Spacerowka srednia ale i tak dlugo nie mam zamiaru jej uzywac. Za rok kupimy nowa lzejsza.
Napewno bede Was podczytywala ale nie obiecuje ze napisze bo musze zaczac pakowanie.
Aaa dziewczynki kochane wczoraj strasznie twardnial mi brzuch i nie wiem czy to Mala na swiat sie wybiera czy to spowodowane jest tymi moimi przezyciami. Myslalam zeby zadzwonic do lekarza ale dzisiaj jest ok.