- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczynki.
lalka Jagusia sliczna.
U mnie wielkie zmiany. Moj K znalazl mieszkanie i w czwartek sie przenosimy (bo tak kazde mieszka u siebie chociaz K wiecej czavpu spedza u mnie jak u siebie).
Wczoraj bylismy po wozek. Musze go wyprac bo jest uzywany ale w bardzo dobrym stanie. Spacerowka srednia ale i tak dlugo nie mam zamiaru jej uzywac. Za rok kupimy nowa lzejsza.
Napewno bede Was podczytywala ale nie obiecuje ze napisze bo musze zaczac pakowanie.
Aaa dziewczynki kochane wczoraj strasznie twardnial mi brzuch i nie wiem czy to Mala na swiat sie wybiera czy to spowodowane jest tymi moimi przezyciami. Myslalam zeby zadzwonic do lekarza ale dzisiaj jest ok.
Takie twardnienie jest normalne, obserwuj tylko jak czesto je masz, jesli bedzie regularnie to bedziesz miala pewność że smyk wybiera sie już na tę stronę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daarikaa zrobiłas mi smaka, wsiadam w auto i jade po truskawki i bita smietane!!!!
Trzeba było wpadać bo ja już jadłam na sił ebo nie chciałam żeby zgniły, bo teraźniejsze truskawki nie poleżą nawet w lodówce
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga60 napisał:
Daarikaa zrobiłas mi smaka, wsiadam w auto i jade po truskawki i bita smietane!!!!
Trzeba było wpadać bo ja już jadłam na sił ebo nie chciałam żeby zgniły, bo teraźniejsze truskawki nie poleżą nawet w lodówce
Kupiłam mrożone i w dodatku mieszanka truskawki,maliny,borowki,wiśnie
Lepsze to niż nic
Lalka cudowna coreczka
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mowie Malutkiej zeby poczekala az wprowadzimy sie do nowego mieszkania.
Pomimo ze mam miec pomoc przy porzadkach to wolalabym byc przy tym. Ogolnie to najlepiej lubie sama sobie porobic a nie jak ktos mi swoje wizje wprowadza
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz wstalam sie napic to stwardnial brzuch i zabolao dosyc bardzo.
Mowie Malutkiej zeby poczekala az wprowadzimy sie do nowego mieszkania.
Pomimo ze mam miec pomoc przy porzadkach to wolalabym byc przy tym. Ogolnie to najlepiej lubie sama sobie porobic a nie jak ktos mi swoje wizje wprowadza
No to jak będą regularne to nie czekaj tylko na ip bo malutka może jeszcze chcieć zobaczyć stare kąty a nie czekać na nowe mieszkanko
Ja też jstem zdania chcesz mieć dobrze zrobione to zrób sama no ale cóż w tej wyjątkowej sytuacji jką jest końcówka ciąży to trzeba troszkę przymknąć oko a potem i tak zrobić po swojmu
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lalka już sie powtarzam ale Jagusia cudna-cud ,miód i orzeszki Do schrupania
Alex ja dobrze pamietam o tej wojej koleżance-sama myślałam że MIkuś może miec to chorubsko Na szczeście na ostatnich badaniach miał juz 2100 więc powinno byc dobrze
Ha,ha widzę że wszystkie majówki robią zapasy w brzuszkach z truskawkami Ja dostałąm wczoraj od mamy ,,swoje,,mrożone truskawy i zrobiłam serniczek na zimno ,a dzis w Biedronie kupiła dwa opakowiania tych ,,sztucznych ,,truskawek i już wszamałam
Któraś pytała o wózek -ja w sumie nie w temacie bo mam po MIłoszku ale tak jak pisze Kiniaczek-fotelik to obowiązek i podstawa moim zdaniem,gondola no w naszej sytuacji jak najbardziej musi byc bo będzie ciepło i trza z dzidzia wychodzic na spacerki
A co do spacerówki....to chyba zależy od wózka-mój jest raczej ,,starszy,,a co za tym idzie jest z tych cięższych i sama spacerówka to koszmar.Co prawda Miłuś nie chciał wogóle jezdzic w spacerówce ,ale już dawno pow.że dla Mikusia (jesli bedzie chciał jezdzic w spaceróce)kupie osobno jakąs lekką,praktyczną i taka którą można wszedzie zabrac bez problemu spacerówe tzw.,,parasolkę,,Więc to faktycznie decyzja do przemyślenia-mam nadzieje że jakos pomogłam
Dziewczyny jużtyle razy miałam was pytac ...piszecie o ,,stwianiu,,sie brzuszka-co to tak naprawde znaczy? Ja Nie mam -chyba-nic takiego -czuje czasem ze brzuszek jast taki twardy ,ale ja to czuję tylko jak dotknę ręką-nie odczuwam żadnego spinania czy stawiania.Czy to moje twardnienie to jest to cos? Czy mam sie jeszcze spodziewac innych objawów ?
No tak -jak zawsze-nie piszę ,nie piszę ale jak zacznęęę....
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
A dziewczynki zapytam jeszcze bo wy zawsze doradzicie. Wlasnie ta moja spacerowka ma troche wyblakla budke i tak mysle czy da rade czyms to zafarbowac albo u producenta zamowic nowa czy samo obszycie
ale nie wiem czy tak sie da nie mam jakos pomyslu
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
takie smieszne uczucie.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa