- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
A z takich dziwnych rzeczy to zasnęłam sobie dzisiaj na plecach i budzę się w nocy - a całą lewą stronę ciała miałam zdrętwiałą. Normalnie brak czucia. Dopiero jak się obróciłam na drugi bok to dorwało mnie mrowienie i potem się unormowało. Dziwne uczucie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
co do przytulanek z moim M. to moje libido spadlo do skali minusowej ;p chociaz juz jest troszke lepiej niz na poczatku ciazy, moze dlatego ze nie marzę tylko o śnie przez całą dobę ;PP mam nadzieje ze ochota na igraszki mi kiedys wroci bo marny zywot mojego M.
niewiem czy to ta pogoda czy co ale glowa mnie dzis tak okropnie boli ze nawet zasnac nie moge (((
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Swego czasu miałam myszy rozsypałam trutkę w granulkach leżały i leżały a myszy nadal biegały. Brak zainteresowania dla różowych granulek więc kupiłam pastę na myszy są one w specjalnych saszetkach ale ja je rozerwałam i rozłożyłam po kątach. Jest to trutka w postaci jakby plasteliny zielonej dość miękkiej z zatopionymi ziarnami słonecznika o ładnym zapachu ( w razie kota lub psa w domu należy je położyć w niedostępnym miejscu dla zwierzaka, mój kot chętnie by ją zjadł tak ładnie pachnie). Myszy nie obeszły się smakiem po paru dniach było widać tylko odbite ząbki mysz widać smakowało. Myszy giną z parodniowym opóźnieniem by mogły się najeść porządnie. Po jakimś czasie znalazłam zasuszona martwą mysz- jak to był piękny widok mojego zwycięstwa kilka tygodni biegały dopiero ta pasta wytępiła. Cóż za opowiadanie napisałam hehe
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do początku ciąży to miałam tak jak hexia. pewnego razu w pracy zlapał mnie ból kosci katar zimne poty sennosc raz cieplo raz goraco i sie zwolnilam poszlam do domku bo bylam nie przytomna w domku bralam FERVEX ASPIRYNE KROPLE NA KATAR HOLINEX ITP. aa no i jeszcze tydzien na przód jak nigdy strasznie bolalo mnie podbrzusze jak na okres,jeszcze pojechalismy na dyskoteke na ktora nie mialam ochoty tylko kolezanka mnie namowila chodzialam tam wsciekla jak osa nawet piwko mi nie smakowalo wiec wypilam redubla i marzylam zeby isc do domku jeszcze moja kolezanka mi mowila ze pewnie w ciazy jestem bo jestem zmierzla to ją wyśmiałam...no i tez sie pocieszam ze nic mojemu sloneczku nie zaszkodzilo i sie pocieszam tam jak ty ze inne pija pala cpaja i jest ok .
dobrej nocki
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekając na nasz cud...
Co do myszek-mieszkam na wsi ale w małym bloku i na całe szczęście nie włażą tu ani pająki ani mychy...Jestem laikiem w tych sprawach i nie potrafię Wam pomóc...Wiem natomiast,jakie wielkie pająki potrafią z pól włazić do domków jednorodzinnych na wsi-u teściów widziałam taaakie mutanty w piwnicy,że szok!!!A mam arachnofobię
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
ja mialam tak ze mialam juz bialo przed oczami i niewidzialam mojej mamy ktora do mnie machala 3 cm od mojej twarzy, na szczescie minelo jak tylko dostalam podmuch powietrza z okna
tak wiec nie przemeczac sie dziewczyny mam nadzieje ze cos takiego mi sie juz nie powtorzy
i zadnej tez tego nie zycze
hexia dobrze ze mezus wrocil i byl ktos kolo ciebie :*
buziaki w brzuszki ;* idę sie zmagac z bolem glowy
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
u mnie mąż zawsze radził sprawy myszek, choć w tym roku odpukać nie mamy z nimi problemu, z resztą jak bywały to tylko w garażu uff zawsze zakładał łapki z jedzonkiem, teraz może się boją, bo w garażu piesek śpi
zmykam dziewczynki na wizytę kontrolną do dentysty mam nadzieję, że na kontroli się zakończy
miłego dzionka
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do omdleń i słabości to ja też tak mam np.Stoję w kuchni gotuję obiad i już mi duszno słabo.Wejdę do sklepu zaraz oblewa mnie pot duszno mi i nogi sie robią takie jak z waty. Teraz w niedzielę w Kościele jak byłam musiałam wyjść na dwór bo mi słabo było,często tak mam a wczoraj do tego leciała mi krew z nosa.Poza tym za miałam od iluś lat problemy z nerkami tzn częste kolki nerkowe potem kamienie na nerce które rzekomo wysikałam ;/. No i od jakiegoś czasu pobolewają mnie nerki mój gin dał mi skierowanie na mocz zobaczymy co tam będzie wczoraj bolała mnie prawa nerka ale tak mnie uciskala co jakis czas ze nie moglam sie zgiac ani wyprostowac potem ani chodzic bo az bolał mnie tyłek, noga maskara.mam tylko nadzieje ze to nie zaszkodzi malenstwu a ten bol spowodowany jest rosnaca macica ktora cos uciska.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tymczasem jak nie dostałam okresu, to 4tego dnia zrobiłam test jeszcze raz. Czyli dokładnie 6 dni później test już pokazał 2 kreski.
Nie ma się co przejmować alkoholem na samym początku (tak sobie tłumaczę), bo kruszynce komórki jeszcze się wymieniają, jeśli oczywiście coś z nimi jest nie tak. Pierwsze USG wyszło dobre, więc tym już się nie zamartwiam. Ty lalka też się nie zamartwiaj.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mnie 3 dzień głowa boli!!!!!RATUNKU!!!!cieszyłam się ,że w pierwszym trymestrze mnie nie bolała(w pierwszej ciąży dokładnie przez pierwsze 3m-ce dzień w dzień bolała mnie głowa)a tu kicha....ciekawe ile jeszcze wytrzymam??????????
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa