- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mala zasypia sama w łóżeczku juz po pierwszym karmieniu tym o 20. I w nocy jak zje to też ja odkladam i śpi.
W dzień tulaski i rączki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

nocka nieciekawa

Wogóle wczoraj miałam wrażenie że tylko karmie przez cały dzień... niewiem czy to jakiś kryzys czy co

byliśmy na pobieraniu krwi

lekarka spojrzała na te pleśniawki i mówi że już ladnie wygląda i że wcale to nie musiały być pleśniawki a mleczko ale żeby jeszcze tym Aphtinem przecierać profilaktycznie

Alex ja jestem za tym, że jak takie dzieciątko płacze to znak że coś się dzieje i trzeba mu pomóc. Nasze maluszki są jeszcze za malusie żeby manipulować i wymuszać (chcciaż czasem mam wrażenie że mój to właśnie robi

Demoniqe ja w nocy też usypiać nie musze

Czasem nawet zmiana pampka odbywa się na śpiocha

DomiśWitaj w klubie ! ja już u siebie dopatruje się oznak ciąży

jutro USG bioderek

- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja do wczoraj po kąpieli też nie usypiałam. Kładłam młodą a ona trochę popatrzyła i poszła spać. W nocy karmię, przebieram pampka już na śpiocha i odkładam. Dziaiaj w nocy też tak było. Rano pobudka różnie 6:00 lub 07:00 i do 09:00 lub 10:00 noszenie bo nie chce leżeć w łóżeczku.
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja to was podziwiam -jak wy to robicie?? Piszecie o której dzieci wstały w nocy...ja to budze sie mniej wiecej co 2 godziny i jestem tak nie przytomna że nawet nie obczajam ile juz wstawałam ,która godzina i jak długo pije cyca

Miki od kilku dni tez pręży sie i wierci i nie śpi i wogóle...Odstawiłam już wszystko co możliwe i juz nie wiem co mu szkodzi

Kurcze dziewczyny ostatnio z was któras dobrze napisała-musimy sie cieszyc że nasze dzieci maja TYLKO kolki ,bo jak widze dzieci które rodzą sie z okropnymi chorubskami to aż ciarki przechodzą ... Aż strach

Domiś myślisz o Oriflame albo Avon -myślę że to dobry pomysł.Moja koleżanka sie ostatnio zapisała do Oriflame i w sumie nie zarabia (ale ona ma mało klientek )ale ma dla siebie duuuzo promocji,duża ciekawych oferthttp://www.zapytajpolozna.pl/components/com_kunena/template/MOClite_1.5.3/images/polish/emoticons/wink.png ... Myślę że jeśli masz dużo kolezanek którym moglabys dawac katalogi to fajna spraw - popieram pomysł

Co do sexiku to podziwiam was -fakt że mój małż w pracy i wraca dopiero za 3 tyg.ale ja i tak bym sie bała -tzn.bałabym sie wpadki.Bo już ogólnie trzeciej pociechy nie chcemy (mi sie marzy ale tak za 8,10 lat -mój mąż jeszcze o tym nie wie

Kurcze mój skrzacik płacze-spac chce...Czy wy tez już tak macie że rozpoznajecie płacz dziecka? Kiedy chce spac,a kiedy go cos boli ? Bo ja już w 99 % wiem o co kaman temu mojemu skrzatowi

Czy mi sie wydaje czy M-brava sie dziś i wczoraj nie odzywała ?
- sanwro
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja też już tylko butlę daję. Ściągam mleko z cyckow ale nie jest tego dużo. Właśnie tak 50/60ml z obu.
Mąż mówi żebym dawała to co odciagne ale to jest sama woda zero tluszczyku na wierzchu jak odstawilam na godzinę żeby zobaczyć.
ja od dzisiaj na mm. w cycach mam malo ale do tej pory podawalam na zmianę. kacper miał rewolucję w brzuchu. potem zrobiłam test. 1 dzień mm i odciagania i odciagania1 dzień na cycu . no i płacze teraz nim bo po mleku z cyca źle się czuje. także ja wyciszam bo tak lepiej i dla mnie i dla niego. dobrze wiedzieć że nie jestem sama bo momentami czuje się jak wyrodna matka.
a ja myślę że mimo wszystko można rozpuścić takie nawet małe dziecko. one już dużo rozumieją. może nie umieją nas terroryzował ale dużo już kumaja . ja bym nie ryzykowala
- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak w ogóle mam problem Iga jest najedzona , herbatki nie chce , smoka nie chce a "całuje się" z pieluchą

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
-jak chce jeść to aż piszczy podczas płaczu i łzy jej lecą, jest strasznie niecierpliwa - ma być już JEDZONKO!!!
-jak męczą bączki to płacz taki trochę kaszlący, stękający
-a jak zmęczona, to płacze delikatnie, bez łez (łeee łee) i wtedy jej pozwalam tak marudzić-płakać bo tego potrzebuje by zasnąć, wkładam po chwili smoka i ma odpływ.
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Po krótce:
- w czwartek byłam u gina - wszystko ok, pocieszył mnie, że już mogę spokojnie ćwiczyć, łącznie z brzuszkami

- w piątek pojechaliśmy do Poznania na pogrzeb i nie ma to jak liczyć na rodzinę i teksty w stylu ale przytyłaś, zrób coś ze sobą ... FUCK
Weekend spędziliśmy z maluchem nad morzem, tak dobrze mu było w leśnej ciszy, że spał całe dnie i cyc na śpiocha

Ja w domu wyglądam jak kocmołuch, dres, włosy również związane, a teraz w sumie rozpuszczone, bo zgubiłam moją jedyną gumkę do włosów hahaha

Co do płaczu: śmiejemy się, że jak chce na nas wymusić konkretną reakcję to ma taki płacz jak owieczka coś w stylu przeciągłego łeee, a jak mu coś jest to ryk na maksa ...
A oto mój chuściany chłopiec nad morzem

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Olka!
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Nasza Weronisia budzi się w nocy tak ze dwa razy, karmię ją po kąpieli około 20 ale raczej nie zasypia po jedzeniu buuu jej godzina to 22!!! potem budzi się około 2 i potem już rano! Generalnie to grzeczna dziewczynka ale w zamian za to że jest grzeczna dostaliśmy mega ulewanie:-( dawaliśmy jej nutriton nic nie pomogło potem zaczęliśmy debridat nic nie pomogło

- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Od razu poszłam do apteki po furagin. Na szczescie ciocia mojego męża jest tam aptekarką i dała mi bez recepty.
Noo ale zaczęłam się zastanawiac czy można go brac przy karmieniu piersią. Obdzwoniłam rodzinną, gina i nikogo nie zastałam. Na szczęście pediatra małego przez tel powiedziała mi że można spokojnie go brać i duuużo pić. Już po 1 tabletce mi duuuużo lepiej.
- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!
Już wszystko myślałam że to może jakieś powikłanie po szczepionce że jakoś źle zadziałala na układ nerwowy ?? Ale przed sczepionką też miała taką jedną jazdę ...
Skok rozwojowy ?
może coś z mlekiem jej nie pasuje bo zje i też krzyk ...
- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!